Proteus + C programa debuging

H

Help

Guest
Sveiki, aš žinau, Proteus programinė įranga gali sinchronizuoti imituoti mano C programavimo kodą ir circuity? Jei programinė įranga gali parodyti mums kodas žingsnis žaisdami modeliavimas mums bus lengva padaryti Debug. Jei ši programinė įranga turi šią funkciją. Prašom parodyti man kelią. Ačiū.

Jūs tai darote Keil C51 šaltinis lygis derinimo su Proteus? Taip, tai gali būti padaryta, patikrinkite, ar išsamesnės informacijos apie pridėtas failas.

Hi, Im naudojant Proteus6.9Sp5 ir Keil "uVision3. I cant rasti VDM51.dll mano Proteus. Ir aš taip pat turiu Proteus7.x bet ji turi VDM51.dll. Bandau nukopijuoti šį dll failą į C: \ Program Files \ Labcenter Elektronika \ Proteus 6 Professional \ modeliai ir C: \ "Keil \ C51 \ bin tada pridėkite TDRV3 = Bin \ VDM51.DLL (" Proteus VSM Monitor-51 Vairuotojas " ), TOOL.INI [C51] BOOK0 = HLP \ RELEASE_NOTES.HTM ("Release Notes", gen) Book1 = HLP \ GS51.PDF ("uVision2 Getting Started", gen) book2 = HLP \ C51.PDF (C51 vartotojo Vadovas ", gen) BOOK3 = HLP \ C51LIB.CHM (" C51 bibliotekos funkcijas ", C) BOOK4 = HLP \ A51.PDF (" Assembler / Utilities ", gen) BOOK5 = HLP \ TR51.PDF (" RTX51 Tiny Vartotojo vadovas "GEN) BOOK6 = HLP \ DBG51.CHM (" uVision2 debug komandas ", gen) BOOK7 = ISD51 \ ISD51.HTM (" ISD51 sistemos derinimo programa ", gen) TDRV0 = bin \ MON51.DLL (" Keil "monitorius-51 vairuotojas ") TDRV1 = bin \ ISD51.DLL (" Keil "ISD51 sistemos derinimo programa") TDRV2 = bin \ TE5_UV2.DLL ("Triscend E5 Driver") TDRV3 = bin \ VDM51.DLL ("Proteus VSM monitorius-51 vairuotojas" ) RTOS1 = RTXTINY.DLL ("RTX-51 Tiny") ... .. ir atlikite nustatymus Keil ":" 1 tikslo "->" Debug "skirtukas -> bet tada aš negaliu rasti Proteus VSM monitorius-51 Vairuotojas Combo-box. Ar žinote, kodėl? Ar i miss žingsnis? Prašome padėti man .. Ačiū.

Jūsų TOOL.INI nustatymas yra OK, aš abejoju, VDM52.DLL iš Proteus 7,0 yra nesuderinami. Išbandykite VDM51.DLL Aš pridedamas.

Sveiki, tai vis dar neveikia. Aš padariau visus žingsnis tada atidarykite Keil ir padaryti paskutinį parametrą. Silfonų aš rodomi Debug nustatymas. Ačiū.

Sveiki, Taip, aš įdėti jį į pat. Vis dar ta pati. Man įdomu, tai 3 Dll gali dirbti (MON51.DLL, ISD51.DLL, TE5_UV2.DLL), bet VDM51.DLL negali. Iki apeigos, Keil kompiliatorių, turėtų galėti priimti bet Protues Xversion vdm51.dll. Ačiū.

Ačiū draugų. Dabar aš galiu gauti "Proteus VSM Simulator" Keil "-> Tikslinės -> Debug. O tai reiškia, galiu susieti šiuos du simuliatorius kartu. Bet aš vis dar nežinau, kaip imituoti. Bandau daryti paprastas LED modeliavimo bandymai.
Code:
 # include sbit LED1 = P1 ^ 0, sbit Sw = P1 ^ 1; void main () {while (1) {LED1 = 0; if (SW == 0) {LED1 = 1;}}} [/kodas] Kaip aš imituoti? Ačiū.

Sveiki, [citata = nomad13] Jūs turite padaryti laive savo projektui. [/Quote] Taip, aš jau pasiruošęs lenta. Prašome vadovas man žingsnis po žingsnio. Ačiū.

Pagalbos, VSM.DSN failas yra sukurtas su Proteus 6,9, ji negali būti atvira 6.7 pagal Proteus! Šalia, turite nustatyti Debug - naudotis nuotolinio Debug Monitorius apie VSM.DSN Viduje priedą, galiu siųsti savo failą atgal, po tam tikro pakeitimo, ir kitos bylos pasirengęs pademonstruoti C lygio vienas žingsnis derinimo "Keil μVision + Proteus 6,7. atidaryti PROJECT.DSN su Proteus 6,7. Atidaryti project.Uv2 μVision su 3 (arba μVision 3), kompiliuoti ir paleisti DEBUG sesija Pradėti, tada Vykdyti, tada pamatyti, kas atsitiks dėl Proteus Ekrano Pastaba: kol žinoti negali "prisijungti" Keil "μVision Proteus 6.9, bet kokia įstaiga galėtų padėti?

Sveiki, aš vis dar negali padaryti DEBUG. Prašome žr. žingsnis, kad aš padariau. Manau, aš turiu kitą problemą. Aš negaliu gauti Sufiksas .. (Žiūrėkite C: \ "Keil" \ C51 \ HLP \ VDMAGDI) Ethernet adapteris Local Area Connection: [color = red] Ryšio Sufiksas. : Labcenter.lan [/color] IP adresas. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.136 Potinklio kaukė. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 10.0.0.5 Mano PC Sufiksas ... Ethernet adapteris Local Area Connection: Connection konkrečių Sufiksas. : IP adresas. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.10 Potinklio kaukė. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 10.0.0.1 Ar dėl to aš negaliu susieti jį? Ačiū.

Aš padariau kai savo žodį failą komentarą, prašome patikrinti ir pranešti apie pažangą.

Sveiki, 1) Nėra antrą Proteus VSM simuliatorius [C51] (originalas TOOLS.INT failo nėra įdiegę modifikacija) 2) Pašalinti uVision3 įdiegti atgal uVision2 (sena versija) 3) Taip, turiu TCP / IP veikia ant mano langai. Čia yra 3 vnt. Prašome patikrinti Word failą dar kartą. Ačiū.

2) Pašalinti uVision3 įdiegti atgal uVision2 (sena versija)
Įdiekite naują aplanką "Keil", ty d: \ "Keil" [citata] 3) Taip, turiu TCP / IP veikia mano Windows. Čia yra 3 vnt. [/Quote] Tai OK

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back