Looking for undervoltage lokautas grandynai!

L

legenda

Guest
Jei nėra diodas Zenera prietaisus, Kaip sukurti undervoltage lokautas grandines?Nuoširdžiausi linkėjimai,

dauguma kartus uvlo tiesiog naudoja palyginimą su maža histerezė.VDD padalintas žemyn (tarkim per pusę) ir, palyginti su Pločio įtampos.(Say 1.25V) Dabar jūsų uvlo keliones kai VDD = 2Vbg arba 2.5v.Ten ya go.

Ar turite Pločio?Jei ne, tai šiek tiek sunkiau ..

Aš taip pat rekomenduojame naudoti paprastą palyginimą. Naudoti padalintas VDD palyginti su stabilios reference.it turi poreikį nuoroda įtampos.

qutang - prašome ne kartoti atsakymus arba pašto šiukšlių.tikrai trukdo man.

electronrancher rašė:

dauguma kartus uvlo tiesiog naudoja palyginimą su maža histerezė.
VDD padalintas žemyn (tarkim per pusę) ir, palyginti su Pločio įtampos.
(Say 1.25V) Dabar jūsų uvlo keliones kai VDD = 2Vbg arba 2.5v.
Ten ya go.Ar turite Pločio?
Jei ne, tai šiek tiek sunkiau ..

hi, cmosbjt

Jūs galite naudoti susiimti Res pagal Jūsų prašymu

Jums reikia "UNDERVOLTAGE STEBĖJIMAI kontūrai".galima naudoti IC kaip MC34064.i pataria patikrinti spec lapo MC34064.

-Erkan

Kaip aš galiu daryti, jei didelės įtampos?, jei i dont 'nori atliekų tiek dabartinė įtampa padalinta kitą metodą?, kol i nenorite atkreipti didelis rezistorius mano IC pat
ačiū

iki 12v, ir paprastai rezistorius dozatoriais yra keli šimtai k.kitos alternatyvos, jei vidaus reguliuojamų tiekimo įtampa, tai uvlo tą, o ne sąnaudų.

Koks yra jūsų uvlo įtampos tu nori?

Aš nematau, kaip galima pašalinti tam tikrą potencialą daliklis.ji gali būti rezistorius / mėn.naudoti natūralius MOS aukštojo ribas.

Kaip aš galiu įtraukti histerezę?
Ar pakanka įvesti histerezę ir palyginimui?ar aš jį įdiegti iš išorės?

Jei išorėje, kaip įtraukti jį?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back