Kas yra Vokietija mėgsta ir kaip veikia darbo rinką atrodo?

G

g3nster

Guest
Turiu opprotuntiy dirbti Vokietijoje miestas vadinamas Braunšveigas. I dont know nieko apie miestą .... Any help? Ačiū iš ADVAN!

Aš gyvenu Vokietijoje, bet į pietus, Braunschweig yra šiaurėje, kuris yra žymiai pigesnis gyvenimo išlaidų ir žmonės yra labiau open-minded, tiesiog eiti į priekį vyras! Besta sėkmės momo

į g3nster: miestas yra ok. galite pasakyti apie jus daugiau, darbo vietų, ... Aš tiesiog įdomu.

atsiprašau buvau ne loged in į g3nster: miestas yra ok. galite plačiau papasakoti apie save, darbą, iš kur esate, ... Aš tiesiog įdomu.

Labas, I `ma geodeziją inžinierius (Geomatic inžinierius) ... aš noriu žinoti, kur galima rasti darbą, kad galėtumėte susisiekti su mano laipsnį Vokietijoje. I `m laukia kas nors padėti, prašome padėti man.

Sveiki, aš esu Arvind metu Bangalore, Indija esu ūkyje bakalauro laipsnį, compsc & Engg iš VTU taip PLZ mane surasti Vokietijoje beacause darbo man patinka ten dirbti todėl tolimesnio tyrimo daryti man laišką adresu ansharma06@rediff.com [/ paštu]

[Quote = vidutines pajamas] aš gyvenu Vokietijoje, bet į pietus, Braunschweig yra šiaurėje, kuris yra žymiai pigesnis gyvenimo išlaidų ir žmonės yra labiau open-minded, tiesiog eiti į priekį vyras! Besta sėkmės momo [/quote] bet apie Štutgartas idėja? / Kella

Sveiki mano vardas yra Zach jiems 20 metų ir jiems į armiją, ir jiems dislokuotų friedburg Vokietija. Im šiuo metu Irake, ir susituokęs su Vokietijos. kai aš išeiti iš armijos 2007 m. man reikės darbo Vokietijoje. jei kas turi tam tikrų sugestions man padėti!! galite elektroniniu paštu mane lambchop137@yahoo.com

Aš ieškau darbo Vokietijoje, bet turiu baudžiamojo teisingumo laipsnį ir aš, atrodo, negalime rasti jokių darbo vietų, susijusių su mano laipsnį. Ar kas nors duoti man patarimus. Ačiū, M. Sasser

bet apie Štutgartas idėja?
Štutgartas yra 5 ar 6. Didžiausias miestas Vokietijoje. Tai pramoninis miestas, ypač automobilių. Tai švarus. Tai viena iš turtingiausių miesto Vokietijoje. Taip pat kalvotas miestas. Daugelis Vynuogynas. Pragyvenimo išlaidos yra gana brangus. Žmonės kalba su kitokiu akcentu nei Vokietijos poilsiui. Bet žmonės yra gana draugiškas. Universitetas yra vienas iš Vokietijos geriausia, ypač elektrotechnikos, informacinių technologijų ir automobilių. Daugelis užsieniečių gyvena Štutgarte, ypač turkų, kinų, vietnamiečių. Daugelis Azijos parduotuvėse. Ji turi Oktoberfest natūra kaip į Miunchenas, 2. Didžiausių Vokietijoje. Uždaryti Štutgartas, ty Metzingen (45 min traukiniu) yra garsus gamyklos padalinių Boss, Tommy Hilfiger, Nike, Puma, Esprit ir tt 2 valandos iš Miuncheno. Manau, it's ok gyventi ir dirbti į Štutgartas. geriausias

bet už VLSI darbo vietų galimybes Vokietijoje inžiniere moterimi

Sveiki aš esu tarnauja kareivius miestas vadinamas Celle maždaug 30 mylių nuo ten, aš čia jau nuo 1987 metų. Jei jūsų ketina dirbti yra labai užimtas miestas yra labai draugiška vieta ir turi fantastišką Kalėdų kasmet rinkoje. Pagrindiniai prekybos centras yra vadinamas Gallerier tai yra masinis, ir aš tai masiškai. Ji turi puikų naktinį gyvenimą ir puikiai tiks tiek vienam asmeniui ar šeimai. Jūs galite vairuoti 30 mins bet kuria kryptimi ir paspauskite pramogų parko ar kai diena centras rūšiuoti nagrinėti šeimos. Jei turite pagal savo diržą kalba jums tai patinka. Atsiprašome jokių nuotraukų nusiųsti jums, bet aš HPE tai jums pradėti. Visi geriausi ir geros kloties.

Aš esu Amerikos pilietis. Ir aš esu ūkyje CDL (komercinės vairuotojo pažymėjimas) iš JAV, iš kurių vienos ekvivalentų, kad 1 klasės čia Vokietijoje. Aš šiuo metu gyvenantis Žalgirio "Bayer. Vokietijoje, ir aš desperatiškai ieško susijusiose srityje darbo. Aš gali būti pasiektas elektroniniu paštu. [El] Nathaduong2005@yahoo.com [/email]. Ačiū iš anksto už ur padėti.

Libijos pilietis, su B. SC kontrolės inžinieriumi be jokios patirties, kiek jis gali sėkmingai Vokietijoje? jis gali rasti darbą vos per savaitę?

Aš ruošiuosi į Vokietiją su savo žmona ir maža mergaitė. Man reikia pagalbos ieškant darbo per ten. Mano žmona yra Vokietijos, kad ji bus rasti darbą paprasta, man aš einu reikia šiek tiek padėti. Negalima kalbėti pakankamai Vokietijos dirbti bendruomenėje, todėl nieko, kad padėtų man būtų malonu. JAV armijos veteranas. Ačiū.

[Quote = eehero] Libijos pilietis, su B. SC kontrolės inžinieriumi be jokios patirties, kiek jis gali sėkmingai Vokietijoje? gali jis rado tik vieną savaitę darbo [/quote] Net vokiečių daktaro turėtojas negalės lengvai rasti darbą per vieną savaitę:)

I'm looking for Pramonės inžinerijos darbą Vokietijoje, mano e-mail yra germanholand@yahoo.com esu Kanados pilietis ir aš baigė universiteto Vindzoras Kanadoje Pramonės inžinerijos laipsnį valdymo ir gamybos patirtį su "General Motors" kompanija ir "Ford Motors" kompanija koncentraciją. Mano patirtis apima tobulinimo, įgyvendinimo ir vertinimo integruotų sistemų žmonių, pinigų, žinių, informacijos, įrangos, energijos, medžiagų ir procesų. Pramonės inžinerija remiasi principais ir metodais inžinerija analizė ir sintezė, taip pat matematikos, fizinių ir socialinių mokslų kartu su principus ir metodus, inžinerinių analizės ir projektavimo nurodyti, prognozuoti ir vertinti rezultatus, kad būtų galima gauti iš tokių sistemų įgūdžių, būtinų leisti man dirbti į Vokietiją.

Taip jiems naujas į šią svetainę ir im looking for kažkas čia, kurie gali atsakyti į keletą paprastų klausimų 1) Im ne karinėje ... todėl, kai aš einu į kreiptis dėl darbo niekur Vokietijoje man reikia darbo leidimo tam tikros rūšies ten dirbti? 2) Koks yra geriausias būdas Amerikonai kaip aš, kurie yra protingi, bet posses ne aukštasis rasti gerą darbą Vokietijoje?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back