NF maišiklį modeliavimas (SSB arba DSB?)

W

wccheng

Guest
Dear all,

Turiu keletą klausimų apie modeliavimo dėl maišytuvas.Tikiuosi, kad kas nors galėtų paaiškinti mano problemas.Ačiū

Mano imtuvas dizainas, aš turiu du nustatantis perskaičiavimo maišytuvas.Mix1 yra maža IF ir Mix2 yra nulis, jei.Aš naudoju SpectreRF simuliatorius į QPSS QPNoise.

Klausimai:
1) Iš tiesų, sumodeliuoti NF yra SSB arba DSB?

2) iš sistemos specifikaciją, ji pateikia visus reikalingus viso NF.Aš naudoju šią vertę ir apskaičiuokite reikalingą NF vertė kiekvieno pastato blokas imtuvo grandinėje.Šis NF vertė TPĮ ar SSB?

Ačiū

wccheng

W europejskich sklepach Google Play pojawił się phablet Nexus 6. Poznaliśmy jego cenę, lecz nadal nie znamy terminu rozpoczęcia sprzedaży.

Read more...

Citata:

1) Iš tiesų, sumodeliuoti NF yra SSB arba DSB?

Dear all,

Tiesą sakant, aš UWB imtuvas dizainas ir dažnis yra apie 3,1 iki 4.7GHz.Iki šiol, NF imtuvo grandinėje, įskaitant Tx / Rx jungiklis LNA mix 1 mix2 yra 7.5dB aplink.Įtampos padidėjimas yra apie 33dB.Aš bandė nustatyti visus galimus daiktus, siekiant toliau mažinti NF.Jis nepavyko.Ar 7.5dB NF yra pakankamai, kad WiMedia reikalavimą?Man įdomu, kad NF į imtuvo grandinėje ne mažiau kaip 4.8dB?

Ačiū

Manau, kad JEI maišiklį,
turėtumėte naudoti SSB, antrą mikserze,
turėtumėte naudoti TPĮ.

Iš sistemos požiūriu, manau,
kad GST yra teisingas

fanshuo rašė:

Manau, kad JEI maišiklį, turėtumėte naudoti SSB, antrą mikserze, turėtumėte naudoti TPĮ.Iš sistemos požiūriu, manau, kad GST yra teisingas

į SpectreRF, galite nurodyti, ar NF yra TPĮ ar SSB, ir aš manau, numatytasis parametras yra TPĮ.

Aš atsimenu, kad jūs paminėti NF problemą prieš, gali sukelia šį parametrą.

Į Tiesioginė Sklypo forma yra "Triukšmas paveikslas" ir "NFdsb" parametrù pasirinkimas."Triukšmas paveikslas", tai viena pusė juostos triukšmo."NFdsb", tai yra dvigubai pusėje juostos triukšmo.

fanshuo rašė:

į SpectreRF, galite nurodyti, ar NF yra TPĮ ar SSB, ir aš manau, numatytasis parametras yra TPĮ.Aš atsimenu, kad jūs paminėti NF problemą prieš, gali sukelia šį parametrą.

labas!
i am bando imituoti NF yra UWB maišiklį dėl RF signalo iš 3.1G į 4.8G?
Jums siūlome išbandyti Qpnoise & Qpss arba PSS
ir PSP?
Thanks in advance.

IMAR rašė:

labas!

i am bando imituoti NF yra UWB maišiklį dėl RF signalo iš 3.1G į 4.8G?

Jums siūlome išbandyti Qpnoise & Qpss arba PSS ir PSP?

Thanks in advance.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back