MAX7219 ne visai vyras pakankamai!

D

Damnthistinleg

Guest
Sveiki, tai mano pirmoji post čia todėl prašome nepersistenk apie mane. Nors turiu žinių bitų, tai daugiau erdvės nei ženklas - jei matote, ką aš turiu galvoje! Bet kokiu atveju, aš dirbu truputį projektą, dėl kurio MAX7219 yra beveik idealus. Man reikia vairuoti 8 didelės septynių segmentų rodomas, tačiau jie reikalauja daugiau galios negu yra tiesiogiai iš 7219. Nors nėra duomenų lapą galima ekranai, kiekvienas segmentas atrodo naudoti keturias didelio ryškumo šviesos diodų serija su 100 omų Rezistorių apriboti srovės. Aš įtariu, iš šios, kad jie yra skirti būti varomi 12 voltų nuolatinės srovės. Norėčiau pasinaudoti PWM blausumas paslaugą MAX7219 kad man reikia padaryti du dalykus. Pirma, manau man reikės mesti rezistorius vertė apie 27 omų didinti dabartinį per LED, kaip jie dabar bus impulsinis. Antra, aš reikia išplėsti produkcijos iš 7219 m. siekiant teikti atitinkamą įtampą ir srovę. Problema ta, kad man reikia tai padaryti kuo efektyviau, kaip aš noriu paleisti viską nuo 12 voltų bateriją. Labai ačiū iš anksto už bet kokią pagalbą! Deivis.

Atsisiųsti lapą iš čia [url = http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=MAX7219] MAX7219 lape, MAX7219 lapeliai, MAX7219 specifikacija, MAX7219 vadovą, MAX7219 duomenų lapus, MAX7219 pdf - ALLDATASHEET.COM [/ url ] gal lapo rodymui, kad jūs bandėte naudoti, galima buvo iš toje pačioje vietoje.

Ačiū, bet 7219 lape nėra problema ir man nereikia vienas rodo kaip aš atsekti juos. Aš tikrai tikiuosi rasti geriausią būdą vairuotojo, nenaudojant ko nors neveiksmingas kaip Darlingtonas masyvo. Deivis.

Duomenų lape, parodo kaip naudotis skaitmenų pavara su išorės FETs naudojant didelį ekraną. Jei vis dar nepakanka, galite naudoti tranzistorius diską segmento signalus, taip pat ir vis dar išlaiko PWM blausumas kontrolė. Brian.

Aah, matau. Aš praleidau, kad šiek tiek. Turėjau ne tai atrodo, bet nemanau, kad jis ketina padėti mano atveju. MAX7219 reikalaujama 5 voltų ir skaitmenų reikia 12 voltų. MAX394 neatrodo gebėti tarp tiekimo įtampa ir įjungus įtampą ir bet kuriuo atveju skirtumas, maks srovė per jungiklis yra 100mA. Aš dabar užmigo ant jo vis dėlto, gali turėti paprastą atsakymą. Iš tiesų problema yra tai, kad ekranai yra bendru katodu. Jei jie buvo bendro anodo ir aš perėjo 0 voltų pusės, aš turėtų galėti naudoti paprastą NPN jungiklis, kurio vis dar gali pasinaudoti PWM tamsos dėl MAX7219 su sudedamųjų dalių mažiausias. Taip pat būtų išspręsti perjungimo aukštesnės įtampos problema. Turint tai galvoje, tai tikriausiai lengviau desolder LED skaitmenų ir paversti juos raundą. Ar tai garso teisė? Deivis.

Iš MAX7219 poliškumo signalai tik leidžia naudotis bendru katodu rodo, būkite atsargūs, jei jūs tiesiog pereiti iš vienos pusės, ypač jei invertuotąjį signalo arba Jūs rasite visų skaitmenų , išskyrus [/ I ], kurį norite rodomi tuo pačiu metu! Aš būčiau linkęs pasilikti su tais pačiais skaitmenimis vairuoti grandynus (žemės pusėje), bet padidinti anodo pusėje nuo 5V iki 12V. Su šia problema yra ji naudoja daugiau komponentų, jums tikriausiai prireiks dviejų tranzistorių, viena varoma anodu (segmentas) vairuoti ir vienas "kabo" nuo 12V maitinimo linija. Kiekvienas būtų invertuotąjį signalas jį grąžinti į teisingą poliškumą. Iki sutapimas, aš turiu dizaino projektas vyksta, kuris naudoja MAX7219 vairuoti 64 atskirų diodų ir kitą dujotiekį, kuris naudoja 8 x septynių segmentų šviesos diodus, bet turi vairuoti juos labai didelio ryškumo, todėl aš gali susidurti su panašia problema, kaip jūs projektas . Brian.

Jūs turite apsvarstyti, naudodami komandą source tvarkyklės, kaip UDN2981 arba darlington matricas kaip ULN2803 CA ar CK tipo 7 segmentų.

