D
Damnthistinleg
Guest
Sveiki, tai mano pirmoji post čia todėl prašome nepersistenk apie mane. Nors turiu žinių bitų, tai daugiau erdvės nei ženklas - jei matote, ką aš turiu galvoje! Bet kokiu atveju, aš dirbu truputį projektą, dėl kurio MAX7219 yra beveik idealus. Man reikia vairuoti 8 didelės septynių segmentų rodomas, tačiau jie reikalauja daugiau galios negu yra tiesiogiai iš 7219. Nors nėra duomenų lapą galima ekranai, kiekvienas segmentas atrodo naudoti keturias didelio ryškumo šviesos diodų serija su 100 omų Rezistorių apriboti srovės. Aš įtariu, iš šios, kad jie yra skirti būti varomi 12 voltų nuolatinės srovės. Norėčiau pasinaudoti PWM blausumas paslaugą MAX7219 kad man reikia padaryti du dalykus. Pirma, manau man reikės mesti rezistorius vertė apie 27 omų didinti dabartinį per LED, kaip jie dabar bus impulsinis. Antra, aš reikia išplėsti produkcijos iš 7219 m. siekiant teikti atitinkamą įtampą ir srovę. Problema ta, kad man reikia tai padaryti kuo efektyviau, kaip aš noriu paleisti viską nuo 12 voltų bateriją. Labai ačiū iš anksto už bet kokią pagalbą! Deivis.