Pamokos HFSS V9 arba Ansoft dizaineris

S

Sinuous

Guest
Ar kas nors turi bet kokia HFSS ar dizaineris vadovėliai? Jei ne, gal kai patyrę vartotojai norėtų parašyti vadovėlį ar daugiau. Abu šie paketai yra labai gražus ir paprastas naudoti, bet kaip ir dauguma EM treniruoklius jie daug funkcijų, kurios nėra išsamiai paaiškinta. Be to nieko nėra geriau, nei pora žingsnis po žingsnio samouczków kad galėtumėte pradėti naujas gabalas programinės įrangos.

Apie ansoft svetainėje yra interneto seminaras Ansoft dizaineris 1.0. parodyti plokščiu antena dizainas. Gali būti naudinga. Tikiuosi, kad jie galėtų pastatyti HFSS 9,0 karto. ji buvo organizuojama maždaug prieš savaitę registruotiems dalyviams. Tikiuosi, kad padeda. Cheers, ELement7k

Labas klevas, aš ieškoti interneto svetainės ir negaliu rasti bet pamoka išskyrus 2 pamoka, kad atėjo su hfss vadovas. Ar galite nurodyti mums, kur failas saugykloje yra šioje svetainėje? Cheers, Element7k [citata = klevas] HFSS 9,0 yra daug geriau nei tai buvusia versija, ir Jūs galite parsisiųsti samouczku iš http://www.21rf.com PS jis yra Kinijos interneto svetainėje. [/quote]

Element7k: Jei nenorite registruotis būti 21rf.com nariu, Jūs negalite parsisiųsti savo failus.

Man reikia pamoka apie 9.1 HFSS Ansoft. gali kas nors man padėti? MSH

HI Be Hfss 9,0 & 9,1, yra du pavyzdžiai (Tee ir tai; optimizavimas), jis yra padėti dokumentą, galite jį skaityti "Adobe Reader"..

[Quote = Marcon] Apie Korėja Ansoft Svetainės http://203.236.241.164/support/pds.php Tai įmanoma rasti interneto mokymo ir interneto seminaras dizaineris ir Hfss Il naudoti WebEx Diktofonas jūs galite įrašyti visi yuor Hard Disk. [/quote] Sveiki, Ši svetainė buvo gavo daug pavyzdžių, atsisiųsti, kaip aš atsimenu. Bet dabar jis yra apribotas, manau. Aš nežinau, korėjiečių. Ar kas nors, kas žino šią kalbą gali paaiškinti, kaip gauti galimybę susipažinti ir kodėl tai draudžiama dabar? Gal yra reikalinga registracija. Redi.

Čia yra dokumentas, kuriame pateikiama išsami informacija apie apskaičiavimus tipo jūs galite padaryti su HFSS skaičiuoklė. Ji buvo parašyta HFSS 7, tačiau ji vis dar yra teisinga.

V8.5 turi tam tikrą. Mac formatu vadovėliai. Dėl V9 neradau bet kaip failai išvardyti aukščiau daugiau.

[Quote = Marcon] Apie Korėja Ansoft Svetainės h ** p: / / 203.236.241.164/support/pds.php Tai galima rasti interneto mokymo ir interneto seminaras dizaineris ir Hfss Il naudoti WebEx Diktofonas jūs galite įrašyti visi yuor Hard Disk. [/quote] Kaip aš galiu atsisiųsti juos, kai aš atėjau prie interneto site.i bandė, bet nepavyksta

Čia yra Ansoft Seminaras HFSS9xx. Labai lengva laikytis, gera naują vartotoją. xx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back