klausimus naudojant BST MWS 5.0?

G

Guest

Guest
kai imituoti su CST MWS 5.0 i buvo įspėti, kad "didžiausias impulsų plotis modeliuojamas, Solver stopped.please dėmesį, kad pastovi energija kriterijų nebuvo pasiekta."Supratau, kad turiu pasirinkti "energija pagrįstos" variantas "patikslinimo strategiją" patikslinimo nustatant prisitaikanti patobulinti ir manau tai yra priežastis, dėl kurių perspėjimas, ar galiu išvengti šios klaidos, jei galiu pasirinkti "ekspertų sistema, pagrįsta" variantą ?Ačiū!

Esu pradedantysis, turiu kitą klausimą paklausti

1, kuri yra tikslesnė, naudojant bangolaidžio uosto ir atskiras uostas?čia mano problema yra imituoti spausdinti dipolis.

2 Paprastai naudoti numatytąjį jaudinantis signalą, kai imituoja, ar jis tinkamas daugeliui problemų?jei ne, kada turėtume pakeisti jaudinantis signalas?

That is all.Any help bus įvertintas!Nuoširdžiausi linkėjimai!

Labas,

sužadinimo pasirinkimas priklauso nuo konstrukcijos norėtumėte imituoti.Jei įmanoma, turėtumėte naudoti WG uostas.Tai ypač aktualu, jei sužadinimo šaltinio matmuo (Coax M-strip pvz.) yra panaši į visą struktūrą (pvz., Coax matmenys yra šviesus 1 / 100 viso struktūros aspektas).

Jei jūsų šaltinis yra gerokai mažesnės (pvz. 1 / 1000 visos struktūra dydis) Būtų geriau pakeisti WG sužadinimo pagal atskirą uostą.

Kai kuriose kitose modeliavimo Jūs neturite rūšių sužadinimo į pirmąją vietą (pakuotė, dipol šėrimo skirtumas pvz.).Šiuo atveju atskiro šaltinio būtų daugiau gamtos žadinimo taip pat.Manau yra daugiau bendro pobūdžio pastabos ir turėtų galioti HFSS taip pat

F.Skelbimas po 6 minučių:kai daugiau komentarų:

1.Jei jus domina Frequncy Domenų duomenys jums reikia naudoti numatytąjį sužadinimas.

2.Į metu domeno solver ir CST ji paprastai sudaro daugiau prasmės naudoti rankinio Sankaba patobulinti viduje substrato ir M akių juosta prieš paleidžiant simualiton.Tai labai paprasta ir sutaupyti modeliavimo veikia daug ir labai offent nėra additionl akies adaptacijos nereikia.Tai yra priežastis, kodėl prisitaikanti akių tobulinimas yra ne vienas jungiklis pagal nutylėjimą TD Solver.

Be FD Solver (kuri nuo Versija 5.1 naudoja TET akių taip pat) visada yra rekomenduojami naudoti prisitaikanti akių tobulinimas - kaip į HFSS.).

Labas, RFsimulator, thank you for your help!

Aš esu imituojanti Bowtie antenos dydis 228 * 182 * 50 mm, yra šeriami įkalbinėti kabelis, kurie kerta ribą tarp dviejų trikampių skirtumą, kabelinė vidinis ir išorinis spindulys yra 0,44 ir 1 mm.Atrodo, kad Coax matmenys yra panašūs į viso struktūros aspektas, ir tai, šviesolaidžių uostas turėtų būti taikomas šiuo atveju. Jei maitinimo kabelis įkalbinėti yra per mažas, jums siūloma, kad atskiras uostas turėtų būti naudojamas, aš noriu paklausti, mums reikia nustatyti atskirą uosto nukreipta nuo išorinio laido prie Vidinis laidininkas, kaip ir HFSS.

kaip kito pasirinkimo, ar galiu imti įkalbinėti maitinimo kabelį ir tiesiog nustatyti atskiras uostas per dviejų trikampių skirtumą (jungiantis dviejų trikampių viršūnėlės)?Minėjote, kad laike solver ir CST ji paprastai sudaro daugiau prasmės naudoti rankinio Sankaba patobulinti viduje substrato ir M-strip, tada aš noriu paklausti, kaip patobulinti akių rankomis akių?

Nuoširdžiausi linkėjimai!

Labas,

Citata:

kaip kito pasirinkimo, ar galiu imti įkalbinėti maitinimo kabelį ir tiesiog nustatyti atskiras uostas per dviejų trikampių skirtumą (jungiantis dviejų trikampių viršūnėlės)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back