Maitinimo 0 ~ 30V, 0 ~ 2A

ps, susijusios, gerai atrodo. bet yra ne Bom? Aš galiu tik rasti komponentų schema?? / Kyndal

Labas, Aš einu, kad šį projektą Freeware Version Eagle 4,11 ... lentos tinka: D ... bet ketina imtis šiek tiek laiko ... gali būti du tris savaites ... aš turiu tai padaryti dėl mano PCB vaikinas .. BOM automatiškai generuoja ... bet tai užima daug mažiau pastangų kurti BOM tinklalapį iš komandiruotųjų lapų. Gali būti, jei kreiptis gentelman .. jis gali padėti. Linkėjimai

Kewl!! čia po to, kai turite Bom / PCB? Būtų malonu .. / Kyndal

Hi all šią nuorodą ht * T * p: / / rfr.htmlplanet.com / electronics.html mes galime rasti labai gera maitinimo projektas, naudojant senus, bet labai geras LM 723. Tai įtampos ajustable (0 .. 25V), dabartinės ajustable ir apsaugotas. Ji gali apkrovų apie 10A. Aprašyme, mes galime pamatyti, kaip apskaičiuoti įvairių komponentų, dirbti su didelės srovės ir įtampos virš 25V. Turi matyti ... Nuoširdžiausi linkėjimai jackrs 8)

[Quote = hadihf] Sveiki, Esu pritvirtinti Scheminis ir komponentų placemet PS ... Aš po PCB ir komponentų sąrašas tomarrow. Linkėjimai [/citata] PCB yra Gerai. Kas Apie komponentų sąraše?

oi, pamiršau VR3 = 2.2k (Current Control), aš naudoju normaliems geros kokybės puodus, I ir V valdymo, bet jie yra jautrūs. naudojant 10 posūkiais puodus čia bus geras pasirinkimas 8) linkėjimai

[Quote = hadihf] Sveiki, Esu pritvirtinti Scheminis ir komponentų placemet PS ... Aš po PCB ir komponentų sąrašas tomarrow. Linkėjimai [/quote] Labas ... Tai šiek tiek atokiau nuo nekilnojamojo temą, bet aš pamačiau, PCB projektavimas ir aš įdomu, maršrutą programą galite naudoti ją nupieškite. Tų sudedamųjų brėžinius? Ačiū!

E / / g / l / e, bet gana kelio atgal 1999. Dabar aš naudoju tik teisinę programinės įrangos hobis projektus: D Linkėjimai

Aš bandė sukurti Maitinimo šaltiniu, bet dalių sąrašų, tai nepadės nurodyti VR3 vertę, nors anksčiau buvo minėta, yra 2,2 K ir kontroliuoja dabartinę Ar tai vis dar teisinga? Tačiau jis nemini, kad kontroliuoti išėjimo įtampa? Ar VR1? VR2? Tikiuosi, šio projekto autorius, ji vis dar ant jo.

Jis gali būti geriau čia maitinimo, tai paremta ant senų dizainas andn ji daug gedimų kaip tai buvo cituojamas Daugelis originalus projektas dalys yra pernelyg mažos, kad jie per daug šilumos, ypač maža 2N2219 tranzistorius, naudojamas Q2. Net transformatorius yra per mažas, todėl taip pat per daug įkaista. Transformatoriaus įtampa yra per maža, todėl projektas niekada ne 3A 30V. Opamps maks leidžiama iš 36V maitinimo įtampa, tačiau ji yra 38V ar daugiau šio projekto su transformatoriaus įtampa per žema. Tai geriau tiekimo ir iki šiol http://www.electronics-lab.com/forum/index.php?topic=19066.0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back