Ačiū Abidr, UDN2981 atrodo idealiai tinka šį prašymą - darant prielaidą, kad ji gali dirbti srovė. Per 12 voltų įtampa, aš žiūriu atskirų segmentų srovė 100mA, bet tai ne veikos ciklas apie 10%. Aš pastebėjau, kad rekomenduojama maksimali galia reitingas šis lustas yra 350mA, bet ten bus atvejų, kai visų septynių segmentų ir kablelio yra naudojamos; taip ateina 800mA. Aš tik griebtis keletą ir bandykite juos! I've used ULN2803s praeityje ir žinote, kad galite "porą" sąnaudų padidinti dabartinį darbą. Įtariu, tas pats pasakytina ir apie ULN2981 kad yra galimybė. Jei dabartinė tvarkymo ar Komponentų skaičius išlieka klausimas, aš manau, kad aš visada galėtų ReWire skaitmenų paleisti su 8 LED seriją. Norėčiau reikia tiekti / perjungimo 24 V, bet bent jau einamaisiais būtų per pusę mažesnis. Tai gana paprasta griebtis didelis 24 voltų baterijas taip pat. Tiesiog maniau! Aš iškasti veroboard ir susisieksime su Jumis visais. Ačiū už patarimus iki šiol! Į sveikatą, Dave.

Taip UDN taip pat gali būti suporuotas kaip ULN2803. Aš suporuotas trys iš jų kartu ir jis dirbo nepriekaištingai, tik laimikis UDN yra 4 kartus brangiau nei ULN2803 mano šalyje. Joks gailėjimasis, nors jos patogu lituoti DIP 16/18 nei 8 tranzistoriai ar FETs

Sveiki. I'm looking for tirpalas beveik lygiai tokia pati problema. Man reikia vairuoti bendru katodu 3 colių 7 segmentų rodomas su MAX7219. Kiekvienas segmentas reikia 9V 20mA. Taigi, priešingai nei originalas plakatą, aš vis dar gerai per max 40mA, viename segmente, kad MAX palaiko. Man tereikia tik didesnės įtampos. Taigi, manau, aš tiesiog naudokite MAX skaitmenų kriaukle pusėje, bet reikia pridėti komponentų segmente šaltinis pusių. Aš perskaičiau pasiūlymus dėl šioje temoje, bet negali gana nuotrauką, mano galva, kaip tai padaryti. Ar kas nors turi tirpalo schema, prašome?

Norėdami kriaukle galite naudoti ULN2x03 ir šaltinį galite naudoti UDN2981.

Ačiū už tai. Kadangi aš per 40mA manau kriaukle pusėje (skaitmenų vairuotojai) gali būti vartojami tiesiogiai, yra tai, kad yra teisingas? Taigi man reikia tik įdėti vieną UDN2981 į segmento eilutės ir įdėti 9V ir žemės ant UDN2981?

Jei gali gauti TPIC6B595 tada pridedamas grandinė yra labai gera. Jo RTC laikrodį. Jo bendras anodas pagrįstas RTC. Kadangi aš negalėjo rasti bendru katodu 7 segmentų mano šalyje, todėl aš visuomet grandynai remiantis CA BTW: Tai ne mano projektas, nusprendė, kad dėl neto, maždaug prieš metus, aš padariau tai už 2,3 colių 7 segmentų ir jis dirbo nepriekaištingai eversince.

Kam kriaukle galite naudoti ULN2x03 ir šaltinį galite naudoti UDN2981
Aš schematiškai pridedant UDN2981 į segmento vadovas.. Prašau pažiūrėti į pridedamas schematiškai ir pamatyti, jei aš tai suprato teisingai? Ar Gerai nuskandinti LED srovė per skaitmenų vairuotojų MAX ar tai būtų neabejotinai būtina, kad pridėti kitą išorės vairuotojas ten? Ačiū! Chris

Techniškai iš pirmo žvilgsnio, schema yra gerai. Bet sąžiningai Aš niekada bandė jį, todėl galiu pasakyti, kad jis veiks. Tiesiog turi būti apie saugų pusėje aš "asmeniškai" norėtų naudojant grimzdimo vairuotojas kaip 2803 taip pat, nes jūs naudojate 12 voltų tiekimo, todėl norėčiau manyti, 7 segmentų viršija 2,3 colių dydžio.

