Kuris regione pratraukite elementas (LDO) turėtų būti?

A

asgg

Guest
Hi, I'm projektavimas LDO grandinė.Siekiant įgyti didelės išėjimo srovės (100mA), aš padaryti W / l pratraukite elementas PVO 6000 / 1.Bet kai LR yra didelis, ty išėjimo srovė yra labai maža (pvz., 1UA), praeiti elementas PVO išnaikinti ar darbų linijinis regione.
Taigi, kuris regionas pratraukite elementas PVO turėtų būti?Visi soties (išėjimo srovė yra 100mA ir 1UA)?

Ačiū!

kai apkrova yra sunkūs, pratraukite elementas yra linijinis regione, nes vartų įtampa yra labai maža

kai dabartinis gauti mažesnių, vartai įtampa bus didesnė ir galiausiai perduoti elementas pateks į soties

Tai nereikia laikyti pratraukite tranzistorius, kad jie sėdi regionas, iš tikrųjų, tai mažai realus LDO iškristų, tai reiškia, kad praeiti tranzistorius VDS yra labai maža, todėl ji dirba linijinės regione daugiausia laiko.

asgg rašė:

Hi, I'm projektavimas LDO grandinė.
Siekiant įgyti didelės išėjimo srovės (100mA), aš padaryti W / l pratraukite elementas PVO 6000 / 1.
Bet kai LR yra didelis, ty išėjimo srovė yra labai maža (pvz., 1UA), praeiti elementas PVO išnaikinti ar darbų linijinis regione.

Taigi, kuris regionas pratraukite elementas PVO turėtų būti?
Visi soties (išėjimo srovė yra 100mA ir 1UA)?Ačiū!

Jei PVO pratraukite tranzistorius bus linijinis regionas (didelės srovės), tada kilpa pelnas bus Ululać taigi ir apkrovos reguliavimas gaus screwed.How daug ji Ululać priklauso nuo linijos pasipelnė PVO vartai ( ciklas padidėjimas išskyrus PVO etape pelnas).

Thank you all!
Bet, priešingai,and saturation when load current is very large(100mA).Mano modeliavimas rodo PVO pratraukite tranzistorius (M6) patenka į linijinės arba išjungti regione, kai apkrovos srovė yra labai maža (1UA)
ir sodrumas, kai apkrovos srovė yra labai didelis (100mA).

VIN yra 3.3V ir Vout yra 1.8V.VIN yra pastovi, todėl ir PVO VDS pastovus 1.5V.bet mano grandinės problemos?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

asgg rašė:

Thank you all!

Bet, priešingai,

and saturation when load current is very large(100mA).

Mano modeliavimas rodo PVO pratraukite tranzistorius (M6) patenka į linijinės arba išjungti regione, kai apkrovos srovė yra labai maža (1UA)
ir sodrumas, kai apkrovos srovė yra labai didelis (100mA).VIN yra 3.3V ir Vout yra 1.8V.
VIN yra pastovi, todėl ir PVO VDS pastovus 1.5V.
bet mano grandinės problemos?

surianova rašė:asgg rašė:

Thank you all!

Bet, priešingai,

Mano modeliavimas rodo PVO pratraukite tranzistorius (M6) patenka į linijinės arba išjungti regione, kai apkrovos srovė yra labai maža (1UA)
ir sodrumas, kai apkrovos srovė yra labai didelis (100mA).VIN yra 3.3V ir Vout yra 1.8V.

surianova rašė:asgg rašė:

Ačiū jums visiems!

Bet, priešingai,

Hi asgg,
Jei esate klausia veikimo pratraukite trnsistor regione be tiekimo įtampa ir jūsų reguliuojama įtampa informacijos, nėra ONW gali duoti jums teisingą atsakymą.
Jei turite 3.3V kaip pirkimo ir jums reikia 1.8V kaip produkcija, ją galima naudoti NMOS taip pat, kaip perduoti tranzistorius priklauso kokie yra backbias numeris Jūsų NMOS.Tai galėtų suteikti jums greičiau gauti atsakymą.
Ar jūs naudojate ,35 ir technologijas, jei taip galite turėti mažesnio ilgio jūsų pratraukite tranzistorius, minimalus.
Jei turite kaip 6.000 W / L santykis, prie šaltinio tik 1 UA dabartinės prietaisas turi būti išjungta.Jei pasakyti yra linijinis regiono tada jūsų Vds <vdsat arba Vds <Vgs-V studijų, ir kad atrodo labai keistai į mane.Greičiau Norėčiau Jūsų paprašyti, kad galėtumėte peržiūrėti savo dizainą.Ji turi būti išjungta.

surianova rašė:surianova rašė:asgg rašė:

Thank you all!

Bet, priešingai,

ambreesh rašė:

Hi asgg,

Jei esate klausia veikimo pratraukite trnsistor regione be tiekimo įtampa ir jūsų reguliuojama įtampa informacijos, nėra ONW gali duoti jums teisingą atsakymą.

Jei turite 3.3V kaip pirkimo ir jums reikia 1.8V kaip produkcija, ją galima naudoti NMOS taip pat, kaip perduoti tranzistorius priklauso kokie yra backbias numeris Jūsų NMOS.
Tai galėtų suteikti jums greičiau gauti atsakymą.

Ar jūs naudojate ,35 ir technologijas, jei taip galite turėti mažesnio ilgio jūsų pratraukite tranzistorius, minimalus.

Jei turite kaip 6.000 W / L santykis, prie šaltinio tik 1 UA dabartinės prietaisas turi būti išjungta.
Jei pasakyti yra linijinis regiono tada jūsų Vds <vdsat arba Vds <Vgs-V studijų, ir kad atrodo labai keistai į mane.
Greičiau Norėčiau Jūsų paprašyti, kad galėtumėte peržiūrėti savo dizainą.
Ji turi būti išjungta.

Jei naudojate NMOS kaip pereiti elementas, problema būtų dingo
Priešingu atveju, jei norite, kad jūsų LDO gali atlikti įdėti nuo 100mA iki 1UA, tikrai jis bus dirbti esant linijinio regione, kai apkrova yra gana didelisasgg rašė:

Hi, I'm projektavimas LDO grandinė.
Siekiant įgyti didelės išėjimo srovės (100mA), aš padaryti W / l pratraukite elementas PVO 6000 / 1.
Bet kai LR yra didelis, ty išėjimo srovė yra labai maža (pvz., 1UA), praeiti elementas PVO išnaikinti ar darbų linijinis regione.

Taigi, kuris regionas pratraukite elementas PVO turėtų būti?
Visi soties (išėjimo srovė yra 100mA ir 1UA)?Ačiū!

Mažos nebaigusių, sunkiųjų krovinių, pratraukite elementas gal linijinės regione.Dėl didelės naudos ne pratraukite elementas etape, jis yra sočiųjų regione.

suria3 rašė:surianova rašė:surianova rašė:asgg rašė:

Thank you all!

Bet, priešingai,

Ir kodėl LDO?Jūs droping-out 3,3-1,8 = 1.5V, kad per daug, ir jis jau buvo minėta anksčiau, kodėl vairuoti tokį maža srovė.

Jei naudojate nmos pratraukite tranzistorius, tada jūsų grandinė bus būdinga linijinė reguliatorius, ir tie minimalus iškrenta apie 1,5 darbe (ką turite), jūsų galia bus tokia pati, bet jūs neturite problemas, iškilo iki šiol.

Vėlgi, aš ne visai suprantu, kokios apkrovos esate norintiems šaltinį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back