pirštų atspaudų vaizdų apdorojimo briaunos galandimas

D

dalaharp

Guest
Sveiki, aš bandė padaryti pirštų atspaudų atvaizdų kraštas galandimas. i bandė Laplacian, Sobelem ir Prewitt metodus, siekiant pagerinti kraštus. bet po kiekvieno metodo vaizdas bus iškreiptas. aš suprantu, kad šie operatoriai yra jautrus triukšmą, tai dėl triukšmo, kad kraštas operacija nepavyksta, arba nėra gera praktika naudoti šiuos operatorius pirštų atspaudų vaizdų?? (Jeigu ji yra triukšmas, tada aš net bandė jį nuėmus triukšmą medianos filtro.), Jei turėjo tam tikrą poveikį šioje srityje, man padėti, siūlydamas geriausią operatorių ir pirštų atspaudų atvaizdų kraštas, arba bet kokią idėją, kodėl šios operacijos nepavyksta .. ačiū už bet kokią pagalbą ...

Sveiki!! Na, ši problema privalo atsitikti!! Krašto aptikimo filtrai, išvestinis principas. Viena kaukė gali aptikti tik didėja arba mažėja kraštą ... Svarstyti kaukės Sobel, Prewitt. Taigi, kai bandysite jas naudoti, jums nebus gauti nepertraukiamą pranašumą, tačiau yra suskirstomas į briaunų. Triukšmas neturi nieko daryti su juo. Išbandykite vieną dalyką ... Juodo kvadrato dalies nepildo) vaizdą. Parengti ją dažais. Aikštė turėtų būti tuščiaviduris ... Tai bus tiesiog storio kvadratas riba ... Pradėti Prewitt arba SOBEL kaukę ant šio paveikslėlio, ir jūs gausite tai, ką aš bandau pasakyti ... Kai aš šį projektą, aš ne naudoti krašto aptikti ne visi ... I used triukšmo filtravimo ir tada, retinimo tiesiogiai po kraštą jungiančios. Kokį metodą jūs ketinate naudoti ... minutae ar kažkas kita? Duok man veikimo srauto ..! Pagarbiai, asybian.

Sveiki, ačiū už atsakymą .. tai mano srautas, 1.histogram išlyginimo 2.median filtravimo 3.edge crispening 4.binarization 5.thinning 6.thinning artefaktų šalinimo 7.minutiae, nurodo vietą ir vėlesnis atitikimas .. i am sėkmingos, vidutinis filtracijos, binarizing ir retinimo. histogramos ir egde stiprinimas kreipiasi blogai. todėl po retinimo artefaktai yra daugiau. Įdomu tai, kad dabar aš bandžiau krašto stiprinimo Laplacian kauke po binarizing got some patenkinamą rezultatą, bet jei bandau thinnig po šio proceso, tai nepavyksta. gana painu .. ir aš turiu problemų daro pranašumą, jungiantį ir artefaktai pašalinimas, bet kokią pagalbą, kad turės būti puikus .. Ačiū.

Hmmm ... Aš ne eiti krašto aptikimo ar crispening, ne visi. Vietoj to aš medianos filtro ir paprastas triukšmo išvengti (LPF) ... Histograma išlyginimo nebūtinai yra gera. Jame probablity paskirstymo uniformą. Pabandykite kontrastas tempimas ... tai yra būdas geriau. Jei matote histogramos, ji turėtų būti dviejų smailių, vienas ant balto pusėje sudaro foną ir viena tamsioji pusė rep. lankai. Jūs turite ištempti histogramą naudotis visi dinaminio diapazono. Išbandykite "kontrastas tempimas" ir histogramos išlyginimo Kokios knygos jums nuoroda? Gonzalez, Pratt, AK Jain? Kitas, dont eiti krašto crispening,, ne visi. Ar binarisation iš karto! Rasti ribą dinamiškai! Tai užtikrins, kad algoritmas veiks per visus vaizdus. Tada eiti plonėjimas ir kraštas susiejimas .. Tikiuosi, tai veiks. Palaikykite ryšį. Pagarbiai, asymbian.

