PIC ar AVR?

Šiuo metu, dizainas Atmel ATtiny26L (20 kaiščiai) prietaiso. Ar tai bus pigiau, jei jis pasikeis į PIC 16F628A (18 kaiščiai prietaisas)? Mano kiekis yra apie 10K per mėnesį. Kokių pasiūlymų? Ačiū

[Quote = ayeong] Šiuo metu, projektavimo Atmel ATtiny26L (20 kaiščiai) prietaiso. Ar tai bus pigiau, jei jis pasikeis į PIC 16F628A (18 kaiščiai prietaisas)? Mano kiekis yra apie 10K per mėnesį. Kokių pasiūlymų? Ačiū [/quote] Kodėl ne tiesiog paprašyti jūsų distbutors PIC ir AVR kainų dideliais kiekiais? Aš vieno vieneto kainos, atrodo, kad 16F628A yra šiek tiek pigiau, tačiau jis negali atlikti taip greitai, kaip ATtiny 26L. 16F628A <5MIPS ATtiny26L <8MIPS PIC16F628A taip pat turi mažiau funkcijų: Vienas PWM Nr ADC ATtiny26L: 2 PWMs 10 bitų ADCs: - 11 single ended Kanalai - 8 Diferencinė ADC Kanalai - 7 Diferencinė ADC kanalo poros su programuojamu Pelnas (1x, 20x) bet jei jums nereikia, bet šios savybės gali būti jums reikia eiti PIC arba ieškoti pigesnės AVR alternatyva. Aš nežinau, apie dideliais kiekiais, nors kainos, bet kreipkitės į distriboturs. Linkėjimai, ME

O gal jums reikia naudoti vietoj ATtiny26L ATtiny2313L. ATtiny2313 mėginiai turi būti paleistas Q3/03. ATtiny2313 nėra ADCs ir manau, kad tai bus pigiau nei ATtiny26. MSC AVR Flyer (PDF 1,4 Mb): www.msc.de/imperia/md/content/microcontr/atmel/6.pdf Tai iš PDF aukščiau: Die traukiasi , siekiant sumažinti išlaidas, padidinti greitį ir prietaisų funkcijų rinkinys, ATMEL šiuo metu mažėja kai AVR prietaisai. AT90S1200 bus pakeisti PIN suderinama ATTINY2313. AT90S2313 susitraukė į pin ir funkcinių suderinama ATTINY2313. ATTINY12 bus pakeisti PIN suderinama ATTINY13. ATTINY15 susitraukė į Kaisčiai suderinama ATTINY13 AVR μController roadshow: www.msc.de/e/seminare/daten/07550/roadshow.html www.msc.de / e / Seminare / index.html

Pic yra plačiai naudojami. Išbandykite "IS" ir "AVR" Google. Pic lustai galite rasti visur.

Tai tiesa, bet tai, nes PIC yra 20 metų arba tiek. AVR šeimos yra daug naujesnių ir modernus dizainas (daugiau c draugiškas). AVR yra vis labiau ir labiau paplitęs IPS sąskaita. Mikroschema įdiegė naują 18Fxxx šeimos, kuri turėtų būti daugiau nei vyresnio amžiaus IPS familes c draugiškas.

Switch Iš viso 1) MSP430FXXX --- kai greitis yra ne klausimas Jie yra pigūs, labai pigiai!, Labai mažai galios, Flash nedideli paketai. 2) CYGNAL, kai jums reikia paleisti 25 mips dalis už $ 0.99 mažytė msp11 paketą arba 100 mips C8051F120 Abi šių lustų JTAG sąsajas, kad džiaugsmas kurti. Pavyzdžiui, aš tiesiog pabaigti įrenginys su LCD miltiplex vairuotojų MSP430F413. Aš naudoju 4 skaitmenų 7 segmente naują LCD iš LUMEX visą sprendimą CPU + LCD = $ 3. Taip TRYS "Bucks" Beat That!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back