Negalite pridėti PNG tipo.

A

Audioguru

Guest
Visi mano kopijas ir eskizai PNG tipo. Bandžiau pridėti paprastas mažas eskizas, PNG tipo ir turiu klaida , tai sakė failo tipas turi būti jpg, gif arba png. Taigi, aš pakeičiau savo failą mažesnis atveju PNG ir gavo pats klaidos . Aš pakeičiau savo failo GIF ir jis veikė, bet GIF messed up eskizas mažai. Aš nebandžiau, todėl miniatiūrą. PNG buvo 45.9KB ir GIF 19.7kB.

tai geriau jūs įtraukėte kaip JPEG formatu .. Tačiau p. Gulson PNG ir GIF formatu problema išspręsta.

tai geriau jūs įtraukėte ją kaip JPEG formato .. Bet PNG ir GIF formatu problema yra nustatytos p. Gulson.
NO ir NO. Jpeg arba jpg failo tipas naudojamas fotografijų. Kai jis vartojamas eskizas arba scheminis eilučių ir prisijungia taškais, kurie tampa labai Apytikslė. Kai bandau Pridėti kaip PNG tipo vaizdas, tada galiu gauti tą patį klaidos pranešimą, kaip ir anksčiau. Taip pat, kai aš spustelėkite "Tvarkyti Priedai" mano naršyklės Windows Explorer 8 "suteikia klaidos pranešimą" puslapis ". Tad aš naudoju Pridėti atvaizdą arba apsilankyti Išplėstinė vietoj. Tai yra nepatogumas, nukopijuokite ir įklijuokite URL padaryti priedą čia.

Hmm, aš tik bandė tiek "pridėti atvaizdą" (kuris reikalauja pjaustymo ir įklijuodami nuorodą) ir "Tvarkyti priedus", ir ji veikia puikiai abiem atvejais. Galbūt yra kažkas keistai apie savo failo formatą? Keith.

Momentu, kai aš paspauskite mygtuką "Tvarkyti Priedai" per atsakymas tada mano "Windows Explorer 8" naršyklė sako "klaida puslapyje" ir nieko neįvyksta. Aš nukopijuoti savo PNG ir dabar aš bandys Pridėti kaip vaizdas. Ne, kai aš paspauskite "Įkelti" mygtuką gavau klaida "PNG nėra leidžiama pratęsti" vėl. Teikiu daug mano png tipų forumuose kiekvieną dieną, ir jie yra gerai, išskyrus jos neveikia čia.

Tai konkrečias naršyklės. Aš naudoju Firefox - veikia puikiai. Aš tik bandžiau IE (6 versija), ir paspaudę nuorodą "Tvarkyti priedus" suteikia "klaida puslapyje". Keith

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas esant 20:21 ---------- Ankstesnis po 20:19 --- -------</span></span>
PS. Operos veikia puikiai (11,01 versija)

Milijardai žmonių naudoja Windows Explorer, todėl manau, kad problema turėtų būti nustatytas.

Fiksuotas, atsiprašau už problemas. Naudokite Pridėti Image pridėti PNG failus. Aš nieko nežinau apie problemas, su galimybe Valdymas Priedai.

Ačiū, Gulson. Tikiuosi, kad galiu tiesiog įkelti, o ne kopijuodami ir įklijuodami URL ji čia įvaizdį. Pasistengsiu. Aš reikia nukopijuoti ir įklijuoti savo URL, kuris yra erzina.

Jis vis dar turi problemų .. Nei vaizdo failo, nei priedo failo yra pakrauta daugiau ..

Labas, Aš ką tik pridėjo PNG vaizdas. Aš nesusidūrė su jokia problema. Aš naudoju Mozilla Firefox ". Kokią naršyklę jūs naudojate? Turėjau tokių problemų su "Hotmail" vieną kartą. Kai aš pašalinta naršyklės cookies ir cache, problema buvo nustatyta. Gal kažkas ten. Hope this helps. Tahmid.

Labas, Aš ką tik pridėjo PNG vaizdas. Aš nesusidūrė su jokia problema. Aš naudoju Mozilla Firefox ". Kokią naršyklę jūs naudojate? Turėjau tokių problemų su "Hotmail" vieną kartą. Kai aš pašalinta naršyklės cookies ir cache, problema buvo nustatyta. Gal kažkas ten. Hope this helps. Tahmid
Aš naudoju IE9 ir galėčiau įkelti failus prieš kelias savaites, bet jis nesutinka, nebėra ..

Čia yra PNG schematiškai, kad Aš pridedamas kitoje svetainėje prieš kelias minutes: Kai aš spustelėkite "Tvarkyti Priedai" gaunu "klaida puslapyje" ir nieko neįvyksta. Tada aš spustelėjote mygtuką "Go Išplėstinė" ir gavo šį rezultatą:

Vėlgi mano IE9 suteikia puslapyje klaidos ir nieko nedaro, kai bandau daryti "Greitas atsakymas" ir "Tvarkyti Priedai". Dabar aš negaliu padaryti paprasto "Atsakyti siūlų", nes aš visada gauti "Quick Reply". Todėl aš negaliu pridėti ką nors, tiesiog nebėra.

Aš paleisti IE9. Aš turėjau šią problemą, nes dienas. Maniau, tai yra normalu, kad funkcija "Pridėti ir vaizdas" ne daugiau galioja (jo įkelti dar nenaudojamas), nes "Tvarkyti Priedai", galite įkelti nuotraukas per. Pridėta: Beje, aš įkelti *. png Galbūt kiti formatai nebus turėti šią problemą, prašome pranešti. RRME Pridėta: Windows 7 Home Basic "IE9, Versija: 9.0.8112.16421IC, naujinimo versijos: 9.0.1 (KB2530548) @ Tahmid Ačiū pateikti atsakymą. Mano atveju, po to, kai aš paspauskite mygtuką "Siųsti", IE9 nuolat bando įkelti.

Manau, kad kažkas negerai, ty tokiu atveju. Ji puikiai veikia, Firefox ir Opera. Kai aš paleisti IE6, IE rodo klaidą ir užsidaro. Galite pabandyti išvalyti naršyklės slapukus, talpyklą ir pamatyti, kas atsitiks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back