kurias knygas į jį kreiptis, jei naudojimas schematiškai įrašas

I

iamczx

Guest
, Kaip title.If turi naudoti schema atvykimo būdą, projektuoti skaitmeninės grandinės, kurias knygas yra geriau už refenrence? Ačiū iš anksto

1. Principai CMOS VLSI dizainas: sistemos perspektyvos 2. Prašymas konkrečios mikroschemos

man įdomu, kodėl jūs naudojate schema įvažiavimo kelią į dizainą, ir gali pasakyti tam tikrą naudingą pavyzdį ar įrankį, kad apie tai?

Ką reiškia ", kuri knyga"? Jei norite naudoti schematinis surinkimo, galite perskaityti jo vadovą ir jį naudoti. Jei norite žinoti, kaip sukurti skaitmeninį / analoginį kanalą, jums reikia sekti jų dizaino srautą. Kitaip tariant, jūs turite mokytis pagrindinis skaitmeninės / analoginės dizaino principus. Jūs pirmasis tyrimas apie skaitmeninės logikos dizaino, tada DTL pagrįstas dizainas ir .... Pagarbiai, KH

jei ir tiesiog nori žinoti, kaip naudoti įrankius, ir gali ieškokite pagalbos dok, dizaino ir reikia apie skaitmeninio IC knyga

Ačiū visiems. Noriu rasti tokį knyga: kai kurie bendro naudojant loginės grandinės, pavyzdžiui, kova, perkelti registruotis. Nors jie yra paprasta, bet kai aš naudoju schema įrašo metodą, aš turėjo padaryti išvadą iš tikro stalo ir įveskite jį .. Taigi aš noriu, rasti refenrence knyga ... Ačiū [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 6 minučių: [/color] [/size] [citata = sxqzj] man įdomu, kodėl jūs naudojate schema įvažiavimo kelią į dizainą, ir gali pasakyti tam tikrą naudingą pavyzdį ar įrankį, kad apie tai? [/quote] Aš naudoju viewdraw padaryti šį darbą ..

Hi geriausia knyga yra ASIC knyga SMITH. jo tikrai jums paaiškinti pagrindus. Kita knyga, kurią galite kreiptis CMOS sistema dizainas pagal WASTE.this knygos leidžia ieškoti sisteminiu lygiu prespective.

[Quote = smith_kang] Hi geriausia knyga yra ASIC knyga SMITH. jo tikrai jums paaiškinti pagrindus. Kita knyga, kurią galite kreiptis CMOS sistema dizainas pagal WASTE.this knygos, leidžia ieškoti sistemos prespective. [/quote] CMOS sistema dizainas atliekų? Ar tai, kad Autorius pavadintas ATLIEKŲ? Aš ieškojote atliekas, ir manau, kad jūs su klaidomis autoriui?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back