Kodėl sulankstyti cascode stiprintuvas yra mažesnės įtampos negu cascode?

• Thread starter electronics_sky
  • Start date
E

electronics_sky

Guest
Hi there,

Aš padariau stiprintuvas projektavimas naudojant sulankstytas-cascode konfigūracija.Radau, kad tiekiamos elektros srovės įtampa sulankstyti cascode apie 0.6V, tačiau kai pats stiprintuvas naudojant cascode konfigūracija reikia 1.8V maitinimo įtampa.

Ar kas nors kalbėti apie

1.Kodėl sulankstyti cascode reikia daug mažiau įtampos maitinimo, kad cascode konfigūracija?

2.Koks yra minimalus tiekiamos elektros srovės įtampa sulankstyti cascode ir cascode konfigūracija?kaip apskaičiuoti minimalų įtampa?

3.Ar yra kokių nors pasirinkti NMOS privalumai PVO arba PVO-NMOS konfigūracija sulankstyti cascode?

4.Ar PVO prisideda mažiau triukšmo ar bet koks kitas pranašumas įdėti į antrą etapą?

Ačiū
mėlynas

Labas
1 - nes nėra uodega
2 - tai priklauso nuo daugelio dalykas, bet
tai nėra gerai, kad jūsų tranzistorių darbą Sub-ribos
3 - Taip, bet tai priklauso onmany dalykai
triukšmo CMFB, kitame etape
4 - jei pirmajame etape buvo didelis pelnas, nesijaudinkite triukšmo.

linkėjimai

jei šie stiprintuvas dirba įsotinimas regione, teorija, mažiausiai maitinimo įtampa sulankstyti cascode stiprintuvas min ((4 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT)), ir kad teleskopinės stiprintuvas min ((5 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT)).tačiau atsižvelgiant į naudos ir išvesties sūpynės, faktinio maitinimo įtampa yra didesnė

gingerjiang rašė:

but considering the gain and output swing, the actual supply voltage is larger
jei šie stiprintuvas dirba įsotinimas regione, teorija, mažiausiai maitinimo įtampa sulankstyti cascode stiprintuvas min ((4 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT)), ir kad teleskopinės stiprintuvas min ((5 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT)).
tačiau atsižvelgiant pelnas ir išvesties sūpynės, faktinio maitinimo įtampa yra didesnė

Oi, atsiprašau, jis turi būti Max ((4 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT)) ir max ((5 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT))
Manau tranzistorių darbą soties regione, ir aš taip pat mano šališkumas grandinė, įskaitant veidrodžius MOS ir diodas prijungtas MOS, maitinimo įtampa turėtų būti šios grandinės gerai

gingerjiang rašė:

and max{(5*Vds,sat),(Vgs Vds,sat)}
Oi, atsiprašau, jis turi būti Max ((4 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT))
ir max ((5 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT))

Manau tranzistorių darbą soties regione, ir aš taip pat mano šališkumas grandinė, įskaitant veidrodžius MOS ir diodas prijungtas MOS, maitinimo įtampa turėtų būti šios grandinės gerai

, max ((4 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT)), jis reiškia didesnę vertę, pavyzdžiui, (Vgs VDS, SAT) = 0.58V yra didesnė nei 4 * VDS, Sat = 0.2 V, todėl (Vgs VDS, SAT), 0.58V.
teleskopinių stiprintuvas, savo padėtį, rezultatai turi pats

Hi Gingerjiang,

Ar galite pateikti keletą klausimų apie tai, kaip jums iš ((4 * VDS, išraiška Sat) paaiškinimų (Vgs VDS, SAT))?

produkcijos etape sulankstyti cascode stiprintuvas, keturi tranzistoriai kamino kartu, tiekimo Reikia 4 * VDS, sėdi jiems dirbti įprastai.svarsto šališkumo grandinę, sudarytas iš veidrodžių MOS ir diodas-connceted MOS, tiekimas Reikia VDS, Šeš VGS.dvi vertės gali būti ne vienodai, todėl imasi didžiausios vertės už visą grandinė veikia gerai

FYI, mano sudėjimo cascode tik paprastas sulankstytas cascode sudaro vieną NMOS (input) ir vienas PVO (produkcija), kurių diodų prijungtas NMOS tiekimo Poslinkis įtampos įėjimo NMOS.Todėl reikėtų pakeisti išraiška MAX ((1 * VDS, SAT), (Vgs VDS, SAT))?

Modeliavimo pirkimo NMOS, mano Vgs = 0.54V ir VDS, Sat = 0.04V.Taigi, tai mano didžiausia maitinimo įtampa yra lygi Vgs VDS, Sat = 0,54 0,04 = 0.58V?

Dėkojame ...

Taip, you'r teisė

Galbūt jūsų grandinė skiriasi nuo to, manau.Jūs galite nusiųsti savo grandinė?

Hi I have attached my schematiškai.Prašome patarimo, kaip tai apskaičiuoti gauti maksimalų maitinimo įtampa.Nes man VDD = 0.6V, bet negali pav jį už jo priežastis.

Ačiū.
Paskutinį kartą redagavo electronics_sky m. kovas 18, 2007 16:49, edited 1 kartą

Iš tiesų, jūsų grandinė skiriasi nuo to, manau.tai grandinės, susijusios su RD?Aš nesu susipažinęs su šios grandinės tipo, atsiprašau.
laukiame kitų Atsakyti

Tai LNA schematiškai.Tačiau aš manau būdu apskaičiuoti maitinimo įtampa turi būti tokios pačios kaip kitos Analog grandines.

cascode yra tranzistorių sukrauti vienas virš anoother, todėl reikia daugiau įtampos operacija ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back