pirštų atspaudų vaizdų apdorojimo briaunos galandimas

Nemanau, kad, Hough gali būti taikomos.
tikrai?? ir aš galiu gauti šiek tiek padėti dėl Gabor, aš Clueless apie tai, kas tai yra. Ačiū .. [Size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 1 valandos 17 minučių: [/color] [/size] Sveiki, jei kas nors išgyveno Raymond Thais disertacija popieriaus, tada galėtumėte pasakykite man apie 2,10 ir 2,11 lygtis , (Gauso švelninamajam lygtys), ką, uw ir VW reiškia?? Ačiū ..

Ši dalis tik nori, išlyginti orientacijos srityje vertybes, naudojant Gauso kaukę. Eq 2,10, 2,11 yra tik 2D filtravimo procesą. Štai ir viskas. Taigi, VW ir uw turėtų būti v ir u. Manau, kad ji 's rašybos, arba kitaip, turėtų būti 1,2, .... = Praleista taškų filtravimo, neturi prasmės.

Gerai, aš jį gauti. tiesiog dar vienas dalykas, 2.6 lygtyje, ty orientacijos skaičiavimo lygtys, Vy apskaičiuojamas padauginus kvadratu SOBEL nuolydžiai sąlygas. bet kai kurių dokumentų, matau, kad yra apskaičiuojamas atsižvelgiant skirtumą kvadrato SOBEL nuolydžių, todėl ką sekti. Ačiū. [Size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 3 valandų 54 minučių: [/color] [/size] nuėjau per jį dar kartą, Raymond tajų apskaičiavo vietos orientacijos pikselių protingi, ir kitos popieriaus blockwise. tai gal, kad ar?? šie punktai: 1.Divide įvesties pirštų atspaudų vaizdas į ne sutampančių blokų dydis, P x W 2.Compute gradientai Gx (i, j) ir kiekvieno pikselio Gy (i, j) (i, j) Sobel arba Marr - Hildreth operatoriaus 3.Least, aikštės įvertinti vietos orientacijos bloko centras (i, j) (formulėje) .. pataisyti mane jei aš neteisus, bet tai, kaip tai veikia, galite padalinti pirštų atspaudų į vienodo dydžio blokus, ir kiekvienoje blokų taškų, kurie sudaro vagos (ty priekinio plano pikselių), orinted ypač vyraujančio kampu. ir kiekviename bloke yra vienas toks kampas. ir tai daro vietos orientaciją lauką. ir jei blokas turi individualiųjų požymių tašką, tada, kad detalės yra orientuota bloko kampo> supratau jis teisus??

1.Divide įvesties pirštų atspaudų vaizdas į nepersidengiantiems blokus dydžio x W
Jūs nesuprastas. Tai tik pagrindinis faktas, kad rasti gradientą taške (i, j), būtina naudoti kaimyninių pikselių aplink jį. Apskritai, ji yra paprasta naudoti kvadratinių bloko (W * W), šiuo atveju ", centruota ne (i, j)".

gerai, jei jūs neturite suskaidyti į blokus tada kaip jūs gaunate orientacijos žemėlapį diagramą kaip parodė Raymond tajų pranešimą įvaizdį. i am so confused. taip, gal man reikia kreiptis į kai kurių knygų. kur jie iš tikrųjų??

Hi me2please, i atsisiųsti knygą ir parašė ilgą laiką atgal. bet negalėjo rasti DjVu skaitytoją. gali ir įvardinti kai kurias?? arba bet koks kitas būdas atidaryti failą ..

www.lizardtech.com Aš nenorėjau, ji nenaudoja kaimyninių taškų. Aš turiu galvoje, jis nėra pertvarų į "ne sutampančių blokų". Operatorius gali taikyti kvadratinių kaimynus, bet tai kas kiekis, ne tik iš vieno bloko į kitą ne sutampa su bloko. Aš nenorėjau, kad tai rodo, pirštų atspaudų vaizdo apdorojimą. Aš turiu galvoje "pagrindinį vaizdo apdorojimas". Rimtai!

ačiū, aš naršyklės įskiepį. Ka aš plėtoti savo pagrindus, ok, bet taip aš suprantu, kad pikselių operacijos vietos kaimynystėje ir jei langas centre kiekvieno pikselio. todėl ši orientacija operacija daroma panašiai nustatyti orientacijos kampą, kiekvieną pikselį su paveikslėlio vietos apylinkės lange centruoto kiekvieno pikselio. ir vėliau, ketera dažnis taip pat nustatė, taip pat už kiekvieną vaizdo pikselį. AND, norėdami judėti toliau, Gabor filtras taikomas kiekvieno pikselio, turimais duomenimis pikselių. prašome dont pasakyti man, aš esu neteisus šį kartą ...: roll:

hi, galite taip pat pabandyti apsukrus krašto detektorius, manau, kad ji atlieka geriau nei ususal Sobelem .. operatorių. Taip pat yra knyga būtent pirštų atspaudų pripažinimo pagal maltoni EGA knygų upload / download galimybes, manau, kad gali būti naudinga u. pimr

