pakraunami ir iškraunami Q vertybės filtro projektavimas

A

ashishchandra

Guest
Na aš perskaičiau jį į kitas temas šiame forume, kad filtras turintys labai siaurame dažnių juostos plotyje cant būti suprojektuotas mikrojuostelinių technologiją, nes labai didelis iškrauti Q reikia kurti tas filtras ... bandau surasti jam priežasties, bet aš negalėjau. ..

Taigi, kas gali man pasakyti, kodėl taip? Ir kas yra ant ribos Q micristrip technologija.? Ir taip pat, jei aš noriu kurti filtras, turintys labai siaurame dažnių juostos plotyje pasakyti 2GHz atsižvelgdamas į 20MHz juosta Kas dizainas metodika yra prieinama ir kuri yra geriausia, jei aš noriu, kad jis Derinamieji pat ......

laukia atsakymų ..........

ashishchandra rašė:

Na aš perskaičiau jį į kitas temas šiame forume, kad filtras turintys labai siaurame dažnių juostos plotyje cant būti suprojektuotas mikrojuostelinių technologiją, nes labai didelis iškrauti Q reikia kurti tas filtras ... bandau surasti jam priežasties, bet aš negalėjau. ..Taigi, kas gali man pasakyti, kodėl taip? Ir kas yra ant ribos Q micristrip technologija.? Ir taip pat, jei aš noriu kurti filtras, turintys labai siaurame dažnių juostos plotyje pasakyti 2GHz atsižvelgdamas į 20MHz juosta Kas dizainas metodika yra prieinama ir kuri yra geriausia, jei aš noriu, kad jis Derinamieji pat ......

Jūs ieškote 1% centrinio dažnio juostos plotis.
Tai beveik neįmanoma padaryti naudojant mikrojuostelinių komponentai.Microstrip filtrai paprastai yra 10% iki 25% spartos centrinio dažnio.
Vienintelis būdas įgyvendinti šį filtrą naudoti ertmės topologijos.Tai gali būti Derinamieji, tačiau turintys didelių matmenų.

Jūs galite kurti filtrai 1% FBW naudojant ustrip, bet jūs turite labai įterpimo lossess ir apvalinimo į passband, atsižvelgiant į ribotas Q rezonatorius.

Iškrauti Q rezonatorius yra susijęs su lossess, į ustrip ir dirigentas nuostoliai (aukso, vario ...) atveju ir dielektrinių (aliuminis, bet ...).Iš ustrip rezonatoriaus plotis taip pat susijęs su jos iškraunamos Q (plotis ne mažiau lossess, aukštojo Q).

Projektuoti žemas FBW filtrus galite naudoti, pavyzdžiui, segtukas.Yra daug knygų apie RF (gaisras, Lancaster ...). aikštelė

vfone rašė:

Jūs ieškote 1% centrinio dažnio juostos plotis.

Tai beveik neįmanoma padaryti naudojant mikrojuostelinių komponentai.
Microstrip filtrai paprastai yra 10% iki 25% spartos centrinio dažnio.

Vienintelis būdas įgyvendinti šį filtrą naudoti ertmės topologijos.
Tai gali būti Derinamieji, tačiau turintys didelių matmenų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back