Parallel port įtampa: Am I going to blow up my uostą?

S

skot123

Guest
Aš bandant sukurti logika Analyzer http://tfla-01.berlios.de (grandinė yra http://tfla-01.berlios.de/pics/schematic.png)

Vis dar mano Breadboard grandinė ir aš šiuo metu naudoja mano SparkFun Breadboard maitinimo.(Iš dalies todėl, kad aš esu tingus ir iš dalies todėl, kad man reikia susekti DC barelį jungtis ir atvirkštinės apsaugos diodas).

Tačiau, aš pastebėjau, kad net su OE ir DIR kaiščių 74HC245 susieta su žeme, kuri turėtų nustatyti B kryptimi> (duomenų imtimis> Parallel Port) įtampa nuo lygiagrečiojo yra todėl per lustą į teigiamą geležinkelių transportu.(I ve pastebėjo, kad power LED mano maitinimo apšvietimo elektros energijos atjungtas, tai atrodo neteisinga.)

Loginis analizatorius atrodo darbas OK (I haven t padaryta daug su juo dar nėra), bet, norėčiau, kad I don t nuvargti Mano lygiagrečiai uoste ar bet kvailas.

Jei tai klausimai, aš šiuo metu veikia MS Vista (ir naudojant uosto vairuotojui WinAVR).

Dėkoju už visas žaliavas.

Scott

Pora daugiau informacijos:

1.Visa duomenų perdavimo linijų nuo lygiagrečiojo rodomi 5V
2.Nebent turiu visas pirkimo eilučių 74HC245 susiję su žemės, gaunu apie 3V, einančios per lustą mano teigiamą geležinkelių
3.Tai sukelia įtampos reguliatorius gauti labai karšta liesti (ir padaryti kambarį Gary Electronics)
4.Įrašyta tarp reguliatoriaus ir lustas diodas atrodo pašalinti problemą # 3

Labas,
Nors aš negalės padėti Jums visą informaciją, prašome atkreipti dėmesį į šiuos:
PC's parallel port yra dvipusį uostas ir kaip produkcija gali kriauklė ir diskas geras suma srovė lengvai susprogdinti HC prietaisas.Kai jūs jungiatės dvipusį chip kaip 245 pirmiausia turėtumėte atlikti kompiuterio uosto įvesties ir tik tada įjungti vairuotojas išėjimas į jį.Jūsų programinė įranga kompiuteryje turi būti reguliuojamas, kad jūsų sąsaja ir mašinistas turi prisijungti savo kontrolę nuolat ant žemės ar hi lygį.Numatytoji būsena jūsų vairuotojo įvesties turėtų būti uosto, kad jei kompiuteryje uostas yra nustatytas kaip gamybos metu įjungti / diagnotic būdas jūsų vairuotojas neturėtų turėti PC produkcija.
Linkėjimai,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back