MAX7219 ne visai vyras pakankamai!

Ak, taip, žinoma! Ačiū už korekciją. Aš užsisakiau kelių commoned rezistorius tinklus su skirtingų vertybių ir bandys tai atlikti kuo greičiau viską atvyko. Pin-out of 2803s ir 2981s todėl realus lengva įtraukti šiuos varžai ant breadboard. I'll keep šią temą atnaujinti. Tai gali užtrukti, o sukelti Aš užsisakyti kai iš Kinijos komponentai dėl išlaidų.

Gerai, aš džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad tai veikia. : Lol: aš tik turėjo pakeisti apriboti varžai LED. Aš turėjau ne atsižvelgiama į įtampos kritimą per 2803s ir 2981. Taigi dabar jie yra 22R ir 560R už kablelio. Bet jūs norėtumėte perskaičiuoti šias savo monitorių vistiek. Be to, apkrovos varžai tarp MAX ir 2981 nebuvo reikalaujama, tačiau jis dirbo taip pat gerai su jais. Turiu iš dalies schemas. Tai kaip ji iš tiesų veikia. Aš paėmė keletą nuotraukų iš mano bandymų. Pirmasis kelias parodys breadboard grandinė. Tada pusė visų veiksmų kalbomis. Tada aš lituojamas viską juostelės lenta. Pirmas lenta su MAX, kad aš jau padarė vieną. Antrasis aš padariau šiandien "vairuotojas valdybos". Šioje diskusijų lentoje galite pamatyti, kodėl jis buvo daug lengviau naudoti kitą 2803 kaip keitiklio. Tik vieną laidą apie visa taryba. ;-)) https: / / picasaweb.google.com / chris.yesyes / ObservatoryClock #

Labai gražus! Well done! Aš pabūti jus dydis, nors, mano didžiausias skaitmeninis laikrodis buvo šiek tiek daugiau nei 4 metrų aukščio! Brian.

Ačiū! Jie paprastai pasakyti dydis neturi reikšmės. Tačiau ji klausimu daug šio projekto .. ;-) 4 metrai jūs sakote? Patalpa, kurioje rodomi mano vaizdo galų gale nėra net 4 metrų bet kuria kryptimi ... ;-) Mano turės 8 skaitmeniniai simboliai ir 8x64 LED matrica teksto (dar 8 MAX7219) ;-))

Didelis laikrodis buvo raidinis skaitmeninis, pagaminti iš 6 "fluorescencinės lempos. Vamzdžių šildytuvai liko važiuojant mažos galios, kad ji pradės Nedelsiant ir maitinimo buvo įjungtas į su tiristoriai vamzdžiai. Būtent dėl gerai žinomų automobilių pardavėjas, kuris, laimei, buvo trumpas pavadinimas, rodomas svyravo tarp laiko ir "L * X AUTOMOBILIAI". Brian.

Čia yra nedidelis triukas, invertuoto skaitmenų 3 (dešimties minučių vienas), kad Dp dabar yra viršuje, kairėje. Dabar galėtumėte susisiekti šį poilsio skaitmenų taip: Digit 2 (valandos) Digit 3 (minučių dešimt) D AE bf į CA db į EB fg-g Dp į Dp dabar galite Blink Dp dėl skaitmuo 2 ir 3 dalis, ir jis atrodys profesinės vienas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back