Dar kartą ačiū, aš nuoroda Pratt ir Ross. gaunu supainioti ką histogramos išlyginimo ir contrat tempimas priemones. tai, ką aš bandžiau. [Kodas] straipsnio u = 0; ir

aš padariau mažą darbą, susijusį su pirštų atspaudų jūs laukiami naudoti i. i papildomas tvirtinimo MATLAB kodą. aš noriu, kad pridėti pranešimą, taip pat, bet unfotunatly jos ne anglų kalba. mayyan

Sveiki! Histogramos išlyginimo plinta per diapazono histograma, kad histograma turi vienodą tikimybių pasiskirstymo technika. CDF veikia kaip perdavimo funkcija. Šis CDF yra gaunamas fronm tikimybių pasiskirstymo funkciją (PDF) ir todėl yra konkretus vaizdas. Tuo tarpu tęsiasi, perdavimo funkcija yra tiesi linija, tiesinė funkcija. Ką jūs turite padaryti, tai 1. Paimkite histogramą. 2. Perėjimas iš kairėje. rasti pikselių vertės (X ašis), kuriame taškų (Y ašis) ne didesnis kaip pasakyti 5% Bendras. taškų. 3. Ar tą patį važiuojantiems iš dešinėje pusėje histogramos. Žr priedą! Aš turiu galvoje, kad rasti diapazono juostos fromthe histogramą. Tada naudokite formulę, kuri pateikta žemiau esančią nuorodą. Tai bus linijinis kontrastas tempimas. http://homepages.inf.ed.ac.uk/rbf/HIPR2/stretch.htm Manau, kad aš naudojamas Hough Transform krašto susiejimui. Yra daug Amout paprastų algoritmų dėl neto ... Ieškoti dude! Sveiki! Gal galite įkelti šį vaizdą tiesiai? Aš negaliu atsisiųsti užtrauktukus ir RARS čia! Atsiprašau! Hope this helps jums! Pagarbiai, asymbian.

hi, aš turiu idėją. jį išbandyti. 100.jpg pradinis vaizdas, 103.jpg -, po švelninamasis, binarizing ir retinimo vaizdas. ačiū už pagalbą .. dalaharp

Gerai!! Triukšmas yra jūsų atveju problema! Pabandykite pašalinti (pašalinti) į tamsius kampus ... Laikyti fono uniformą. Jums tik reikia į pagrindinę accceptable tikslumo, todėl nėra prasmės eikvoti laiko ir pastangų valyti tamsius kampus triukšmo. Aš taip pat turiu jausmas, kad mediana filtras turėtų dirbti geriau. Išbandykite prisitaikanti vidurinės filtrą ir Lowpass, filtravimo. LPF išsitepti vaizdą, tačiau bus pašalinti triukšmo pastebimai. Pagarbiai, asymbian.

ačiū už popieriaus, Iš tiesų aš jau jį ir turime daug idėjų iš jos. Nice one. i guess, aš jį iš edaboard tik šiek tiek seno posto. ir dabar kontrastas strecthing atrodo dirbti, bet dalykas yra tas, kad aš turėjo nurodyti beveik 15 iki 20% už c ir d pamatyti didelį pokytį priešingai. arba 5%, jei kontrastas nesikeičia, reikėtų suprasti, kad jo kontrastas yra jau gerai?? aš per vidurinės filtrą dabar, aš pabandyti prisitaikanti vidutinis filtrą. ir kas yra erdvinio vaizdo vidurkis ir dispersija. i cant relly suprasti šias sąlygas .. ačiū, dalaharp

geras! Pabandykite "skaityti" vaizdo histogramą. Kaip jau minėjau anksčiau, pirštų atspaudų atvaizdo, jis turėtų būti dvi viršūnės, ant balto pusėje sudaro foną ir viena tamsioji pusė rep. lankai. Jei tai jūsų tempimas turėtų atnešti backgroung pikselių vertybių kuo arčiau 255 (balta) ir kraigo pikselių reikšmes taip arti, kaip galima nuo 0 (juoda). Taigi jūsų priešingai histograma ištemptas vaizdas turi du pikus, vienas artimas 0 ir viena arti 255. Tai reikštų, su labai didelio kontrasto vaizdą. Siųsti man nuotraukas ir histogramos prieš ir po priešingai tempimas, jei įmanoma. Po to eiti binarisation ir ji turėtų būti bauda. Kontrastas tempimas tik binarisation efektyvesni ans patenkinamas. Kiek procentinės vertės, bandyti nuspręsti vertės iš pradžių histogramos besis ir tada apibendrinti nukirpimas. Vidutinė vaizdo visų pikselių vaizdo vertybes vidurkis. Svyravimai yra nukrypimas nuo vidutinės Antros eilės priemonė. Ieškoti vidurkis ir dispersija bet vaizdo apdorojimo knygos formulę. Vidurkis yra bendro vaizdo intensyvumo matas. Dispersija yra kontrastas priemonė. Žemas reiškia = gana tamsus vaizdas ir atvirkščiai. Žemas dispersija = žemas kontrastas vaizdo ir atvirkščiai. Tikimės, kad jums įdomu! asymbian.

