matched NUTRAUKIMAS modeliavimas: HFSS

A

abhi_kolkata

Guest
labas,

Bandau modeliuoti bendraašius linija stačiakampio bangolaidžio perėjimo (adapteris) į HFSS.Bet modeliavimas turiu iasis nutraukimo vienos pusės adapteris (šviesolaidžių) ir kitų burnos akivaizdžiai shorted.Dabar aš nežinau, kaip apibrėžti suderintų nutraukimu HFSS.turėčiau naudoti PDL ar yra kitų method.Again Nežinau, kaip naudotis PDL BU \ oundary sąlyga, atveju.

Taigi, jei kas nors žino ką nors šiuo klausimu prašome atsakyti į šį forumą.

Kalbant
abhi

Sveiki, Norėčiau daugiau sužinoti apie savo problemą.Manau, kad norite pridėti įkalbinėti kabelį prie stačiakampių bangų laidininkas, todėl mano klausimas ... Ar jūsų bangų laidininkas yra 50 omų, nutraukimas ir šalutinis kai įkalbinėti kabelis turi būti pridėtas?.Ar jūsų įkalbinėti kabelis bus VE ar TM sužadinimo už bangų laidininkas?.Jei apibūdintumėte savo problema geriau gali būti kai kurie iš mūsų gali padėti Jums ...Grettings

Jei aš savo problemą, sprendimas yra paprastas.Padaryti waveport sužadinimo ir nutraukti ją, kaip Z omų.
=> Sužadinimo turite pasirinkti terminalo arba sudėtinė linija (tai priklauso nuo jūsų sprendimo rūšis) nuo išorinio laido prie vidinio laidininko.
=> Nutraukimas turi būti atliekamas HFSS>> Veiklos>> šaltiniai (nesu tikras dėl pavadinimo, bet tai idėja ...)

Tikiuosi, kad jis padeda jums!

Thadeu

Dėl tarp bendraašius linijos ir bangolaidžio perėjimo, bendraašius eilutė turėtų būti maždaug ketvirtį bangos nuo trumpo pabaiga bangolaidyje.Be HFSS modelį, dviejų waveports turėtų būti nustatyta atsižvelgiant į bendraašius eilutės pabaigos ir pradėti pabaiga bangolaidyje.

Hi Burton, man reikia šios sąvokos taip pat, kad galėtų jums pasiūlyti plz man dokumentai yra susiję su jūsų komentarų, ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back