Negalite pridėti PNG tipo.

Dėl visų kitų elektroninių pokalbių svetaines, aš einu kiekvieną dieną, tik šis vienas turi problemų.

Tiesiog patikrinti IE 8 ir 9, atsiprašau už vėlavimą, bet aš naudoju Linux mašinos. Taip, yra problema su Quick Reply + tvarkyti Priedai. Problemą atkreipė dėmesį. Prašome naudoti Pridėti vaizdą, kaip šis (IE 8 + Pridėti nuotrauką)
8_1308580576.png

Bandymas IE 8 + Go Išplėstinė + tvarkyti priedus Bet Glaudesnis Priedas Siuntimas: Glaudesnis Priedas siuntimas

Gerai atrodo, kaip turiu problema tik su Quick Reply + tvarkyti ant IE8 Priedai

Gerai atrodo, kaip turiu problema tik su Greitas atsakymas + tvarkyti Priedai ant IE8
Prašome, kai būsi laisvas, pabandykite pažvelgti po # 19. RRME

Testavimas IE9 "Windows 7" Greitas atsakymas + Pridėti nuotrauką
47_1308582030.png
[color = "Silver"] [SIZE = 1 ]-------- Pranešimas Parašytas 17:03 ---------- Ankstesnis po 17:02 ----------[/DYDIS] [/color] Bandymai IE9 "Windows 7" Greitas atsakymas + Tvarkyti priedus neveikia ...

Bandymų IE9 "Windows 7" GO Išplėstinė + Tvarkyti priedus

Tai yra būtent tai, ką aš po to, kai problema prasidėjo, aš turiu galvoje naudojant pažangias + tvarkyti priedus įkelti nuotraukas per. Ačiū už jūsų priežiūrą.

Turiu problemų su Firefox. Puslapių nerodomas teisę. Tai gerai su Opera. Aš šią problemą tik šiandien, kaip tai buvo viskas gerai vakar. Plius kartais kai aš spustelėkite (edaboard) kai nuoroda, puslapis nėra apkrovos ir reikalauja, kad man perkrauti. Tai atsitinka tik su Firefox ir tik Edaboard. Taigi, gal galėtumėte pažvelgti į tai.

Kokius puslapius tiksliai? Prašome rašyti adresas matomas ekrano.

Aš neturiu, kad problema dabar. Tačiau dabar aš turiu šią problemą, kai cituoju, šis vaizdas yra pridėta:
6_1308889485.png

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back