Sveiki, tikrai įdomu .. bet tikrai ne išeina teisė .. paveikslėliai po kontrasto tempimo, jei aš davė 5% nukirpimas Theres jokių pakitimų, 10% mažai kaitos .. tai su 20% vaizdai .. Aš taip pat bandė vidurkio ir dispersijos metodą popieriaus ... daugiau ar mažiau tas pats rezultatas ..
Triukšmas yra jūsų atveju problema! Pabandykite pašalinti (pašalinti) į tamsius kampus ...
kad vėl neveikia metodo popieriaus .. ką lango dydis būtų labai tinkamas šiai operacijai?? ir mayyan, aš bandžiau MKC konvertuoti S failus į C failus, jos pernelyg sudėtinga man suvokti. Bandau su paprastu C. anyways dėkoja daug ..

Sveiki! Vaizdai sako, kad viskas, ką jūs darote, yra blogai kažkur į algorothm,. Po kontrastas tempimo backgroung turėtų tapti baltesni bet jūsų atveju, jis sukasi pilka. Tai reiškia, kad kai kurie, kaip jūs darote tai klaida. Prašome siųsti apie histogramas vaizdus prieš ir po, jei įmanoma. Nurodyti išvesties vaizdų priešingai tempimo knygose. Siųsti man tikslią jūsų kontrastas tempimo procedūrą. Kodas būtų puiku! Tikiuosi, kad gali išspręsti problemą. Ir bandėte vidurkis ir dispersija metodą tam, ką? Vidutinė filtravimas? Daugiau medianą filtravimo lango dydis, tuo geresnis rezultatas ... tačiau jis pradeda daug laiko. Tikiuosi, kad aš jums padėti! asymbian.

Sveiki, aš darau kontrastą, besitęsiantį su šio kodekso, [kodas] / * histograma * / (U = 0; ir

Sveiki, per didelis triukšmas arba pašalinis poveikis, kuris gaunu skiesti įvaizdžio nes dvejetainis vaizdo skyles. bet idėja, kaip užpildyti šias skylutes ir padaryti lankai sklandžiai ir garsus. Bandau erozija ir išsiplėtimo, nėra daug padėti. Ačiū ..

Aš jau svarstymo diskusiją gana ilgai. Jūs vaikinai net paminėjo Raymond Tailandas ataskaitą. Jūs bandėte naudojamų bendrųjų metodų sustiprintos keteros. Ar bandėte Gabor filtras paminimas ataskaitoje? Yra priežastis, jis vartojamas, o ne bendrųjų krašto didinimo metodus. Jis naudoja tą informaciją apie srautą, kad kalnagūbriai kraigo linijos kryptis ir periodinis struktūra įprastą kryptimi). Bendrosios pakraščių didinimo metodai nežino, kaip ketera linija turėtų būti nuolat srautas, koks platus, kuria kryptimi turėtų būti. Jei jau taikomi prieš šio žingsnio, aš sakyčiau, tai nėra labai gerai dirba. Taigi jūs norite grįžti ir patikrinti filtrą.

Sveiki, ačiū už mano užklausą labui ... man buvo planuoja iki Gabor po i paprastesnę srautas (su vidurine filtro), nes aš C kodavimo, aš maniau, Gaboras buvo šiek tiek per sunku suprasti, jau nekalbant apie kodavimą. Aš taip pat ieško įstūmimo prizmių filtrai ir Hough transformuoti kaip galimybių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back