Klausimas apie kokybės koeficiento apibrėžimas

RF-DB rašė:

Aš tiesiog manau, kad palaipsniui nuolydis glaudžiai susijusi su Q faktorius.
You didn't įtikinti mane, kad tai nėra tiesa.
.....
Kodėl jūs taip agresyviai bando daryti priešingai, net po to, kai man atsiuntė nuorodą į knygą, kuri aiškiai parodo, kad fazės nuolydis yra glaudžiai susijusi su Q-veiksnys?

RF-OM

Gerai.
1.Aš manau, daugiausia iš visos sistemos K-faktorius, kuris yra artimas išp / (delta f) santykis.Kodėl beveik bet nebūtina lygi?Nes tai priklauso nuo sistemos savybių.RF knygų šį apibrėžimą paprastai laikoma teisės komponentų Q faktorius> = 10.Tačiau kartais reikia naudoti komponentas ų Q veiksnių, o ne viena bendra.Knygoje, ką reiškia jums Q rūšies faktorių, naudojamų į formules etapas ir nuokalnės Q faktorius atžvilgiu, be to, kiekvienas elementas turi savo Q (Q1, Q2 ir taip toliau).
2.Glaudžiai susiję su priemonėmis beveik tiksliai palyginti, kad atitiktų tikslumo ir apribojimai formulę, kuri apibūdina procesą.Tegul s pasakyti jums naudoti gerai žinomas Weeler ai formulės apskaičiuoti mikrojuostelinių perdavimo linijos pilnutinės varžos.Yra du iš jų ir kiekvienas atitinka tam tikras santykis W / h ir kitus apribojimus.Viduje vadinamieji pasitikėjimo intervalai kiekvienai formulę laikoma apibūdinti tikslios Sąryšis tarp pėdsakus geometrija ir pilnutinė varža.Tą patį galima pasakyti ir apie mūsų atveju.Bet formulė beveik neišvengiamai turės savo pasitikėjimo intervalas, kurio viduje ji laikoma pakankamai tikslus, praktinis naudojimas.
3.Aš jau rašė, kad gerbiu jūsų nuomonę, o ne bandyti stumti ant jūsų.Aš tiesiog turiu kitą nuomonę.Aš nesistengiu pasakyti, kad jūs sakote klaidingą atskaitomybę.Aš sutinku su jūsų teorinių argumentų, bet esu tikras, kad plika teorija ne visada yra geriausias būdas pasiekti mūsų tikslą.Šiol jūs negalite įtikinti mane priešingai.Aš tai būtų aprašyta, ką aš ketinu daryti su šiuo tyrimu ir esu įsitikinęs, kad tai yra tinkamas būdas iš inžinerijos ir mokslo požiūriu.Aš neturiu jokių abejonių, kad aš surasti tiesa ir bet kuriuo atveju ji bus naudinga mano gebėjimas daryti RF dizainas.

Tikiuosi, kad tai padės atsakyti į mūsų diskusijas.Aš ką tik gavo savo e-mail ir bus patikrinti dabar.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
RF-OM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back