kondensatoriaus poros triukšmas?

S

seyyah

Guest
Aš stengiuosi daryti pulso matavimas.ty impulsų skaičius.

Aš taip grandinė.Pridėti maži RC filtras kuris yra ribinis dažnis didesnis nei impulso dažnių sumažinimas.Aš stebint iš apimtį i signalo nematau jokių triukšmo ar impulso deformacija.Bet kai aš galiu palyginti savo rezultatus su pramonės skaitiklis mano rezultatai yra neteisinga, kai kondensatorius yra grandine.Kai aš jį rezultatai yra identiški.Tai reiškia, kad kondensatorius ir poros kai į sistemą, kurios aš nematau ant apimtį triukšmo.Pridėti, kad būtų išvengta triukšmo.Turėčiau jį pašalinti, ir kodėl kondensatorius turi įtakos rezultatas?Ar galėtumėte pasiūlyti kitų grandinė kaip tai sąsaja su 24v impulso to 5V mikrovaldiklį, ačiū.

seyyah rašė:

Aš stengiuosi daryti pulso matavimas.
ty impulsų skaičius.Aš taip grandinė.
Pridėti maži RC filtras kuris yra ribinis dažnis didesnis nei impulso dažnių sumažinimas.
Aš stebint iš apimtį i signalo nematau jokių triukšmo ar impulso deformacija.
Bet kai aš galiu palyginti savo rezultatus su pramonės skaitiklis mano rezultatai yra neteisinga, kai kondensatorius yra grandine.
Kai aš jį rezultatai yra identiški.
Tai reiškia, kad kondensatorius ir poros kai į sistemą, kurios aš nematau ant apimtį triukšmo.
Pridėti, kad būtų išvengta triukšmo.
Turėčiau jį pašalinti, ir kodėl kondensatorius turi įtakos rezultatas?
Ar galėtumėte pasiūlyti kitų grandinė kaip tai sąsaja su 24v impulso to 5V mikrovaldiklį, ačiū.

Įvesties signalas yra lėtas ir, kaip jau minėjau anksčiau, aš jų nematau bet kuriuo metu atidėti produkcijos (žinoma ten yra, bet mažesnis nei didelių) ir įvesties ir išvesties signalai yra vienodos, išskyrus jų amplitudės.Tačiau rezultatai pasiūlyti, kad yra triukšmo.Be to, kai įjungti skaitmeninį filtrą, kuris neleidžia greitai, siauras pulso pokyčius jis taip pat padeda susigrąžinti problema.Šis rezultatas taip pat sutampa su ankstesnės išvados.Bet ji negali būti laikoma ant 100Mhz/1Gs sritį.

Taigi jums sako, kad gali būti Jitter ne produkcijos.Bet ji neturi įtakos skaičiavimas?Reikia tik turėti įtakos išėjimo signalo fazė.Tai gali sukelti keletą kartų per kiekvieną laikotarpį, bet manau, dažnis neturėtų keistis.Taip pat manau, kad histerezės arba Schmitt suaktyvina neturėtų turėti įtakos, nes signalo ir triukšmo rezultatas ar Jitter eina nuo max iki min vertė, kuri šalina ir histerezės Schmitt paleidimo.

Man pavyko užfiksuoti 2 situacijas, kondensatorius ir be kondensatoriaus.Paveikslėliai aiškiai rodo, kad kondensatoriaus pablogina impulso narių perėjimą.Aš taip pat bandė pridėti hystresis kurie padėjo, bet ne iki galo išspręsta problema.Netgi maži kondensatoriai turi tą pačią problemą, bet mažiau.Taigi ne ji gera idėja įtraukti žemo dažnio filtras iki šių pulso matavimo grandinės tipo?Ar man reikia keisti kondensatorius tipo?Be to, kas sukelia šį reiškinį?Ne idealus kondensatorius?Ačiū.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

seyyah rašė:

Aš stengiuosi daryti pulso matavimas.
ty impulsų skaičius.Aš taip grandinė.
Pridėti maži RC filtras kuris yra ribinis dažnis didesnis nei impulso dažnių sumažinimas.
Aš stebint iš apimtį i signalo nematau jokių triukšmo ar impulso deformacija.
Bet kai aš galiu palyginti savo rezultatus su pramonės skaitiklis mano rezultatai yra neteisinga, kai kondensatorius yra grandine.
Kai aš jį rezultatai yra identiški.
Tai reiškia, kad kondensatorius ir poros kai į sistemą, kurios aš nematau ant apimtį triukšmo.
Pridėti, kad būtų išvengta triukšmo.
Turėčiau jį pašalinti, ir kodėl kondensatorius turi įtakos rezultatas?
Ar galėtumėte pasiūlyti kitų grandinė kaip tai sąsaja su 24v impulso to 5V mikrovaldiklį, ačiū.

Jums reikia pridėti histerezės savo grandinė, įdėti didelės vertės rezistorius nuo produkcijos lyginamasis iki įvedimo ir papildomų rezistorių nuo įvesties poilsio įėjimo grandinės.Kas atsitinka, kad jūsų kondensatorius lėtina įvesties ir tuo metu, kai pasireiškia arti perėjimo triukšmas yra pakankamai didelė Toggle narė lyginamuoju.Įrašyta histerezės bus išspręsti šią problemą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back