klausimas apie perdavimo linija PCB

C

CQCQ

Guest
Sveiki, Jeigu aš turiu PCB su 10cm ilgio, 8 cm pločio, darbo dažnis 200MHz.MUST Aš išnagrinėti kūrinį į PCB kaip perdavimo linijos?Jei ne aš galiu kelio su bet plotis dont care about vėžės charakteristika impedancja (plotis, storis)?

Thanks in advance!

-CQCQ

200MHz yra ramioje žemas manau ji turėtų būti laikoma kaip 300 MHz, bangos ilgis jūsų atveju yra 1,5 m
it's not necessary

todėl, mano nuomone,

tai nėra būtina

Veikimo dažnis nereiškia daug, jei turite skaitmeninę (squarewave) signalo.Kokie klausimai šiuo atveju yra kilimo / kritimo laikas skaitmeninio signalo.

Jei 10cm yra priimtinas, manau, priklauso nuo jūsų grandinės ir sistemos ...

su Er 2,2 ir 10mil storis instrukcijas bangos ilgiui būtų apie 1meter.kad su 10cm faze signalo pasikeistų tik 36 laipsnio maždaug jei nėra susiję su faze paraiškas galite ignoruoti šį ir naudoti Susitelkusius lygiaverčiai vietoj paskirstytos.
už varža jis pasikeitė per keletą mm su įvairių Z0, todėl rekomenduojame jums reikia išmatuoti pločio geležinkelio lygi sistemos varža

Aš sutinku, bet priklauso nuo padėklo medžiagos naudojimą (naudojimo FR4 arba kiti), tai nuostolis didesnis dažnis, storio sluoksnis.

Bendra taisyklė yra ta, kad aukšto dažnio sujungimo visada turėtų būti kuo trumpesnis, jeigu norite įtraukti apsaugines ir numatyti fizinio atskyrimo geriau izoliacijos.

Kas yra nutraukti arba baigti?Nenorite aukšto impedancja išvesties vairuoti pločio capactive linija.Nei norite, kad mažo impedancą vairuotojo plonu, induktyvieji eilutę.I'll prisiimti savo šaltiniu ir apkrova yra 50 omų.Rusija yra ne tik drausmės įtakos pėdsakų varža.Precision, žemas triukšmo Analoginė dizainą nukentėjo per.

CQCQ rašė:

Sveiki, Jeigu aš turiu PCB su 10cm ilgio, 8 cm pločio, darbo dažnis 200MHz.MUST Aš išnagrinėti kūrinį į PCB kaip perdavimo linijos?
Jei ne aš galiu kelio su bet plotis dont care about vėžės charakteristika impedancja (plotis, storis)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back