pagalbos reikia uController ir GPRS

S

Sanjay

Guest
Sveiki visi,

I am not sure, jei "mikrokontrolerių" yra teisingas skyriuje po to, bet anyways,
Aš esu pradedantysis GPRS aš pažvelgė į pagrindinės teorijos ir nustatyti AT komandos ir medžiagos, kurie reikalingi darbui su juo.Aš stengiuosi sąsaja GPRS modemo su mikro-valdytojas sako, pavyzdžiui ARM, mikro-kontrolieriaus tikslas pasakyti siuntimo / rcving duomenis.

Vyksta dokumentų ir informacijos iš Google, Įsivaizduoju, aš norėčiau būti būtinas TCP / IP paramos dėl uController save taip, kad dial-up ryšiu gali būti (aš tikiuosi, man ši teorija yra teisinga?)

Ar jums grojo su sąveikaudama GPRS mikro-kontrolierius?
Jei taip, aš tikrai dėkingi, jei galėtumėte pasidalinti savo patirtimi kai kurie dokumentai, kurie gali vadove apie tai, kaip eiti apie tai darote.Aš bandykite "Google" paiešką informacija, bet negalėjo gauti daugiau pagalbos.

Linkėjimai

Labas,

Aš galiu jums padėti, bet:
1.Man reikia daugiau info apie tai, kas tipo mobiliųjų naudojate ir kokio tipo GPRS ji palaiko.
2.Jei esate interasted tik siunčiant duomenis, tai galite naudoti GPRS ryšį ir thats all.GPRS daugumoje mobiliųjų tik VPP kamino.galite naudoti šią kamino daryti diffren dalykų.
3.Norėdami suteikti jums dar geriau atsakyti, parašykite, ką norite daryti, ir aš savo geriausią atsakymą.

Sėkmės.

Paieška GPRS įtaisą jums google ir ieškoti savo duomenų.tikrai jo AT komandas savo duomenų arba vartotojo vadove.

Max gidimiz,

Aš tiesiog intrested siunčiant duomenis iš mikrokontrolerio per GPRS prie nuotolinio kompiuterio (tai tikriausiai taip pat turite kitą GPRS modemo)

I
don't think, I am gonna naudoti bet kokiu mobiliuoju dėl šio prašymo, nes vienintelis tikslas yra perduoti duomenis iš UC prie kompiuterio per GPRS.

Kai kuriuose kituose forumuose, aš mačiau žmonių, perduoti naudojant EasyGPRS ir kiti moduliai, kad tai pavyko, buvo visiems bandė juos?Ar bet turite dokumentus, kurie rodo sąsajos uController prie GPRS tikslais duomenų siuntimą?

Hi Sanjay,

Nr im sorry.Inever matė ar naudoti šią EasyGPRS.Aš visada naudojamas GPRS, kuris yra integruota su mobiliuoju telefonu.Manau, jums reikėtų atsižvelgti, kad būdas, nes galite įsigyti arba net nemokamai telefonu su GPRS ir duomenų ryšį.
Aš Laosas dont think jums daug problemų siunčiant duomenis į kompiuterį nuo MCU naudotis mobiliuoju GPRS.

Let me know if you need anything else.

Sėkmės.

Iš esmės, bet GPRS modemo pajėgi gali atlikti pirminių duomenų ryšiai su kolegų.Siekiant įgyvendinti TCP / IP ryšio, jums reikės įdiegti į mikrokontrolerów VPP kaminą, kuri nėra labai sudėtinga, tačiau tai nėra lengva, jei neturite patirties su žemo perdavimo protokolai.Į EasyGPRS koncepcija yra svarbesni GM862-GPRS modemo, pagamintas Telit (www.gm862.com).Jūs rasite visus reikalingus dokumentus.Tai ypač modemo įgyvendino VPP stos į mikrokontrolerów vieneto modemo, ir ji yra privažiavimas su kelių AT komandomis.Iš esmės, jums reikia pripažinti GPRS parametrų (APN, vartotojo vardą, slaptažodį),
o lizdas parametrus (laiką, kolegų, protokolas TCP arba UDP), ir su viena komanda (AT # SKTOP) Jums atidaryti lizdą ir atlikti tyrimo duomenys komunikacijos.Aš nesu 100% tikras, bet po mano žiniomis, ši funkcija įgyvendinta tik Telit GPRS modemo.Aš nežino kitų GPRS modemo galintys dirbti šiuo būdu.Šis įgyvendinimas turi keletą trūkumų, vienas pavyzdys yra tai, kad jūs negalite atidaryti daugiau nei vieną lizdą vienu metu.

/ pisoiu

Labas,

Aš niekada nežinojo, kad GM862 gali tai padaryti.Aš jums galiu pasakyti, kad GR47 ir GR48 iš Sony Ericson galima padaryti ko, ir dar daugiau.Su GR47 galite įkelti savo kodą į mikro controler iš modemo.Aš jau padariau ir dar išskirti keletą porojects apie šį modemą.Geriausia yra tai, kad jūs turite UDP ir TCP / IP ir tuo pačiu metu, kai gauna duomenis per GPRS, galite siųsti SMS žinutes ar gauti vieną.
I
didnt paminėti prieš, nes dauguma vartotojų čia naudoja paprastą mobilųjį, ir niekas negali eiti ir pirkti modemą, reikia interafaced ir jos Oen pastatė maitinimo.
Jei norite gauti daugiau informacijos apie GR47 let me know i stengsis rasti nuorodas apie tinklo arba jų čia, jei aš noriu juos surasti.

Max Gidimiz

I hope you can help me a lot.Aš naudoju Sony-Ericsson GR64, kuri turi builtinSIM turėtojas, TCP / IP stak, USB sąsają ir paramos programos kodą į jį.Bet aš noriu naudoti savo MCU (ARM-7) su jį persiunčia dieną prie nuotolinio kompiuterio, kur aš savo interneto svetainėje.Pls. leiskite man žingsnis po žingsnio procedūrą.

thaks / kačių

Taip pat galite naudoti vieną iš Wavecom bendrovės, kad jie labai gerai
i naudoti q2501 gsm gps gprs it's great

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back