Opamp turėtų būti naudojamas

A

avinash

Guest
aš noriu Opamp kuris galėtų vairuoti CMOS switch.which tipo oamp turėčiau use.what spec man reikia nepamiršti, projektuojant, kad Opamp.

Vairuoti jungiklis, Opamp GBW turėtų būti daugiau nei 3 - 4 kartus perjungimų dažnį. Be to, Opamp iš tikrųjų taip pat turėtų vairuoti dangtelis, jungiklis bando imti. Taigi, jūsų Opamp turėtų galėti nužudė kondensatorius.

ačiū už jūsų pagalbą vamchi. dar vienas query.does dėl atsparumo jungiklis atlieka bet kokį vaidmenį vairavimo galimybes Opamp, ar man reikia sutelkti dėmesį tik talpinė (talpos jungiklis mokesčiai), vairavimo galimybes Opamp.

Apie atsparumą iš tikrųjų poveikį sprendžiant norma Opamp. Pabandykite ir įdėti trumpalaikis modeliavimo ir tada perjungti įjungti ir išjungti išbandyti sprendžiant apribojimus. Apkrova išmintingas, tai yra kondensatorius, kuris yra labai svarbus. Tai yra todėl, kad jungiklio dangtelį, tik nuolatinės srovės kelią į paviršių per kondensatorių.

Gerbiamasis Vamsi, jums tai pasakyti, kad apie atsparumą neturi įtakos opamp.but pakrovimą, kaip ji galėtų be.because tik placed.capacitor yra pateikiami po jungiklis o / p Opamp jungiklis. be to mano kondensatorių 40pf value.which Opamp architektūra, yra naudinga vairuoti šį cap.thanks vaue iš anksto.

40 pF yra labai didelis kondensatorius. Jei neturi galios apribojimą, galite pabandyti vairuoti normalus OTA. Jei galia yra apribojimas, jūs turėtumėte turėti savo Opamp dabartiniame etape (A klasė arba klasės AB). Kaip sakiau, jungiklio varža neturi jokių DC pelnas Opamp bet GBW ir sprendžiant. Jeigu atsparumas sukelia LHP nulis, tada rezultatai bus išspręsti anyways ....

Gerbiamasis Vamsi, ką aš galvoju, jei o / p varža Opamp yra didelis, palyginti pereiti apie atsparumą, O / P volatge drop.am i dešinę. Be to, prašome pasakykite man, kaip jungiklis atsparumas dažnių poveikį ir nusistovėjimo trukmę iš Opamp.

Mielas Avinash, atvyksta į Jūsų atveju, pirmiausia DC pelnas yra tik išėjimo apkrova, kuris sukelia veiksmingą atsparumą mažiau nei R0 į žemę. Atminkite, Kolumbijos apygarda, pelnas yra gm * (R0 | | LR). Jūsų atveju, aš nematau jokių tiesioginių kelią į paviršių. Jis yra per jungiklį (kuris turi labai mažai atsparumo) ir kondensatorius. Taigi nėra jokio tiesioginio LR (jungiklis), kuris gali sumažinti DC pelnas. Na ateina GBW, aš reiškė pasakyti, kad vietoj paprasto pole talpos produkcijos, dabar jūs Perjungti AEI apkrovos ir apkrovos serijos BŽŪP. Tai bus sukelti jūsų dydį ir fazę, atsakymus LHP nulio. Taigi, stabilumas gali būti labai svarbus ta prasme, kad gali būti slopinamas skambėjimo. Jums reikia dydžio jungiklis, kad LHP nulis yra ne Clocking dažnis jungiklio .......

Sveikinimus. Avinash, jūs galite rašyti savo grandinės schema ar brėžinys? Norėčiau suprasti, kaip esate jungiantis kondensatorių, jūs kalbate apie. Ačiū iš anksto. :)

Gerbiamasis Vamsi, ačiū. i Opamp su 5pF apkrovos. Dabar aš imituoti 25pf apkrova, O / P Opamp ir vss.obviously mano fazės skirtumas blogės prijungtas tarp fazės skirtumas. Dabar aš imituoti fazės skirtumas 15k varža serijos o / p Opamp su 25pf dangteliu ir vss.now mano fazės skirtumas improves.what yra už that.is priežasties, kad LHP nulis impoving fazės margin.if taip, kaip ir kaip ateina į picture.moreover LHP nulis, jei LHP nulio gerinti fazės skirtumas, kas yra būtina nerimauti. Aš manau, kad Enrique suprato problema too.there nereikia siųsti schema.

Gerbiamasis Avinash, Čia jūs .... jūs teisūs, krištolas aišku.

brangusis Vamsi, tu negali pasakyti man, kaip ateina į picture.moreover LHP nulis, jei LHP pagerina mano fazės skirtumas, kas nerimauti?

Ok ... LHP nulis fazės skirtumas didėja. Taip pat bus padidinti ne -20db/dec pelnas. todėl gali būti su O / P sūpynės problemoms.

aš noriu Opamp kuris galėtų vairuoti CMOS switch.which tipo oamp turėčiau use.what spec man reikia nepamiršti, projektuojant, kad Opamp.

Vairuoti jungiklis, Opamp GBW turėtų būti daugiau nei 3 - 4 kartus perjungimų dažnį. Be to, Opamp iš tikrųjų taip pat turėtų vairuoti dangtelis, jungiklis bando imti. Taigi, jūsų Opamp turėtų galėti nužudė kondensatorius.

ačiū už jūsų pagalbą vamchi. dar vienas query.does dėl atsparumo jungiklis atlieka bet kokį vaidmenį vairavimo galimybes Opamp, ar man reikia sutelkti dėmesį tik talpinė (talpos jungiklis mokesčiai), vairavimo galimybes Opamp.

Apie atsparumą iš tikrųjų poveikį sprendžiant norma Opamp. Pabandykite ir įdėti trumpalaikis modeliavimo ir tada perjungti įjungti ir išjungti išbandyti sprendžiant apribojimus. Apkrova išmintingas, tai yra kondensatorius, kuris yra labai svarbus. Tai yra todėl, kad jungiklio dangtelį, tik nuolatinės srovės kelią į paviršių per kondensatorių.

Gerbiamasis Vamsi, jums tai pasakyti, kad apie atsparumą neturi įtakos opamp.but pakrovimą, kaip ji galėtų be.because tik placed.capacitor yra pateikiami po jungiklis o / p Opamp jungiklis. be to mano kondensatorių 40pf value.which Opamp architektūra, yra naudinga vairuoti šį cap.thanks vaue iš anksto.

40 pF yra labai didelis kondensatorius. Jei neturi galios apribojimą, galite pabandyti vairuoti normalus OTA. Jei galia yra apribojimas, jūs turėtumėte turėti savo Opamp dabartiniame etape (A klasė arba klasės AB). Kaip sakiau, jungiklio varža neturi jokių DC pelnas Opamp bet GBW ir sprendžiant. Jeigu atsparumas sukelia LHP nulis, tada rezultatai bus išspręsti anyways ....

Gerbiamasis Vamsi, ką aš galvoju, jei o / p varža Opamp yra didelis, palyginti pereiti apie atsparumą, O / P volatge drop.am i dešinę. Be to, prašome pasakykite man, kaip jungiklis atsparumas dažnių poveikį ir nusistovėjimo trukmę iš Opamp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back