Paskutinių metų projektas

Darau Holter Monitor, kuri yra prietaisas registruoja širdies signalų morethan 24 valandų laikotarpį. Ji turi tiek analoginius ir skaitmeninius aparatūros, taip pat programinės įrangos pagrindu DSP (aptikti širdies signalai). DSP, ką aš dirbu dabar, didžiausia problema yra gauti DSP pripažinti tam tikrą dalį širdies plakimas, QRS dalis. Nors aš abejoju, kad aš galėtų baigti, projektas buvo labai visumą, ir labai įdomu. Bio-medicinos inžinerijos yra labai įdomus eiti į lauką.

Kadangi jūsų fone elektronikos ir komunikacijos - gerą projektą yra radijo dažnių CMOS analoginių integrinių grandynų projektavimo - jei jums atrodo, ką bendrovės nori rasite paklausos ir darbo užmokesčio RFIC dizaineriai yra daug didesnis nei skaitmeninių dizaineriai ar programinės įrangos inžinieriai - tačiau yra sunku, tačiau tada, jei jūs pradėsite dabar tai suteikia jums daug laiko praktika - gera galimybė kreiptis į bendrovę ir prašyti projekto RF blokai - tokiu būdu jie gali nustatyti tai už jus, jums patirtį, rekomendacijas ir galimybę naudotis priemonėmis, naudojami pramonėje - Ag

Hi padaryti jums patinka FPGA programavimas. jei atsakymas yra teigiamas, tuomet jūs galite padaryti "FPGA įgyvendinti garso signalo processsor" Bye

ei, jei nori ką nors vaizdo apdorojimo eiti "Iris Recognition System". tai yra geriausias pripažinimas saugumo sistema. Sėkmės gimęs projektas

[Quote = dspbegin] hey u gali eiti kalbos morphing.Its tikrai good.You gali eiti kalbos teksto ir teksto peraugo kalbos. [/Quote] garsų cool ....:) taip pat darai mano galutinis metų projektą. . mano yra apie garso ir elektro akustika .. Jūsų idėja skamba gerai ... jūs galite parengti daugiau apie tą projektą .. naudojant MATLAB gal? Kaip? modying kažkieno įėjimai balso per jo Formants? Thnx .. dar vienas dalykas ... išskyrus, kad garso projektas .. taip pat turi udergraduate popierius turi būti padaryta ..:) jiems taip pat elektronikos ir ryšių inžinierius .... mano planas yra ryšio arba tinklo inžinierius .... gali kas nors pasiūlyti, kas būtų man mano undergrad popieriaus gauti didelę patirtį mano undergrad darbų? .. thnxs todėl MCH ...:)

Sveiki, prašome būti aišku, ar ir nori eiti modeliavimo projektus arba FPGA įgyvendinti. kiek paskutinių metų projektai yra susiję su kitų dalykų, tai geriau eiti modeliavimo projektus. geriau eiti "Triukšmo mažinimas kalbėjimo atpažinimą naudojant MATLAB, ir kt ... jei ir eiti imitavimas yra DSP, Matlab yra galutinis chioce, todėl pirmiausia nuspręsti urself.

Hey im doin elektronikos inžinerijos ir galutinį metų im ... Aš noriu padaryti FPGA pagrįstas projekto ... bet sugeestion! PLZ help ...

Norėdami, kad galite padaryti FPGA pagrįstas moduliavimo schemą, kai įvesties duomenys yra jūsų sistemai ir išvesties arba AM, FM arba PM pagal pasirinkto dėl moduliavimo.

Hi ... Man reikia skaitmeninis vaizdo vandenženkliai projektą, naudojant DFT arba DWT .. Prašome padėti man ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back