PWM išėjimo lygtis 555 laikmatis

Aš naudojamas PSPICE FOLOWING grandinė aplink 555 laikmatis IC peržiūrėti PWM sklypo: ir gavo šią produkciją. Pagrindinė idėja buvo naudoti 555 Nestabilumo Multivibratorius, kuris buvo aptartas po: http://www.edaboard.com/thread64259.html # post933387 i naudoti formules: t1 = 0,693 ( RA + RB) C1 ---------- įkrovimo ciklo T2 = 0,693 (RB) C ------------------ iškrovimo ciklą% duty cycle = t1 / (T1 + T2) derinys taip rezultatas buvo gautas;% d = 66.66% dažnis = 4.8kHz

Ką gausite šio C_tot lygtis ir, beje praktiškai maitinimo įtampa 11,90 V. [color = "Sidabrinė"] [SIZE = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 12:50 --- ------- Ankstesnė žinutė buvo ne 12:40 ----------[/SIZE] [/color] Sveiki ashish, grandinė, kurioje rašėte, kur yra CV variantų? Štai ko aš noriu.

kaip tu gauti šią lygtį C_tot ir beje praktinio maitinimo įtampa yra 11,90 V
C_tot = T / R / ln [Vcc / (VCC-Vctl)] nuo t = RC * ln [(Vcc / (VCC-Vctl)]

Kaip jums šis C_tot lygtis ir, beje praktiškai maitinimo įtampa 11,90 V. [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 12:50 ---------- Ankstesnis pranešimas 12:40 ----------[/DYDIS] [/color] Sveiki ashish, grandinė, kurioje rašėte, kur yra CV variantų? Štai, ko aš noriu.
Kaip jau minėjau, kad aš Nestabilumo Multivibratorius grandinės konfigūracijos ir jei žino PSPICE kodavimo tada jūs galite aiškiai pamatyti, kad aš kaištis nėra. 5 555 ir maitino per ją kontroliuoti įtampos ir pats yra matoma produkcija. Ynu galite pamatyti skirtumą tarp šio posto ir kad po kurio nuorodą aš anksčiau daviau jums išėjimai. Be to, jei jūs vis dar nepatenkinti, galite pateikti užklausą labiau suprantami man.

Hi Ashish, aš iš jūsų grandinės šias abejones. 1. CV Tu gali skirtis nuo 1/3VCC 2/3VCC, bet matau jūsų grandinės sine banga įvairaus daug mažesnis nei 1/3VCC ir vis tiek produkcija yra. 2. Kas yra maks freq pašarus PIN Nr.5. Koks turėtų būti atitinkamas R ir C vertės. 3. Ieško savo signalo impulso pločio, aš negaliu daryti išvadą, momentinė sinusinės bangos amplitudė. Tai mano pradinį klausimą. Santykis tarp impulso pločio ir kontrolės įtampos dydžio, kad galiu pasakyti, kad jei aš pašarų pasakyti 5 V, tada norėčiau gauti atitinkamą PWM išėjimo ir taip toliau.

Taigi tu negali pakeisti rojaus nuolatinės srovės šaltinio (pavyzdžiui naudoti PNP tranzistorius). Kaip žinote, formulę: T = Vctl * C / I Kadangi aš nuolat T proporional Vctl (ribotas mažiau nei 0 iki 12V, kaip jums atrasti). Jei net šiuo atveju T skiriasi nuo formulės rezultatus (kuris yra tikėtinas) jums reikės apsvarstyti per vėlavimų tarp: Trigger -> produkcija aukštos C Vctl -> išėjimo žemas RRME

J. RRME naudojant nuolatinės srovės šaltinio PWM iš tikrųjų yra tiesinis. ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back