Maitinimo 0 ~ 30V, 0 ~ 2A

H

hadihf

Guest
Sveiki, čia yra paprastas maitinimo, aš padariau. Jis buvo visiškas nulis, "taip nulio" 8) įtampos contorl 30V ir srovė iki 5 mA ir net iki 2A. Jis turi labai mažai triukšmo ir gerą stabilumą. Aš naudoju jį everthing ir ji niekada leiskite žemyn, per pastaruosius 1 metai. Naudokite didelis Aušintuvas. Mėgaukitės. : D Hadihf

Aš dirbu laboratorijos maitinimo kontroliuojama skaitmeniniu UC, todėl galbūt galėčiau naudoti savo schemą. labai ačiū

Hi! AŠ TURIU APIE PFC STRAIPSNIS IŠ DSP. Aš manau, kad jums reikia, todėl aš įsidėkite jį čia, pls patinka!

Yra du puodus, pažymėtos "V", voltų ir "aš" srovės. paprasta, kaip kad: D Hadihf

Hmmm ... Labai gražus ... Gali būti tik reikia V / Metter ..

Tiesą sakant aš ieškojau IPS / V matuoklis su 1x16 LCD, bet negalėjo rasti vieną tuo metu. Dabar aš tiesiog naudokite rankų neld DVM. : D Linkėjimai hadihf

Mmm normalios, jūs galite spustelėti ant kažko, bet aš negaliu find't jį .. Ar galite sombody mums padėti? Greetz

Pabandykite OP548 (manau, ji yra vadinama) su įmontuotu maitinimo VP dabartinę ribą. Kad su CPU su dviem PWM išėjimai OP bus labai mažai komponentas PSU. Patikrinkite, TI nemokamų pavyzdžių išsiuntė naktį su UPS. Labai įspūdinga. MrEd

Sveiki, Esu pritvirtinti Scheminis ir komponentų placemet PS ... Aš po PCB ir komponentų sąrašas tomarrow. Linkėjimai

Hi .. gerai atrodo, tai ps. Nors aš esu ieškote dvigubos Maitinimo šaltiniu (taip tada aš galiu padaryti 2 ir sudėti juos kartu), bet mano problema yra .. Norėčiau, kad 0 - 10 amp insted. tai posible pakeisti šią grandinę, kad tilptų kad spec (0-30 V 0-10), ar kas nors turi kita grandinė, kuri tiks tai? / Rune Kyndal

10A, jūs turėsite dvigubai transformatoriaus išėjimo srovė pajėgumus, ty 12 ~ 15A, dvigubai, jei ne quadriple reservior kondensatorius, ir dvigubai vėl serijos išėjimo tranzistorių (lygiagrečiai su apropriate balasto rezistoriai), darant prielaidą, kad vairuoti yra pakankama. Su serijos maitinimo šaltiniai, problema yra gauti žemą įtampą, esant didelei srovei, nes serijos kritimo tranzistorius turi išsklaidyti papildomos galios. Pavyzdžiui, - Jei jūsų įėjimo įtampa yra 36V, ir jūsų produkcija yra 5 V ties 10a, serijos tranzistorių išsklaidyti 310W !!!!., ir 50W apkrova: (Į sveikatą sda

Žinau, kad man reikia didelio radiatoriaus .. probally aktyviai atšaldomas taip pat ... bet aš gana didelė "Ring pagrindinių" transformatorius, gali delivere 36volts 20 amperų (2x), kurį aš norėčiau naudoti .. ir pradėti 2a PS būtų atliekos:) im looking VELLEMAN rinkinys K7200RS ji vis įvertintas 30 V, 10 amperų. Vienas tiekimas. Norėčiau pastatyti, bet atvirai rinkinys expencive. i komponentų sąrašą, bet man reikia PCB .. kas nors gavo šis? photograf tai padaryti!! / Kyndal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back