Pakeitęs AT90S1200 su AT90S2313

F

fjpompeo

Guest
Aš PLL valdiklio naudoja AT90S1200 4MHz laikrodis.Ar aš galiu pakeisti šią AVR su AT90S2313 be keisti kodo?

AT90S1200 labai sunku fing čia brazilija dabar dienas.

Linkėjimai,

Fernando -
šaukinys PU2PLL

Jūs turėsite pakeisti programinę įrangą.Tai labai paprasta padaryti.Priklausomai nuo jūsų kodas yra keletas dalykų, kurį reikėtų apsvarstyti.

1.setup kamino rodyklė
2.pakeisti įtraukti failą

Rasite atsakymus čia ten akademija forume:

http://www.avrfreaks.net

Jei galite rašyti savo kodą aš galiu jums padėti.

Gerbiami ctownsend,

Labai ačiū už greitą atsakymą.I'm a kumpis operatoriaus ir norite tai pastatyti 2m radijo PLL kontrolierius.Nedvejodami naudoti pridedamą kodas.

Linkėjimai,

Fernando J. POMPEO -
šaukinys PU2PLL - Brazilija.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atsiprašome už ne atsakydamas anksčiau, I
didn't think you were ketina reaguoti.
Čia yra rengiami šešioliktainį.Turėtų dirbti apie 90S2313, be problemų.Tačiau aš negaliu bandymas be statybos faktinį įrangos.

Jei norite visą kodą, su lazda failus (kad visi Jums tereikia du kartus spustelėti Bat surinkti), prašome pranešimą man per šį forumą.

Taip pat galite konvertuoti kodą naudoti bet kurią iš naujesnių ATTiny arba Mega micros.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labai ačiū ctownsend.Nereikia apologyse.Dabar, aš turiu kodas, aš nusipirkti AT90S2313, flash ir bandyti grandine.BTW Ar laikrodžio dažnis svarbus todėl manau, kad reikia naudoti 4MHz kristalų oscilator, ar ne?

Thanks in advance,

FernandoParašytas po 1 minučių:Sorry I forgot to mention, "Taip", prašome įvesti kodą, kad mes galėtume išversti į portugalų pranešimus ir tt ...

Tks,

Fernando

Citata:

BTW Ar laikrodžio dažnis svarbus todėl manau, kad reikia naudoti 4MHz kristalų oscilator, ar ne?

Į AT90S2313 Nerekomenduojama naudoti naujų kūrimas.Ji pakeičiama ATTiny2313.

Gerbiami ctownsend,

Labai ačiū.Kaip atsiųsti jums ir kiek taškų jums reikia?

Linkėjimai,

Fernando.

@ Ctownsend
Aš taip pat turėjo problemų perkėlimui yra 1200 iki 2313, kad Lola loginis analizatorius, ir dėka savo labai gerai dokumentuota asm failą pavyko gauti tai padaryti.
Taigi čia 20 taškų nuo manęs.

linkėjimai
sda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back