Proteus + C programa debuging

Mes sutelkti dėmesį į Keil "+ Proteus 6,7 jungtis, pamiršti Proteus 6.9 šiuo metu. Apie Proteus Langų įrankių juostos meniu -> debug - nustatyti, REMOTE DEBUG MONITOR , ir bandykite dar kartą

Labas, Ačiū. Aš jau sėkmės: D susijusios uVision3 + Proteus6.7. : D Bet kodėl Proteus6.9 negali VSM uVision3? : Cry: Ar kas nors žino, kaip Proteus VSM 6.9 SP5 su Keil μVision3 V3? Ačiū.

Sveiki txdx .. Aš vieną kartą naudoti derinimo funkcija Proteus su Keil. Jis worke to laiko. Proteus versija buvo 6.7. Dabar aš įdiegti proteus 6,9, ši versija nepalaiko Keil derinimo .... todėl jūs turite grįžti prie 6,7, siekiant derinti su Keil. Hope this helps Nuoširdžiausi linkėjimai, Buts101

Labas Aš naudoju Keil uvisoin2 Proteus 6,9 SP5. Na aš įdiegta VSMGADI nuo neto ir savo darbo taip pat bet Jei u priskirti bet kokį kintamąjį kaip pasaulinį kintamąjį tada jos ne darbo. Proteus į indefinate linijos, todėl gali kas nors man papasakoti, kaip išspręsti šią problemą turiu mage nuotolinio derinimo, Proteus seleted VSM treniruoklį "Keil" [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] Ei Atsiprašome Virš netvarka writeen Me & uvision-3 su Proteus 6,9 SP5. Taigi, prašome padėti man, kad aš skubiai reikalingas.

[Citata = Pagalba] Labas, Ačiū. Aš jau sėkmės: D susijusios uVision3 + Proteus6.7. : D Bet kodėl Proteus6.9 negali VSM uVision3? : Cry: Ar kas nors žino, kaip Proteus VSM 6.9 SP5 su Keil μVision3 V3? Ačiū [/quote] Aš manau, kad kai kurios suderinamumo problemos su uVision2 ir 3 ir Proteus 6,9 SP5 . Aš taip pat bandė, bet gavo klaida: Tikslinė DLL buvo atšauktas, Debugger nutrauktas! Ir Proteus 7,1 dirba gerai su 6.5 Proteus uVision2, 3 ir 3.5 dirba gerai su uVision2, 3 ir 3.5 Nesivargink naudoti Proteus 6,9 SP5! naudoti 6.5 arba 6.7 arba 7.1 vietoj.

Krekingo versija Proteus 6,9 SP2 nepalaiko šio derinimo funkcija. naudoti ver 7,1

Aš negaliu rasti VDM51.DLL. ir gali man padėti! Thanks so much

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back