Opamp turėtų būti naudojamas

Mielas Avinash, atvyksta į Jūsų atveju, pirmiausia DC pelnas yra tik išėjimo apkrova, kuris sukelia veiksmingą atsparumą mažiau nei R0 į žemę. Atminkite, Kolumbijos apygarda, pelnas yra gm * (R0 | | LR). Jūsų atveju, aš nematau jokių tiesioginių kelią į paviršių. Jis yra per jungiklį (kuris turi labai mažai atsparumo) ir kondensatorius. Taigi nėra jokio tiesioginio LR (jungiklis), kuris gali sumažinti DC pelnas. Na ateina GBW, aš reiškė pasakyti, kad vietoj paprasto pole talpos produkcijos, dabar jūs Perjungti AEI apkrovos ir apkrovos serijos BŽŪP. Tai bus sukelti jūsų dydį ir fazę, atsakymus LHP nulio. Taigi, stabilumas gali būti labai svarbus ta prasme, kad gali būti slopinamas skambėjimo. Jums reikia dydžio jungiklis, kad LHP nulis yra ne Clocking dažnis jungiklio .......

Sveikinimus. Avinash, jūs galite rašyti savo grandinės schema ar brėžinys? Norėčiau suprasti, kaip esate jungiantis kondensatorių, jūs kalbate apie. Ačiū iš anksto. :)

Gerbiamasis Vamsi, ačiū. i Opamp su 5pF apkrovos. Dabar aš imituoti 25pf apkrova, O / P Opamp ir vss.obviously mano fazės skirtumas blogės prijungtas tarp fazės skirtumas. Dabar aš imituoti fazės skirtumas 15k varža serijos o / p Opamp su 25pf dangteliu ir vss.now mano fazės skirtumas improves.what yra už that.is priežasties, kad LHP nulis impoving fazės margin.if taip, kaip ir kaip ateina į picture.moreover LHP nulis, jei LHP nulio gerinti fazės skirtumas, kas yra būtina nerimauti. Aš manau, kad Enrique suprato problema too.there nereikia siųsti schema.

Gerbiamasis Avinash, Čia jūs .... jūs teisūs, krištolas aišku.

brangusis Vamsi, tu negali pasakyti man, kaip ateina į picture.moreover LHP nulis, jei LHP pagerina mano fazės skirtumas, kas nerimauti?

Ok ... LHP nulis fazės skirtumas didėja. Taip pat bus padidinti ne -20db/dec pelnas. todėl gali būti su O / P sūpynės problemoms.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back