per srovės apsaugos reikia

Manau, kad reikia šiek tiek pakeisti sudedamųjų dalių vertės, tačiau importnat klausimas yra toks: Ar aš teisingame kelyje?

Be kai bistabil elementas (egthyristor arba flip-flop) Galite sukurti tik srovės ribotuvas ne saugiklis. Ar matėte mano mažas grandinės (fuse.pdf)? Ji atlieka 2A, kai perkrautas kūrenamų tiristorių ir lieka tokios būklės. Po naujo elgesio vėl. Išbandyti ir taikomi serijos su kiekviena rezultatų.

Taip, aš mačiau, ir esate teisus. Pradžių maniau, nėra svarbu, kad išjungti srovę, jei mes galime išvengti, kad padidinti per 2A. Bet kai pamačiau tranzistorius dega gerą dūmų ir kvapo, aš nusprendžiau, kad nukirto turi.

SEBI , esate tikri, kad jūsų grandinės darbai? Srovės jutiklio tranzistorius turėtų būti PNP, kairėje ir dešinėje pagrindo spinduolis. Tokiu būdu, kai pagrindo eina 0.7V pagal emiterio, kolektoriaus šaltinio corrent rezistorių. Su NPN, eina nuo pagrindo per pn sandūros kolektorius, ir tai nėra teisinga. Taip pat jūs naudojate kitų tranzistorių Darlington spinduolis pasekėjų, kitaip tariant, konfigūracijos, kad pastaruosius ne 1.4V pagal pirmojo pagrindo spinduolis. Tai ok, jei norite maitinimo, tačiau šiuo atveju turi būti naudojama kaip jungiklis ir naudoti PNP tranzistorius (arba P kanalo MOSFET) šio reglamento taikymo tranzistorių. Polyswitch ir panašūs yra gerai, bet jie lėtai ir jūs nuostolių kelių voltų (jie šilumos nutraukti grandinę). Seyyah , galvoti apie grandinės, išjunkite maitinimą ir pabandyti iš naujo kas keletą sekundžių. Atkreipti dėmesį ribotuvas gali įkrauti grandinės esate maitinimo kondensatoriai, kitaip ji nebus pradėti. Atsiprašome už mano anglų

I per dabartinę naudoti SCR ir Šotki taip pat nustatyti ribą 0,22 R rezistorius serijos su prieš + ir mokumo kapitalo reikalavimui (MKR) gauna prispaustas per GND Šotki rinkiniai ir slenkstis puodą šio suteikia gerą apsaugą ir pučia saugiklį, jei mokumo kapitalo reikalavimui (MKR) gaisrų punny attampts dabartinė riba nėra verta įranga geriausia Scr laužtuvas puslaidininkių važiuoti resetable saugiklis saugiklis gali būti pakeisti arba naudoti r2r kopėčių ir comparitor gauti steped dabartinės naudojant 1 mA ir 1000 mA masto puodai taip pat suteikia įtampos kompensuoti gali būti naudojamas ekranas, 4 skaitmenų gera psu 5 stiprintuvą 0 - 30V 0 - 5000ma skaitmeninis PSU iš RS leidžia daug pakeitimų, o taip pat keletas naudingų funkcijų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back