programavimas 18f8720 su picstart

S

shaun_c_m

Guest
aš tikiuosi, kad kas nors galėtų patarti man, kaip Programa pic 18f8720 su picstart plius arba vadove mane į Nuoroda apie tai, kaip jį pasiekti.

kiek i bandė struktūra reikalaujama smeigtukai iš picstart naudojant osciloscope rasti kurių rezultatai naudojami laikrodžių ir duomenis, ir prijungtas maitinimo ir mclr į jį taip pat, deja, iki šiol gram gavo tik pranešimus apie klaidas.

yra didelė tikimybė, kad IVE virti luste, ir nei gali sunaikinti kitą, aš kažkas čia galėtų padėti.IVE montuojamas prietaisas su schmartboard, ir šiuo metu nėra prijungtas prie jo.i cant tikrai naudoti TQFP į DIP adapteris kaip ir turės reprogram jis po to, kai jį buvo grandine.

šie klausimai:

1, darant prielaidą, kad prietaisas yra iš grandinės, kuri kaišteliai prisijungti prie kurių lizdus į picstart?IVE turėjo spėti jį, tačiau žinant, ką jiems daryti ir gali tik išlaikyti kepimui prietaisai

2, jei i wanna programa prietaiso grandinės, yra picstart galinčią iš to?Ar yra papildomų reikalavimų, ty varžai dalinai atsieti kaiščių?
deja, mano bandymas tai lėmė ir picstart nutrūkusio pati nustato.aš manau tai yra todėl, kad 18f8720 bandė vairuoti grandinę nuo picstarts galia kaiščių ir vyrių per žemės užbaigti grandinę.

3, jeigu aš ketinu programa šiuo prietaisu keletą kartų, turi i naudoti kažką panašaus IDE jungtis sujungti į likusią grandine taip, i can physicaly atjungti visus kaiščių metu reprogramming?Norėčiau naudoti šį prietaisą, bet jiems vis kyla įtarimas, kad ir gali būti šiek tiek iš mano gylis

Thanks in advance

Į PICStart yra ne PMS, galbūt norėsite apsvarstyti arba ICD2 ar PICkit2 kaip galima programą grandinės ir PICkit2 ir jos compatibles pigios.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back