PIC ar AVR?

L

leilarazavi2000

Guest
Hi every body galiu programos 8051 ir. dabar, jei noriu dirbti su naujais mikrovaldiklių, turiu rinktis AVR arba pic? kuris iš jų geriau nemokamus įrankius ir paramos? ir kurių vienas yra stipresnis?

AVR yra kur kas greičiau nei IPS. AVR veikia visą taktinį dažnį, kad 16 MHz AVR atlieka beveik 16 MIPS. Atsakingiesiems padalinti laikrodis iki 4, taigi 20 MHz IPS atlieka iki 5 MIPS. AVR C kompiliatorių gamina paprastai daugiau nei IPS C kompiliatorių kompaktiškas kodas, nes AVR arcitecture yra sukurtas specialiai gerai dirbti su C kompiliatorius. Iš tiesų kompiliatorius kompanija www.IAR.com buvo įtraukta į AVR šeimos devlopment. Štai AVR ir PIC palyginimas: http://www.dontronics.com/auto.html http://www.c51bbs.com/c51bbs/c51bbs2002/25682.htm [ / url]

tnx man tu geras draugas. ir kaip apie pagrindinius kompiliatorius?

AVR programuotojų yra pigiau nei atsakingiesiems!! jų lustai yra pigiau per daug! bandyti sužinoti surinkimo, nes ji yra paprasta!

Yea, naudoti AVR yra patogiau nei Pics tačiau yra nekilnojamojo problem.Microchip platina savo produktus, kad visur, bet AVR not.For Pavyzdžiui, aš negalėjo rasti AVR mano šalyje. (Europa), ir jei turite kokių nors problemų, apie pi, tiesiog paprašykite microchip.They į jį atsakyti immediately.I prašomo pavyzdžių iš AVR ir jie niekada siųsti juos! Taigi, viskas nėra susiję su MIK, ar kompiliatorių:) Techninė pagalba ir accesibility taip pat svarbu. Analizatorius.

AVR yra geriau, bet ne geriausias. Išbandykite Mitsubishi M32c (300 KB švaistytis ir RAM 32? KB) vienas apribojimas blykste perrašyti ne daugiau kaip 100 kartų. kad nekilnojamojo apribojimas laboratoriniams tyrimams.

[Quote = Analyzer] n, naudoti AVR yra patogiau nei Pics tačiau nekilnojamojo problem.Microchip platina savo produktus, kad visur, bet AVR nėra. Pavyzdžiui, aš negalėjo rasti AVR mano šalyje (Europoje) [/quote] Kuri šalis? Galite gauti AVRS iš www.farnell.com ji yra atstovaujama daugelyje Europos šalių. [Quote = leilarazavi2000] tnx mane esate geras draugas. ir kaip apie pagrindinius kompiliatorius? [/quote] aš nežino nieko apie pagrindinius. Aš rekomenduočiau naudoti C vietoj.

Ok aš pasirinksiu AVR yra keli pic žinoma vieta internete Ar žinote, kur galėčiau rasti AVR-Žinoma internete? (Pradėti AVR) tnx

Manau, kad pasirinkus MCU nėra lengva ... yra keletas MCU gamintojų, kurie panašūs produktai. Jei lyginti PIC su AVR, tikrai galite rasti "AVR greičiau. Bet jeigu jums reikia dizaino projektą, skirtą didelės apimties gamybos, kur jums nereikia greitai MCU, galite apsvarstyti Holtek MCU labai labai įdomu. Mano, kad mažiausios Holtek MCU išlaidų mažiau kaip 50 euro centai (RISC, 18 PIN, 1Kword OTP-ROM, 64byte RAM): mažesnių PIC12C508 išlaidas, tarp kurių yra 65 euro centų, ir AVR1200 išlaidas, 1.20 euro centai (bet yra greitesnis ir yra "Flash"), todėl maži prietaisai masinei gamybai galite pasiekti didelių išlaidų taupymo. HOLTEK MCU lėtai, kaip Microchip tie ... 4MHz = 1MIPS. Tai yra MCU išlaidas Italijoje ... Holtek labai greitai programuotojas (tuščią patikrinti + programos + patikrinti + spyna mažiau nei 2seconds) visai šeimai 70 eurų, IDE aplinka gana optimizuotas C / ASM kompiliatorius ir šaltinį derinimo, ir mažai sąnaudų Apie kūrimo įrankių, realaus laiko InCircuit emuliatorius (apie 270 eurų). Aš naudoju Holtek santimų, labai dažnai, ir čia, Italijoje daugelyje pramonės šakų yra konvertuoti senų projektus naudojant kitas mikrovaldiklio (expecially mikroschemos "ir" Philips LPC) Holtek MCU. Linkėjimai. Paolo

