Kas yra Vokietija mėgsta ir kaip veikia darbo rinką atrodo?

Sveiki, jiems Indijos Singapūre. Norėčiau žinoti, dirbantys Vokietijoje kaip fotografas / interneto ir grafikos dizaineris galimybes.

Sveiki. im sorry for posting neteisinga pokalbio. Bet i cant rasti mano laipsnis forume. Im registruota slaugytoja iš Philipppines ir aš norėčiau dirbti ir gyventi Vokietijoje gali kas nors pasidalinti su manimi svetainėje arba, kaip taikomas Vokietijoje slaugytoja? Iš anksto dėkojame.

[Quote = vidutines pajamas] aš gyvenu Vokietijoje, bet į pietus, Braunschweig yra šiaurėje, kuris yra žymiai pigesnis gyvenimo išlaidų ir žmonės yra labiau open-minded, tiesiog eiti į priekį vyras! Besta sėkmės momo [/quote] Aš girdėjau, kad geriausia vieta yra Vokietijoje, pietuose, Bavarijoje, pavyzdžiui ... Tai nereiškia, kad tiesa?

Aš gyveno vienerius metus, tai yra saldūs gana nedidelis miestas su daug parkų ir ežerų viduje. Jeigu Jūs ieškote dinamiška vieta tikrai tai ne jūsų vieta, bet šeimos, ji yra gana patogus. Dviračių šalia Olpe ežero ar kai kurių kitų ežerų miestas, todėl jūs galite mėgautis pasivaikščiojimų vieta. Jis yra netoli didelių miestų, taip pat. Aš rekomenduočiau jums gyventi dideliame mieste Vokietijoje, nes vokiečiai nėra įdomus, mažų miestų visi veiksmai, sustoja 18:00 ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back