Radijas Kontroliuojamos LEDs?

crazylegsmurphy, ..

Sinsia teisus RF grandynai neveiks Breadboards kaip metalo laidų bus labai įtakoja jūsų circiut.Maksimalus dažnis galite naudoti pjovimo duonos metu yra 5-10MHz.Tai reiškia, kad jūs turite pereiti prie PCB.
Nes aš, aš pastatė FM siųstuvas ant PCB ir jis puikiai veikia su manimi.Jei norite, galiu pasidalinti schemos su jumis.

Ei visi,

I just got my PICKit 2 Starter Kit ir buvo svarstymu per kiek kita, kaip aš galiu, bet aš gana nauja visa tai ir aš gaunu gana nesuprantamos.Man buvo kažkas, kas atrodė pasiruošę padėti, bet jie flaked,
ir todėl aš atgal į kvadratinį viena.

Aš ieškau pagalbos gauti šį projektą vyksta.I
don't really want nors programoje viskas man, kaip aš noriu sužinoti, tačiau esu pasirengusi kompensuoti visiems, kurie jaučiasi išleidimą į teisėtu pastangas gauti dalykai vyksta.

Turint tai sakė, čia yra tai, ką aš bandome daryti.

Man reikia programa tris PIC's (16F690).

Taip yra dokumentas, kuris padėjo man, bet nebėra laiko.

Citata:IR Komunikacijos:Naudojant USART į Asynch būdas, su IR moduliavimo dažnių kad yra daug iš bitrate, 2 baitai yra siunčiami iš avalynės pavaldumo tvarka didėjimo: Vienas baitas pasakys gaunančiojo prietaisas įsiklausyti į kitą baitas ( Siekiant išvengti klaidingų teigiamų perdavimo).
Vergais prietaisai siųsti specialų kodą į kitą didžiausias komandą.
Nes praktiškai, pavyzdžiui, Žemutinės Sleivas pirmiausia siųsti Handshake kodas (10100101 arba 0xA5) pasakyti kito didesnio prietaiso, kad jis bus siuntimas, tai savo prietaiso kodą (pvz.: 00110101, arba 0x35).
Jei didžiausią grandinę komanda gauna kito bitų Netvarkinga, tai parsowania kasdieninį ignoruoja ji.
Tai padaryti sistemą išvengti spontaniškai sinchroninio transmisija, kuri gali suklaidinti sistemą.
Vidurio Sleivas prietaisą ir magistro įtaisas būtų tiek gauna signalą, jeigu diapazoną, tačiau prietaisas kodas sukeltų tik Vidurio Sleivas veikti signalas.
Viduriniame niewolnika, gavęs Žemutinės Slave's prietaisas kodas, būtų perduoti savo kode po rankos (pvz., 01110101 arba 0x75).Po kiekvieno prietaiso turi perduoti jį kodas, jis bus laukti iš anksto nustatytą laiką dėl patvirtinimo kodas (taip pat prietaiso konkrečių) turi būti siunčiami iš jo kitą savo komandą.
Gavęs patvirtinimo kodą, prietaisas laukia magistro kodas pradėti apšvietimo įprasta.Kapitonas prietaisas turi tik gauti Vidurio Sleivas kodą ir perduoda Meistras kodas.Žemutinė Slave:Chronologija veikla:

Perduoda Handshake -> transmit Įrenginio kodas -> Palaukite ,5 s Vidurio Slave ir Master komunikacijos -> Atgal į transmit HandshakeVidurio Slave:Chronologija:

Palaukite Žemutinės Sleivas Handshake & Device kodeksas -> transmit Handshake -> transmit Įtaiso kodeksas -> Palaukite ,5 s magistras signalas -> Atgal į Palaukite Žemutinės Sleivas SS & DC

Džiugu matyti, kad jums yra orientuota į savo tikslą, tačiau puttering, kad suteiks jums galimybę mokytis.
Kartu su savo rinkinys Jums PICC Kompiliatorius ir aš siūlyčiau pirmąjį susipažinti su juo, eikite per turimų pavyzdžių ir savo pirmąją "Blinky" programą.Stenkitės naudoti visos komandos ir visos įrangos IPS bent vieną kartą, kad žinotų, ką jis gali padaryti ir kaip.
Jei jau turite pagrindinė idėja, kaip viskas veikia, padalinti savo projektą į mažesnius blokus ir sub-blokų ir atakuoti juos paprastais daugiau sudėtingų projektų.
Priėmimo perdavimo protokolas būtų kažkur pabaigoje projekto.Stenkitės išlaikyti jį kuo paprasta (KISS principas).
Aš abejoju, kad kas nors čia turės laiko veda jus per visą projekto.Kai paspausite mygtuką kliūčių, kad nebūtų galima suprasti, sau po tikrai davė jam savo geriausius, po čia ir kas nors jums atsakys.Taip pat yra Yahoo grupė "Piclist",
kurį galima skaityti per ir po, jei negalite rasti atsakymo.Taip pat Microchip forumas Jums padėti.

Norėdami padėti jums už startinį, ieškokite čia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back