Mikrobangų Inžinerija

Aš turiu nemažai knygų RF įskaitant Gaisras.Aš asmeniškai
don't like Gaisras.Aš daugiausia naudoti Gaisras knygą apie sujungti linijomis, ir aš manau, kad kaip jis dabar tema yra gera visiems.Taip pat manau Gaisras knygoje yra šiek tiek daugiau anksto negu įprastas įvedimo RF.
Aš nematau jokios konkrečios knygos, kuri yra gera visų temų, manau,
kad "RF Circuit Design teorija ir programos" pateikė Reinhold Liudvikas ir Paulius Bretchko yra arčiausiai geriausias įvadas į RF.Knyga yra gera tema phasors, 2 uosto parametrus, kalviai diagramą S parametru, ABCD ir Perdavimas matrica.

Konkrečiomis temomis:

--- Aš naudoju "Mikrobangų transistor vairo" pateikė Guillermo Gonzalez dėl mažo signalo stiprintuvas temą.

--- Aš naudoju "RF Power Amplifiers for Wireless Communications" Steve C. Cripps didelio signalo stiprintuvai.

--- Aš naudoju "Sintezė Susitelkusius elementas, paskirstymo ir Plokšti filtrai" pateikė Joseph Helszajn už filtrai, immettance inverteriai
ir tt
--- Aš naudoju "RF ir Mivrowave Kartu-Line grandynams" pateikė Rajesh Mongia, Inder Bahl, Prakash Bhartia."Perdavimas Maršrutai ir bangų" pateikė Philip C. Magnusson, Geraldas C. Aleksandras, Vijai K. Tripathi.dėl Jungtinės linija grandines.

kur maždaug rasti sprendimus vadove gaisras ir Samuel Liao knygas?

Gaisras yra, be abejonės, geriausias,
o ne pagrindinis, knygos teorinių mikrobangų technika, kurią aš kada nors perskaityti ar pamatyti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back