taip, jie yra 3 colių monitorių. 6 lemputės serijos kiekvieno segmento (2 kablelio). Taigi norėčiau pridurti ULN2803 į skaitmenų eilučių tiesiog kaip UDN2981 bet galėtumėte susisiekti pin 9 iki žemės ir to paties 12V tiekimo, kaip UDN2981 10 kėglių? 12V įtampa sumažėjo iki nulio ir šiuo klausimu per apriboti varžai ir šviesos diodai. Taigi, šis vairuotojas būtų tik reikalaujama, kad kriaukle daugiau srovės nei MAX gali dirbti, teisingai? MAX7219 lape sako, kad ženklų vairuotojai gali kriaukle 320mA. Su 8 segmentus bent 20mA kiekvienas būtų paleisti 160mA jei visi segmentai yra apie. Tai turėtų būti gerai per specifikacijas. Norite pridėti 2803 tik kaip atsargumo priemonė, ar yra kita priežastis, aš nematau šiuo metu? ;-) Manau, kad mano pradinis problema mano mąstymas buvo, kad aš maniau segmento dabartinius poreikius srautą iš segmento vairuotojai per lemputės * atgal * į MAX ženklų vairuotojams. Tačiau atrodo, jie yra tiesiog logika lygiai po visų, bet su nuolatinės srovės šaltinių segmente vairuotojams. Dėl nuolatinės srovės šaltinių segmente vairuotojų, ar tai reikia ypatingo dėmesio, kaip ir rezistorių tarp MAX7219 ir UDN2981? Ar galiu tiesiog gydyti tada, kaip įprasta loginio lygio išėjimai vistiek?

Gerai, aš pakeičiau schematiškai įtraukti ULN2803. iš jų 2 Tiesą sakant. Kadangi ULN2803 yra vartant turėjau invertuotąjį įėjimai iš naujo. Norėčiau naudoti kitą ULN2803, daugiausia dėl to aš norėčiau savo PIN-out, tarkim, iš 7404s pora. Ar manote, kad tai veiks tai būdas? Aš užsisakiau kelių ULN2803 ir UDN2981 iš Kinijos (daug pigiau!), Bet teks palaukti mėnesį, arba tiek, kad jie atvyksta, kol aš galiu išbandyti šią eilutę.

Gražiai parengta! Tik dvi pastabas: Tu negali gauti pakankamai greičio reguliatoriaus srovė į antrąją 2803, nebent jūs lašas 4K7 rezistorių žemyn 2K2 arba mažiau, yra geresnis sprendimas būtų naudoti TTL arba CMOS inverterių vietoj pirmojo 2803. Prisiminti šie įtaisai gali tik kriaukle srovė, jie negali šaltiniu, kuris jai, kad esate remdamasi 4K7 pateikti visus šališkumo į antrąjį 2803. Būkite atsargūs su kablelio signalas, tai tikriausiai reikia vertė buvo didesnė kaip 150R apriboti srovės, kad bus mažiau LED viduje ekrano modulis. Beje, jums nereikia susisiekti VCC Kaisčiai ant antrojo 2803, prietaisas nėra srovę, todėl nereikia tiekimo! Jūs galite susisiekti smeigė per pereiti į žemę, kai uždaroma, ji savo ruožtu visi skaitmenys tuo pat metu bandymų tikslais. Brian.

Ačiū už tai. Aš naudoju DesignSpark mano schemos dabar. Tai nemokama ir daug daugiau malonumo, nei, tarkim, MS Paint. : DI maniau apskaičiuojamas 4k7 traukti-ups 2. 2803 iš lapo. Vin 3.85V / iin 1 mA = 3.85kOhm. Bet aš tikriausiai ne visiškai suprantama, kad duomenų lape 2803. Kai jie atvyksta aš išbandyti šią su įvairių reikšmių breadboard. Aš būtų pasirinkusi kitą 2803 kaip keitiklis, nes jos žymiai patogiau pin-out, kur ir iš yra viena priešais kitą. Ši grandinė bus galų gale padaryti Vero stilius juostelės ir valdybos 2803 pin-out būtų padaryti, kad taip daug lengviau, lyginant su pvz 7404. You're right apie kablelio. Tai tik 2 diodai ir veikia ne 4V 20mA. Aš pasikeitė, kad vienas rezistorius. Aš turėjau kitą minties praeitą naktį. Kadangi segmento vairuotojų MAX7219 yra nuolatinės srovės šaltinių, būtų ne man reikia rezistoriaus iš kiekvienos eilutės su žeme, kad būtų galima, kad šiuo metu į srautą? Aš abejoju, kad 2981 būtų kriauklė, kad dabartinė. Jei aš MAX šaltinis 3.5V 10mA, rezistoriai būtų iš 350R vertę. Aš pasikeitė schematiškai pakeisti ir pridėti jį.

Jūsų skaičiavimai yra aukštyn kojom! Jei Vin yra 3.85V ir tiekimas yra 5V, rezistorius turi lašas (5-3,85) = 1.15V per 1 mA todėl 1.15K. Aš būčiau linkęs jį išbandyti be papildomų apkrovos varžai ir įtraukti juos, jei reikia, Maksim nerodo tvarkyklės išvesties schematiškai todėl sunku pasakyti, kas gali atsitikti. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back