Kodėl vartai susisiekti negali sukrauti ant Poly virš aktyviosios srities?

vartai susisiekti dėl veikliosios plotas turės įtakos relibility

Nesu technologė.Manau viena svarbi priežastis yra ta, kad poli per aktyviosios paviršiaus susisiekti bus pakeisti darbo funkcijas poli vartų ir tada pakeisti V studijų.

Manau, problema čia yra tai, kad UR bando sumažinti krūvį "svorio" virš vartų oksidas, manau tai y poli Runner daroma už MOP ne tik išplėsti vartai poly.

Aš sutinku su laglead.Susisiekite su poli vartai bus pakeisti darbo funkcijas vartų.

I dont think išleidimą metalo ant poli pakeitimų workfunction, jei taip tada jis turi pakeisti workfunction, net jei mes praleidome susisiekti bet kur (net ne aktyvus plotas) ..
Manau donot įdėti susisiekti aktyvaus dėl patikimumo problemas ..Please correct me if I am wrong

Aš vienas negaliu suprasti, kaip veikia VMI ir dvigubos vartai Tech padėti šiuo klausimu,,, Jei mes įdėti į poli susisiekti dėl veikliosios plotas ...Sąlyčio ofortas skverbiasi poli galimybė dar ...

Skaitmeninės lustas, jie niekada rūpintis tokių problemų, nes jų šaltinis / nutekėjimo conact yra per arti, kad tilptų kitą Gaye susisiekti su in-between.

Analog vaikinai, naudojant Big Fat MOSFETs, nereikia nerimauti išsaugoti nedidelę papildomą plotą kontaktų eilutę.

Furthurmore, Volframas (kontaktinė medžiaga), kai iš platinamas aktyvaus plotas gali pakeisti V studijų, taip pat sukelti nuotėkis arba gal net pakeisti talpa ...

Labas,

Aš perskaičiau, kad kada nors Atgal perdavimo virš vartų Kontaktai fizikos nėra gerai suprantama, todėl nėra tikslinga tai daryti.

Sutinku, kad darbo funkcija ir tranzistorius veiklos pasikeis, jei mes tai net skaitmeninių kanalų kaip laiko pabaigos (prisiminkime palaikykite metu taip pat) yra svarbus skaitmeninės grandinės.

Be to, vartai oksidas yra tik dešimtys atomo storio.Naudojimas ant jo Kontaktai sukurs įvairių streso, ir keistą dalykas gali atsitikti.

Tačiau aš taip pat skaitau, kad kai kurios įmonės tai įsigyti kompaktišką maketą.Tačiau jie characteristise lustą.

Taigi manau, kad jei Jūsų įmonė nepadarė šio dalyko tipą ir anksčiau, jūs neturite daryti.Priežastis paprasta (be baimės) tai, kad KDR neleidžia tai ir į FAB žmonių neapima šis be jokios priežasties.

Linkėjimai,
Eng Han

leelamadhav rašė:

I dont think išleidimą metalo ant poli pakeitimų workfunction, jei taip tada jis turi pakeisti workfunction net jei mes praleidome susisiekti bet kur (net ne aktyvus plotas) ..

Manau donot įdėti susisiekti aktyvaus dėl patikimumo problemas ..
Please correct me if I am wrong

leeenghan ir pbs681 yra teisinga mano vertinimas.I dont tihnk yra defintive popieriumi, kuris perteikia ne leisti vartai susisiekti per vartų pačios priežasties.

Srivats

leelamadhav rašė:

Aš vienas negaliu suprasti, kaip veikia VMI ir dvigubos vartai Tech padėti šiuo klausimu,,, Jei mes įdėti į poli susisiekti dėl veikliosios plotas ...
Sąlyčio ofortas skverbiasi poli galimybė dar ...

pbs681 rašė:leelamadhav rašė:

Aš vienas negaliu suprasti, kaip veikia VMI ir dvigubos vartai Tech padėti šiuo klausimu,,, Jei mes įdėti į poli susisiekti dėl veikliosios plotas ...

laglead rašė:pbs681 rašė:leelamadhav rašė:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back