G
Guest
Guest
kai imituoti su CST MWS 5.0 i buvo įspėti, kad "didžiausias impulsų plotis modeliuojamas, Solver stopped.please dėmesį, kad pastovi energija kriterijų nebuvo pasiekta."Supratau, kad turiu pasirinkti "energija pagrįstos" variantas "patikslinimo strategiją" patikslinimo nustatant prisitaikanti patobulinti ir manau tai yra priežastis, dėl kurių perspėjimas, ar galiu išvengti šios klaidos, jei galiu pasirinkti "ekspertų sistema, pagrįsta" variantą ?Ačiū!
Esu pradedantysis, turiu kitą klausimą paklausti
1, kuri yra tikslesnė, naudojant bangolaidžio uosto ir atskiras uostas?čia mano problema yra imituoti spausdinti dipolis.
2 Paprastai naudoti numatytąjį jaudinantis signalą, kai imituoja, ar jis tinkamas daugeliui problemų?jei ne, kada turėtume pakeisti jaudinantis signalas?
That is all.Any help bus įvertintas!Nuoširdžiausi linkėjimai!
Esu pradedantysis, turiu kitą klausimą paklausti
1, kuri yra tikslesnė, naudojant bangolaidžio uosto ir atskiras uostas?čia mano problema yra imituoti spausdinti dipolis.
2 Paprastai naudoti numatytąjį jaudinantis signalą, kai imituoja, ar jis tinkamas daugeliui problemų?jei ne, kada turėtume pakeisti jaudinantis signalas?
That is all.Any help bus įvertintas!Nuoširdžiausi linkėjimai!