Mikrobangų Inžinerija

J

Jack / / ani

Guest
Hi all,

Ar Mikrobangų Inžinerija padarytais Gaisras, geriausia ir labiausiai pagrindinio knyga pradedantiesiems?Ar man reikia kreiptis į kitą knygą, jūs patarti?

Ačiū

Fondai Mikrobangų Inžinerija
Robert E. COLLINRadijo ir mikrobangų Komunikacijos grandynams analizė ir projektavimas
by Devendra K. Misra

i studijavo gaisras paskutiniais somestre, ir patiko pozars problemas jie padės jums suprasti temą

Labas

Pozars knyga yra Gerai, jei visoje knygoje.Tačiau pagrindinės funkcijos, kaip perdavimo linijos teorija kaip atspindžio koeficientus ir kaip bangos elgtis ant linijos yra traktuojami geriau Electromagnetics knygas kaip Chengs.Į leat mano nuomone.

Linkėjimai

Gaisras yra nusispjauti gera, bet jei reikia dar ir pagrindinio galite kreiptis
"Mikrobangų inžinerija" pagal Anapurna Das, Sisir K Das

Šiuo metu aš naudojate Gaisras ir aš išvada, kad yra labai naudinga ir kruopščiai.Šios problemos yra gerai, kaip jie pateikti praktines problemas, kai realus pasaulis numerius.Tekstas pats savaime yra labai išsamus, bet ne pernelyg nuobodu.Norėčiau def.rekomenduoti.

A nice RD Pagrindai knyga:
Rf Circuit Design by Chris Bowik
tai tik ~ $ 25.00 USD.

labas
Mikrobangų jūs galite kreiptis į
Mikrobangų inžinerijos pagal Anapurna Das ir Sisir Das
jei vis dar intersted Jūs kalbate Simonas Liu

gaisras gali būti sunkiau, galite naudoti
Radijo ir mikrobangų Komunikacijos grandynams analizė ir projektavimas
by Devendra K. Misra
ji išreiškia efektyviau

Element_115 rašė:

A nice RD Pagrindai knyga:

Rf Circuit Design by Chris Bowik

tai tik ~ $ 25.00 USD.

U gali perduoti šią knygą taip pat.
1> Mikrobangų Engg-smliao

Būtina turėti jokių abejonių, kad gaisras yra geriausia knyga.tirpalo vadovą į šią knygą, taip pat galima rasti čia:
ftopic119975.html

aš skaityti, gaisras knygoje dėl mikrobangų inžinerija yra geriausias siūlomi dienos, ne tik kad bet tirpalo vadovą galite rasti šioje svetainėje, siekiant padėti savo tyrimų

Aš Gaisras ir aš manau, kad jis tikrai labai geras ...
Aš taip pat turiu Collin, bet manau, kad jis nėra toks geras, nes jis yra labai sudėtingas ir knygos rūpi daug matematikos, o ne fizinį prasmę ....
Collin kitą knygą, kuri yra papildomas, bet yra labai geras tiek fizinę prasmę ir matematinių apdorojimo ....kiekvienas čia gali padėti gauti kitą vardą knygų ...

Gaisras yra gana išsamus, ir apima visus pagrindinius.I'm doing tyrimų jungtys su Northrop Grumman, ir žmones, su kuriais aš dirbu, labai vertinamas, ir rekomendavo jį.

Mikrobangų įtaisai ar grandynai, parašė SAMUEL Y Liao paskelbtas Prentice Hall taip pat bus naudingos

Gaisras yra gera knyga, aš manau, HAV skaityti mano bakalauro laipsnis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back