Looking for Metalo Backed PCB tiekėjai

T

tranzorb

Guest
Labas,

Aš šiuo metu ieško metalo tiekėjas remia PCB (žinote, sklaidos galios, prijungimo prie radiatoriai ...), pigūs būtų didelis, žinoma.Vieta nėra svarbi, gali būti Indija ar Kinija, ar JAV ar Europoje.Svarbu tai, kad jis yra patikimas šaltinis.

Dėkoju jums visiems už jūsų pagalbą.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Turiu sukurta daug tokių substrato lenta Power Electronics taikymas.
Tai yra pigus ir pagamintos Kinijoje.pabandykite Tong Ziang.

Nesate tikras, ar jie vis dar tai padaryti.

centiago rašė:

Turiu sukurta daug tokių substrato lenta Power Electronics taikymas.

Tai yra pigus ir pagamintos Kinijoje.
pabandykite Tong Ziang.Nesate tikras, ar jie vis dar tai padaryti.

Kolegos,

Man įdomu, metalo užtikrintus PCB technologija ilgą laiką.Ar galite man kai kurios nuorodos (knygos, APP pažymi, interneto svetainės) ant metalo užtikrintus PCB dizainas?Aš taip pat wonde, jei paramą gali turėti sudėtingą formą?Ar tai gali būti su pelekų HEATSINK?

Ačiū!
Nikas

Semin,

Metalo remia PCB galima rasti PCB klijuoti prie metalo lakštų per iš prepregus naudoti standartinę PCB procesas (Arlon arba Thermagon pavyzdžiui forma gerai šilumos).Ji taip pat gali būti tiesiogiai priskirtas HEATSINK Jei naudojate slėgiui jautriu adhezyvu pridėti prie PCB HEATSINK (nes šiuo atveju neįmanoma naudoti standartinę PCB procesas), tačiau tai bus sunku prilituoti lentoje, nes ir šiluminė inercija.

Beje, aš vis dar ieško metalo teikėjas užtikrintų PCB, bet kur pasaulyje, bet ir įrodyti patikimumą.Ačiū visiems už pagalbą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back