LNA Impedan

N

nxing

Guest
Hello everybody,

Turiu CMOS LNA ir topologija yra klasikinis cascode architektūra INDUCTOR degeneracija šaltinio įvesties įtaisas.Man atrodo, kad matau neigiama Z11 (reali dalis), nuo S-parametrų analizė.Ar kas met ta pati problema?Kodėl realioji dalis tampa neigiama?Kas fizikinę prasmę?

Ačiū!

BTW, tai yra su 65 nm technologija.

nxing

Labas,

Jūs dirbate su šiuolaikinėmis technologijomis, Tai naujas dalykas man žinoti, kad.Ar galiu paprašyti jūsų apie pirkimo poliarizacija tranzistorius.Gali būti, jūs turite problemų su VG ????!!!!

yakeen

Tai reiškia, kad LNA yra virpesių, neigiamas S11 reiškia, kad LNA nėra stabili,

U reikia patikrinti stabilumo veiksnys LNA, ir patikrinti šaltinio ir apkrovos stabilumo circils

khouly

Ačiū už atsakymą, vaikinai.
Dėl Yakeen:
Aš nematau jokių su VG problema, taip pat tai nėra glaudžiai linijos.
Dėl Khouly:
Tiesą sakant, aš patikrinti stabilumo faktorius ir tai daugiau nei 1 visur.

Any other suggestions?

Ačiū

Tai keista, S11 yra - ir stabilyt koeficientas yra didesnis kaip 1

gali u siųsti schema

khouly

Sutinku su jumis khouly, ne stabilumą sukelti neigiamų impedanso

yakeen

Hi Khouly,
Atsiprašome, stabilumo faktorius yra mažesnis nei vienas, nurodant nestabilumo.Aš tiesiog įdomu, kas yra šio nestabilumo priežastis, ką mes pastebėjome, kad, jei aš žemesnės OUTPUT indukcinės's Q stabilumo faktorius išaugo.Taip pat mes pastebėjome, kad šiai technologijai CGS yra labai maža.Taigi ką daryti, tai daryti C lygiagrečiai su CGS lėtai žemyn.Nemačiau kitų žmonių naudoja šią techniką.Kiek modeliavimas vyksta gana gerai, tiesiog nežinote, yra atsakingos už šios konstrukcijos ar bet kokį galimą problemą, trūkumas.

Linkėjimai,

nxing

mmm, prasminga dabar, specialiai, kad stabilumo faktorius yra mažesnis nei viena

apie tai, kaip ir indukcinės mažesnis serise pasipriešinimo padidėjimas ans tai padaryti Amp stabilesnė, ir reikia patikrinti Gonzalez knyga Q, jis kalbėjo apie stablization

Taip pat patikrinkite praktinio RF Circuit Design šiuolaikinės Wirless sistemų Vol II dalies 2 skyriuje, yra labai įdomu, stabilizavimo ir

U reikia patikrinti capactiace pagal treniruoklius, taip pat patikrinti procesas kampų ir patikrinti, ar capaciatnce buvo pakeistas, kas nutiks už stabilumą

khouly

Ei, aš irgi turėjo tą pačią problemą, mano dizainą.Bet mano cascoding padėjo atlikti.Patikrinkite savo vertybes CGS, CGD pirkimo tranzistorius.Jei jūsų tranzistorius nauda yra didelė, didelė tikimybė, kad jūsų apskaičiuotą vienybę įgyti dažnis yra ne teisingas, o tokiu atveju, jūsų Lt nėra suderinta su 50 omų.Jei taip, į reaktyviosios elemento buvimas šaltinio, gali pamatyti ir neigiamą pasipriešinimo iš vartų.faktiškai Thomas Lee knyga CMOS RF dizainas problemą remiantis šiuo ...

cascodig mimimize Miller poveikis oji CGD pirkimo trnasisotr MOS, teikiant anothe Mėn betweent produkcijos ir sąnaudų, todėl bus sumažinti atsiliepimus, kurie gali padaryti stiprintuvą nestabili poveikis

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back