Paskutinių metų projektas

H

hariraghav

Guest
Labas man reikia tai mano galutinis metų projektas elektronikos ir komunikacijos srityje. Gal galėtumėte pasiūlyti keletą temų ir vietos, kur galėčiau tokius projektus.

USB 2, galite pabandyti kažką bandyti naudoti EZ šeima iš kipariso, taip pat galite rasti kai apllication GPRS tinkle, taip pat pabandyti TCP / IP tinklų su MC tikiuosi būti naudinga gaisro vielos: SM2:

hariraghav, galbūt tai yra svarbu, kad pasirinkti savo galutinį metų projektas, protingai, atsižvelgiant į tai, ką jūs planuojate artimiausiu metu. jums reikia galvoti apie tai, ką norite daryti, ir tada nuspręsti, srityje, kad jūs turite ištirti, nes elektronikos ir komunikacijos srityje yra labai plati. būdu kaip ir pirma mintis, aš norėčiau pasiūlyti jums dirbti su programine įranga generuojamo radijo ryšio. yra daug produktų ir galimų būdų studijuoti šią temą (mažas) dalis. Žinoma, yra medžiagų, šiame forume, manau, kad antrą idėja, galėčiau pasakyti, kas buvo mano galutinis metų projektą. i imituoti visą Transceiver - QAM4 moduliavimo, simbolis tarp 10 ir 100 kHz dažnį, nešlio dažnis 433,92 MHz - MATLAB (modelisation spinduolis, imtuvas ir perdavimo kanalas). tada su kitų grupių studentų padalinti visa tai įgyvendinti. todėl nuėjau per mano dalis, kuri buvo Automatinis stiprinimo Attenuator ir galios stiprintuvas imtuvas. todėl buvo daug modeliavimo su analogiška modeliavimo programinė įranga ir tada ši dalis litavimo. žinoma surinkti visų skirtingų studentų grupė dalys nebuvo labai gerai dirba: D. tačiau bent jau jis buvo labai įdomus projektas, kuriame dalyvauja modeliavimas, analogiška modeliavimo ir litavimo viltį, jis padeda

Sveiki, Jei kai kurie institutai, kurie reikalauja tam tikrų praktinių darbo su kai teorija (ta prasme, kad aparatūros artefaktas), reikia, kad jums gali eiti 1) FPGA pagrįstas MP3 dekoderis 2) FPGA pagrįstas FM radijas 3) SMS pagrįstas nuotolinio valdymo BRM

Siūlau darbo DSP, auganti lauke ... Balso atpažinimo sistema ir ten yra daug projektų, su DSP

vaizdo suspaudimas yra dar vienas labai geras DSP srityje. galite keisti esamą algoritmą įgyvendinti saugaus propreitry algoritmas.

Hi pabandyti įgyvendinti parašo pripažinimas, naudojant DSP apdorojimo. arba atleast pabandykite atlikti skirtas prietaisas už ką ir daryti.

Jis priklauso nuo tai, kas jums patinka, jei C, pabandykite DSP; Jei DTL, pabandykite FPGA ar CPLD. Deivis Zhu

U gali ką nors vaizdo apdorojimo projektams .............. temos gali būti veido atpažinimo, skaitmeniniai vandenženkliai ir daug daug daugiau, tačiau šių projektų yra labai linkusi į MATLAB ar C programavimo \\ C + +, VC + + ir tt ...... kai kurie aparatūros ten bus, jei ir pabandyti įgyvendinti realaus laiko veido pripažinimo sistema ................... Viskas priklauso nuo UR palūkanų 8):) 8)

vaizdų apdorojimą, auga field.so ir gali eiti vaizdų suspaudimo ar pirštų atspaudų atitikimo.

ASSSLAM O alaikum SU VISOMIS kaip ir žinome, kad DSP ir FPGA projektų rinka yra labai karšta. Taigi manau, kad u shud imtis įgyvendinimo ofSoftware apibrėžta radijo naudojant FPGA, DSP tai būtų naudinga taip pat FPGA srityje. Taip pat ir susidurti su įvairių radijo, kad bus labai naudinga ir. Ir turėti omenyje, SST, yra komunikacijos srities, labiausiai naujų technolgy Ačiū Usman Hai ELECTRONICS ENIGINEER PAKISTANAS

Išbandykite daugialypės terpės saugumo srityje, jei jus domina, DSP, steganography ir skaitmeniniai vandenženkliai yra labai įdomiomis temomis

Manau, MP3 dekoderis yra Lundo universiteto. Jūs taip pat atsisiųsti VHDL kodą. Programinės įrangos projektas būtų puiki idėja. Jūs galite atsisiųsti daug informacijos internete. Kitą svetainę, galite pabandyti www.tapr.org / tapr . Jūs turėtumėte pabandyti kažką jutiklis tinklo. Aš tikiu, kad jūs galite rasti keletą idėjų grandinės rūsys svetainėje.

Jūs galite mokytis neuroninių tinklų ir dizaino paraišką, savo karjerą kaip kanalo išlyginimo arba atpažinimo tinklą.

Assalam-o-alaikum! Aš noriu turėti šiek tiek padėti kai signalo, bet ir idėjų PLZ vienas paskutiniųjų metų projektą, susijusį man padėti laukia jūsų atsakymo

kodėl cant ir išbandyti modelį recocgnition projektų U galite naudoti MATLAB už tą patį.

hey u gali eiti kalba morphing.Its tikrai good.You gali eiti kalbos teksto ir teksto peraugo kalbos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back