Jums gali apsvarstyti galimybę naudoti Texas MSP430 UC šeimos. Šis UC šeima yra gana naujas, turi tikrai geras savybes ir turi daug dokumentacijos. Montuotojo kompiliatorius yra nemokamas ir galite atsisiųsti šiuos mažus mikrokontrolerių GNU kompiliatorių, jei norite sukurti naudojant C http://mspgcc.sourceforge.net/ Katos

Sveiki, Tiesiog balsuoti PIC .... Jūs visada kalbėti apie savo PIC16xxx. Negalima pamiršti, kad naujas PIC18 yra žymiai greičiau ir daugiau FLASH. 5 $ galite gauti 32Kb Flash ir 1000 baitų RAM ir 10 MIPS .... Bet kokiu atveju, mano nuomonė, kad geriausias procesorius, skirtas mažos apimties yra šio perdirbėjo, kad žinote. Jei žinote, IPS - Nuotraukos, jei žinote AVR ar Texas ... AVR ir "Texas ... Pereinant iš vieno procesoriaus į kitas laikas yra ne dienų, bet kartais mėnesių. Tikrai Bulgarijoje yra daug lengviau gauti IPS, tada AVR. Jūs galite gauti visai šeimai pic parduotuvėje, AVR, turite atlikti užsakymus, laukti .... Aš ne prieš PIC ar AVR - visi jie savo vietose. dėl Luben

[Quote = leilarazavi2000] Ok aš pasirinksiu AVR yra keli pic žinoma vieta internete Ar žinote, kur galėčiau rasti AVR-Žinoma internete? (Pradėti AVR) tnx [/quote] geriausia vieta pradėti su AVR dėl neto www.avrfreaks.com daug straipsnių, vadovų, testų ir userforum. Jūs turi užsiregistruoti nemokamai gauti prieigą prie visų straipsnių. Tiesiog norėčiau čia elektrodas.

Manau, kad esate forgething smulkmeną. Vidurio diapazonas MCU, AVR, greičiau niekada mažiau IPS, kaip kurti įrangos, dauguma su pertraukia, kad leidžia jums nemokamai MCU branduolys. Sekminių AVR turite padaryti viską, kas su programine įranga (papildomo besivystančių laiko). Jei pasirinksite IPS ir nori daugiau greičio, galite naudoti SCENIX MCU ( www.ubicom.com ), instrution yra lygi į IPS ir darbo 50/75/100 MIPS. Ir aš manau, kad Paralaksa pagrindinės kompiliatorius. Personaly naudoti PIC firminį CCS kompiliatorių.

Hi friends tnx jūsų gražus atsakymas. bet mano šalyje, Atmel AVR availabel. P. man pasakyti mane www.avrfreaks.com AVR toturial. Ar yra bet toturial? tnx

Čia įdomus straipsnis, lyginant su kitomis 8-bitų MCUs, pavyzdžiui, 8051, 68XX ir PIC AVR mikroprocesorių ATASKAITA: Atmel AVR atneša RISC "8-Bit pasaulis geresnių rezultatų nei kiti 8 bitų lustai su tuo pačiu Low Cost / www.atmel.com / dyn / ištekliai / prod_documents / atmelavr.PDF Kai kurie kitų įdomių baltąją knygą apie "AVR AVR Patobulintas RISC gairių http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents / DOC1292.PDF AVR mikrokontrolerių ir C Compiler Co Dizainas http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/COMPILER.pdf

[Quote = leilarazavi2000] Sveiki draugai tnx jūsų gražus atsakymas. bet mano šalyje, Atmel AVR availabel. P. man pasakyti mane www.avrfreaks.com AVR toturial. Ar yra bet toturial? tnx [/quote] kompiliatorius / programavimo kalba?

prašome spauskite slinkties klavišą aukštyn, kaip pamatysite mano pranešimas apie mokymosi AVR asemblerio kalba.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back