klausimas apie RAM, Sveiki aptarti

S

sunms

Guest
Sutikau klausimą per mano testą.
Mano nuomone, RAM bus pakeisti jo turinį, jei rašyti duomenis į it.But mes nustatėme, kad skaityti variantą tik kartais pakeisti turinį RAM.Taigi, gali kas nors pasakyti, kodėl tai vyksta?Ar tai yra susiję su liejimo 's RAM?

Ačiū!

hi ... brangūs FREN,

galėtų i paklausti, kaip ir sužinoti metu skaityti operacijos, duomenų ar keisti,,,

ji shouldn't metu ar po skaitymo operacijos, ar duomenys gauti bus b neteisingai ...linkėjimai,
sp

Jei ką sako yra tiesa, ne elektroninį prietaisą su atminties turėtų dirbti patikimai ..
Atminkite,
kad tai nėra Cleaver ne visiems ir jei padarė klaidą (programinės įrangos ar aparatūros) ..Boom!

Grįžti į Jūsų atveju: keletas klausimų - laiko problemą (R / W impulsų trumpas, kad ilgai, ....), dviejų ar daugiau prietaisų prie duomenų / addres autobusu tuo pačiu metu, de sukabinimo iš ( ) Vcc / VDD eilutę .....ir tt ..

Manau, kad nėra būtina aptarti.Jei reikšmė pasikeitė skaityti procese, jis turi ką nors neteisingai.Tiesiog pažymėkite jūsų atminties modelį arba stimulas RAM.

Žinoma, tai skaityti operacija sukelia pokyčius RAM turinį!

Kai aš sinchronizuoti adresų signalus prijungtas prie luste naudojant laikrodis, kad RAM naudojamas.It's OK!

Taigi aš galiu būti tikras.

Tai negali atsitikti su bet RAM, bet jei tai vyksta, kaip tik sakė, sinchronizuoti savo veiklą ar Jūs netyčia rašyti kažką į RAM.Dideliuose dizaino, kai mes su numeris skirtas atminties įvairių komponentų, sinchronizavimas visi jie tampa problema kartais.

Ar kas nors kada nors po tyrimų popieriaus apie RAM?
Ačiū!

Hi ...
Ko prašo, kad "atminties turinio pakeitimus, jei jį skaityti !!"..
Tai praktinė problema SRAM ..Tai gali atsitikti, kai triukšmo Pelnas iš ląstelių nėra didelis ir skaityti operacija yra pakankamai, kad kelionė ....
Jei Jus sudomino dokumentus galite ieškoti statinio nosie skirtumą SRAM ląsteles atveju jūsų RAM statistikos (6 tranzistorius RAM)

Tikiuosi tai padės ..

Max Nitu
Dėkojame už help.I rasta problema per testą ir jis skubiai man ją išspręsti!
Taigi gali bet po kai kurių dokumente?

Manau, jums turėtų būti aišku, ar RAM DRAM arba SRAM, ar tai realiai chip talpyklos.Yra didelis skirtumas tarp DRAM ir SRAM.

Kitas dalykas yra tai, ką jis greitis RAM jūs naudojate.Jei tai greitaeigis, yra tikimybė, kad jūsų IO laiko neturi pakankamai marža, kurią gali sukelti
Prijungiamas situacijoje.

Taip, aš sutinku su Big21359.Visų pirma, jūs turite žinoti, kokia RAM esate
naudojant, perskaitykite dokumentą prieš naudojant jį į savo sistemą.

Jei jūsų atminties nebuvo pažeistas, gali būti sąsaja (ir / arba laiko), dėl kurio
problemą.

Į sveikatą,

Manau, kad pirmiausia patikrinti, kokie RAM, kurį naudojate ir jo charakteristikos.
Jei jūsų atminties keičia savo vertybes skaityti operacija, jis gali turėti trūkumų: arba RAM paties ar aplinkinių grandines.

Hope you perduoti šią problemą,

skaityti operacijos pats negali pakeisti įprastą barana turinį, savo barana

Gegužė visada buvo sugadintas.
sunms rašė:

Sutikau klausimą per mano testą.

Mano nuomone, RAM bus pakeisti jo turinį, jei rašyti duomenis į it.But mes nustatėme, kad skaityti variantą tik kartais pakeisti turinį RAM.
Taigi, gali kas nors pasakyti, kodėl tai vyksta?
Ar tai yra susiję su liejimo 's RAM?Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back