Kas yra manekenas analoginis išdėstymas?

C

chunlee

Guest
Aš visada manekenas analoginis išdėstymas. Ar kas nors pasakys man, kas yra manekenas ir kodėl mes turime naudoti? Aš paprastai pamatyti manekeno vietoje dviejų galų tranzistorius, kodėl? Ačiū už jūsų pagalbą.

poli rezistoriai sukūrė ofortas legiruotas poli film.The ėsdinimo greitis priklauso nuo geometrijos poli angos. Didesnės angos suteikti daugiau galimybių etchant ir taip aišku, greičiau negu mažos angos. Rezistoriai susiduria išorinė forma, didžioji anga, kad etches greitai ir išvalo pradžioje šoninių sienelių kraštų. Rezistoriai, su kuriomis susiduria laikinojo įvežimo forma šoninių sienelių siaurų plyšių, kad etch lėčiau kraštus ir aiškiai vėliau. Viduryje rezistoriai neturi į išorę nukreiptos briaunos. todėl galutinis plotis rezistorius yra mažesnis nei tikėtasi. Taigi mes naudojame Akloji rezistoriai du kampus, kad kampe rezistorius segmentai etch norma kaip vidutinio segmentų.

Prietaisas matchng ... Manekeno sukurti panašią aplinką tiek simetrija ..... Padaryti, siekiant pagerinti funkcionalumą

Manekeno premijų ląstelių prasme .... , yra sluoksniai, kad su priedais išdėstymą į išdėstymą su NO išdėstymo funkcionalumą. Gamyba gerinti derlių per, pagerina patikimumą lusto.

Manekeno elementas neturi elektros ryšį su poilsio išdėstymo elementai. padeda, atitikimo.

Nicos paaiškinimą, manekeno poli faktinių priežasčių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back