[Quote = pimr] hi, galite taip pat pabandyti apsukrus krašto detektorius, manau, kad ji atlieka geriau nei ususal Sobel .. operatorius. Taip pat yra knyga būtent pirštų atspaudų pripažinimo pagal maltoni EGA knygų upload / download galimybes, manau, kad gali būti naudinga u. . pimr [/quote] Bandžiau Laplacian ir Sobelem, tačiau ji nebuvo sėkmingos. todėl aš persikėlė pašalinti visą krašto aptikimo procesą ir išgauti link kraigo. ir šiuo tikslu aš bandau Gabor dabar.

Sveiki, aš turiu abejonių dėl SOBEL operatorių. matrica turėtų būti dalijamas iš 4. patinka; | 1 0 -1 | | 2 0 -2 | * (1/4) | 1 0 -1 |

NE!! Nėra padalijimo reikalavimas ... Skyrius daroma taip, kad visas vaizdas nėra kompensuojama suma ... Visų operatoriaus verčių suma yra 0, todėl pasidalijimas nereikia. Be to, jums reikės šį tik vidutiniškai filtrus atveju paskirstymą. Pagarbiai, asymbian.

Gerai, aš gavo, kad. dabar turiu problemą su individualiojo požymio atitikimo. turiu du žemėlapius dabar. užklausos struktūra ir šablonas žemėlapis. ir nurodo kiekvieno individualiojo požymio, erdvinis jos pozicija ir kampas. Aš tai.
Nurodykite bendrą atskaitos tašką: Manoma, kad šablono detalės turėtų būti naudojami kaip atramos taškai. Jie turėtų būti teisiami kaip atskaitos tašką vieną pradedant arčiausiai vaizdo centre. Atitikimas turėtų ir toliau, kol atitikimo individualiųjų požymių skaičius yra didesnis nei sistemos ribos arba tol, kol pakankamai detalės buvo bandoma daryti išvadą, kad bus neįmanoma pasiekti ribą. Matcher tada perkelti į kitą šablono smulkmenomis kaip atskaitos tašką. Kai šablonas individualiųjų požymių yra teisiamas kaip atskaitos tašką atskaitos individualiųjų požymių padėtis ir kampas turėtų būti naudojami siekiant suderinti antrą smulkmenomis, nustatytą prieš atitikimo ir toliau.
ji sako suderinti antrą įvaizdį atsižvelgiant į individualiųjų požymių kampas ir atstumas. bet kokį antroje nuotraukoje turi būti imtasi alighning??

gerai gali kas nors man papasakoti, kaip įgyvendinti šį SOBEL krašto aptikimo n VHDL arba verilog .. ir wot pagrindai, per daug .. su Pagarbiai,

mes turime derinti problemą: mes turime duomenų bazę pirštų atspaudų, priimtą veridicom jutiklio dydis 256 * 300, ir mes naudojame šias funkcijas dėl pirštų atspaudų gauti funkcijas: 1 Orientacija laukas 2-Binarization 3-segmentavimas 4-Thining 5 požymių išskyrimas mūsų savybės yra atstumas tarp kiekvieno individualiojo požymio ir jo artimiausius 6 minutiaes, skirtumas kampas tarp kiekvieno individualiojo požymio ir tuo pačiu artimiausios 6 minutiaes.In, mūsų atitikimas technika, mes palyginti kiekvieną atstumą aplink kiekvieną interneto Piršto atspaudo individualiojo požymio 6-atstumų šablono pirštų atspaudus, kad tos pačios rūšies, atėmus atstumą su kiekviena iš 6 atstumais individualiojo požymio. taip pat mes darome tai diffrence angle.if yra bent 3 minutiaes turi šalia atstumus ir vos diffrence kampų, mes sakome, kad interneto detalės atitiko šabloną. mūsų problema yra atstumai ir kad diffrence kampų atimti riba, mes stengiamės daug būdų gauti šią ribą ir, mes fail.so kas nors gali padėti gauti šią ribą, arba pasiūlyti bet kurį kitą metodą, suderinimo techniką, bet su naudojamos ribos vertės, kaip mes pristatysime mūsų baigiamasis projekto greičiau.

man reikia matlab "Raymond Tailando disertacija apie pirštų atspaudų" ............. plzz man padėti .......... turiu pateikti savo projektą laipsnių ..

Nesate tikras, bus taikomos ar pedantiškas, bet atrodo kaip visi yra sutelkti krašto aptikti. Jei vietoj jums vežtis savo duomenis ir transformacijos jį į Erdvės dažnio srityje, perduoti, ji thru highpass filtrą, tada atvirkštinis transformuoti atgal, turėsite automatiškai padidina kraštų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back