PIC16F877A programuotojas?

• Thread starter XtremeTuningSolutions
  • Start date
X

XtremeTuningSolutions

Guest
Hello I am looking for a Programuotojas Programa PIC16F877A? (TQFP)
Taip pat turėtų būti bet nustatyti procedūrą, apie tai, kaip programa lustą?
Prašome i reikia pigiausias įmanoma programuotojas atlikti darbą.Jos tikriausiai tik lusto ir bus programa Dėkojame

XtremeTuningSolutions rašė:

Hello I am looking for a Programuotojas Programa PIC16F877A? (TQFP)

Taip pat turėtų būti bet nustatyti procedūrą, apie tai, kaip programa lustą?

Prašome i reikia pigiausias įmanoma programuotojas atlikti darbą.
Jos tikriausiai tik lusto ir bus programa Dėkojame

Labas,
Ačiū už greitą atsakymą really appreciate it.

Na aš tikrai noriu iškirpti išleisti pinigus gauti programa kiekvieną kartą.

Ar "JDM programuotojas" arba "IS Cruizer" remti TQFP paketo?Jei taip, tai koks adapteris jūs rekomenduoti?

Aš tiek Hex ir dvejetainis failas.Ar tai klausimas, kuris iš jų naudoti?

Taip pat yra koks nors būdas Grįžtamieji Inžinierius 2 failų tipai gauti pirminio kodo?
Ačiū

Taip kad Cruizer remia IPS micros su 5V.Tačiau sakė paketą, turite įeiti į atitinkamą adapterio perskaičiuojant pat iš DIP40 ZIF lizdas, kuris yra su programuotojas.Taip pat galite naudoti Cruizer programą PIC laive tuo pačiu palaiko ICSP.Taigi galite naudoti naudoti tik 5 kaišteliai programą luste apie tikslinę laive.5 pin ICSP kabelis yra su programuotojas.
Manau tik su hex ir dvejetainius failą vertus, neįmanoma gauti visą kodą.Sėkmės.

Labas,
Ar žinote nors adapteris atitinkamo dydžio arba prekės ženklo, kuris gali būti naudinga TQFP pakete?

Taigi jūsų pasakojo, kad i gali užprogramuoti lustą tiesiai ant lentos su ICSP kabelis?Kiek viskas būtų?Matau jį rupijomis kažką panašaus 31 Rupija Zzgl?

Ar vis dėlto, jei jūs galite pritraukti ir vaizdo, kuris rodo man, kuri kaišteliai prijungti kabelį dėl PIC16F877A I / PT (TQFP)

Ačiū

Atsiprašome draugui.Beveik i dont turite idėją minėtų paketų ir adapteriai kaip aš asmeniškai naudoti šią programuotojas nuo 6 mėnesių ir be jokių problemų ir i dažniausiai dirba su DIP paketai.
Taip su ICSP kabelç galite užprogramuoti lustą Borto.Galite rasti tinklalapyje adresu pateikti savo pirmąjį pranešimą, kuriame galite rasti sąrašą aptarnaujamų lustai taip pat valdybos išdėstymą su ICSP jungtys.
Programuotojo ateina su luošinti tarybos, papildoma programavimo lenta su ZIF lizdas, ICSP kabelis, USB laidą, ir CD turi visus atitinkamus duomenis apie programuotojas ir programinės įrangos.Bendras rinkinys išlaidos 1500 / - rupijomis įskaitant pašto visoje Indijoje.Sėkmės

XtremeTuningSolutions rašė:

Labas,

Ar žinote nors adapteris atitinkamo dydžio arba prekės ženklo, kuris gali būti naudinga TQFP pakete?Taigi jūsų pasakojo, kad i gali užprogramuoti lustą tiesiai ant lentos su ICSP kabelis?
Kiek viskas būtų?
Matau jį rupijomis kažką panašaus 31 Rupija Zzgl?Ar vis dėlto, jei jūs galite pritraukti ir vaizdo, kuris rodo man, kuri kaišteliai prijungti kabelį dėl PIC16F877A I / PT (TQFP)Ačiū

Labas,
Kiek yra programuotojas su kaina gabenamos į JAV, Florida, 33313?

Taip pat programinę įrangą, kuri ateina su nuotrauka Cruizer leis man įkelti. HEX failo ir programa lusto be įtampos problemas?

Ką apie programuotojų kad Microchip parduoda?Ar jie kokių nors gerų?

Ačiū visiems už informaciją, kurią aš labai vertiname tai.Net laikas Vaizdo išdėstymas (mvs Sarma)

Duomenys yra pateikti jūsų PM.Prašome pereiti.
Pagarbiai .. Pranam77

Pridedu CHM failą (langų failą), turintį informaciją, sukurti savo JDM programuotojas į <$ 1.

Hope this helps.

Į sveikatą

Ravi
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

kai kurių pavyzdys projekto pic ir programuotojas galite patikrinti šiame puslapyje
http://picinf.blogspot.com/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back