Kuris mikrokontrolerów Jūs naudojate ar pirmenybę ir kodėl?

Tipo mikrokontrolerio mes naudojame priklauso nuo poreikio.Mes galime naudoti ATMEL 8051 paprastų projektų, nes tai labai paprasta programa, taip pat lengviau sukurti.Mes galime naudoti IS kitų projektų, nes mes turime daugiau kompiliatoriuose prieinama pic į rinką. [/ Quote]

Aš naudoju įvairius mikrokontrolerių pvz 8051 šeimos ir ARM pagrįstas micros.Be to aš galėtų įgyvendinti aukšto lygio sprendimų viršuje šių mikrokontrolerių

brangūs draugai

I think there's something mes turime patikrinti,
yra dviejų kategorijų šioje.
jei mes manome, susyetm dizaino, paprastai mes tikriname procesorius tinkamos naudoti project.here šis klausimas nėra specific.how galima lyginti 8 bit/16 bit/32 bitų procesorius?
mes galėtų padalinti tyrimo dalims taip, kad gausime specialias answers.normally žmonių naudojami wotk su 8 bitų MCU labai reitingų tam pačiam bus parengti.
tai yra mano openion.what do you think?

linkėjimai

ml

Aš norėčiau "AVR (ATMega serijos) su dauguma programų.Paprasta programa, daug kodas aplink ir daug greičiau nei PIC's.Tačiau motorinė kontrolė ir preffer dsPIC30F serijos ...

Dėl jokių problemų produktų vynai yra geriausias, labai stabilus ....bet sunku debug į sudėtingesnes programas.Kuo daugiau lengva naudoti USB įrenginį paraiškas, thanks for Microchip mėginių iš abiejų pusių, valdiklio ir kompiuterio ir lengvai pirkti ir pasirinkite, didžiūnai labai didelė šeima.
MSP430 yra gera ir paprasta programa ir derinimo naudojant JTAG yra labai geri.Tačiau gauti lėšų tik šeimos brangiau,
o kai vaiduoklis problemų kaip spynos yra.
Now I `m pradedant ARM7 iš NXP ir ARM9 iš CIRRUS (su linux naudojimo) ir abu yra labai geri micros ...KIO serijos, turi gerą forumuose ir padaryti mėginiai viskas SD CARD kodus ir IP kaminai, kartais tiesiog flash, be jokių pakeitimų ir kainos yra labai žemos ...NXP turi LPC2103 su 32K flash 8K RAM tam tikri ištekliai (UART, SPI, D / A, A /
C ...) paleidžiamas 60MHz, su IAR į nemokamą versiją šio atminties dydžio tik 2,15 $ Fobijos.Į NXP LPC2366 su 256 Flash ir 56K barana ir visų išteklių (ethernet pvz),
kainuoja tik $ 4,74 daugiau pigesnės nei MSP430F149.Tačiau visus sprendimus dependes taikymo ...leomecma

Geriausias pasirinkimas yra 8051, nes daug duomenų availble mums tiek kietos ir minkštos formos apie tai, o visą savo darbą primena intel kuri daugiausia used.Also jos kaina yra maža.
tačiau, kita vertus AVR yra brangus, bet veikia tos pačios architektūra (Harvard architektūra) kaip 8051.but didesnį greitį, taip pat jo komandos yra paprastas ir greitis yra daug didesnis, nes jis cpu vidaus registro apie 32

Aš norėčiau naudoti C51 iš Silicon Laboratories
", nes:
- Jis greitai (vieno takto ciklą = vieną mašininį ciklą, ir 70% nurodymus priima 1 ir 2 ciklų),
- Turi JTAG,
- Turi geros kokybės ADCs (nuo 8 iki 24 bitų rezoliucija, priklausomai nuo modelio, mano mėgstamiausia yra F060 su dviem 16bit 1MSPS ADCs) ir DACs (12bit, 10us) ir stabili atraminė įtampa pastatyta,
- Turi Trawers I / O signalų ir aš galiu nuspręsti, kaip signalai bus prijungtas prie smeigtukai (kuri iš jų).

Kodėl Zilog's yra silpnos?be to, kad jų uCons dažniausiai OTPs
Kai aš studijavau mikrokontrolerių mūsų mokykloje, mes naudojame Z8 Emuliatoriai

the_risk_master rašė:

Kodėl Zilog's yra silpnos?
be to, kad jų uCons dažniausiai OTPs

Kai aš studijavau mikrokontrolerių mūsų mokykloje, mes naudojame Z8 Emuliatoriai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back