Pamokos HFSS V9 arba Ansoft dizaineris

Išėjo į seminarą prieš keletą mėnesių ir susitiko vaikinas, kuris išvedė HFSS samouczku išjungti eBay prieš kelis mėnesius ... jis buvo parašytas maždaug HFSS ekspertas. Vaikinas sako, kad buvo verta $ 20,00 JAV jis gavo jį ... turėjo praktinių pavyzdžių ir patarimų / gudrybių aikštelė HFSS V9 ir daugiau. Kiekvienas žino, šios pamokos ... Bandžiau ieškoti eBay, bet nematėme jokių sąrašą.

Man reikia ertmės filtras dizaino pamoka hfss, turiu vadovą, tačiau yra tik vienas pavyzdys ir jo nepakanka, prašom, jei kas nors galėtų padėti!

Kiekvienas turi kokią nors idėją, kaip supaprastinti simetriška struktūra? Ačiū ...

Ar kas nors atsiųsti man samouczków apie Ansoft HFSS Maksvelo 3D please.I pradėti naujai. Ir prašome, jei bet kuri įstaiga, kad projektų apie neigiamas indekso medžiagų, naudojant HFSS Maksvelo pleaseeee atsiųsti man? mano email: muharremkaraslan@yahoo.com Labai ačiū

Hi .. aš galiu žinoti, kur gauti bet pamoka susijusi su mikrojuostelinių dipolio antena? ačiū

I'm looking for HFSS samouczku kur yra paaiškinta, kaip padaryti paleisti modeliavimas, kai dirbate su dideliais modeliais (6 metrų pavyzdžiui). Žinote pamoka apie tai?

Kiekvienas turi gerą vadovą, naudojant Ansoft dizaineris?

į eda yra daug pamoka, bet Jūs turite taškus, juos parsisiųsti į edaboard tipo paieškos hfss rasite daug gerų patarimų, gudrybių ir keletas samouczków aš hfss knyga, jei norite galiu paštas

Hi sengar_vijay, yra gimęs HFSS knyga vartotojo ir dizaineris instrukcija?

[Quote = romio] galite jį gauti iš šios nuorodos: h ** p: / / crm.51eda.com/book/pcb/Ansoft/E009_hfss_v9.2.rar turėti anice diena [/quote] Aš negaliu atsisiųsti šį failo. Norėdami atsisiųsti šį failą, reikia vardą ir slaptažodį. Kiekvienas turi savo vartotojo vardą ir slaptažodį šią svetainę? Ačiū. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] [quote = helio1972] i jums patarti, kad šis URL h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic157258 . Html [/quote] Labai ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back