Kas turėtų / aš žinoti, kai aš pradedu PCB dizainas?

Hi guys, Aš ieškau kai kurių mokymo knygas apie Spectra "Quest SI. Ar gali kas nors prašome siųsti knygas?? , Srinivas

bando gauti viskas, ko jums reikia programinės įrangos, kai kurie šiek tiek torrent. OrCAD ir P-cad.

[Quote = Phil woz ere] Labas dzeno. Kur yra pagrįstas? Protel nėra gera priemonė naudoti kaip naujokas PCB dizainas. Jis visiškai nenaudingas šlamšto, kad painioja. kaina išlaidas, kaip ir PCAD. Aš esu JK ir padės, jei aš galiu ir jeigu turiu šiek tiek laisvo laiko atsakyti į jūsų klausimus. Phil. [/Quote] Labas, aš galėtų naudoti kažkam padėti, kad aš esu projektavimo lenta. Fonas yra, kad naudojant FTDI USB į RS232 adapteris lustas leisti nuosekliojo ryšio. Plokštė iš tikrųjų yra "Apple Netwon 2100. laikosi sujungti uosto ir maršrutų visas funkcijas, kad jos yra naudojamos, įskaitant audio / serijos ryšį ir apmokestinimo. serijos ryšio veikia, bet USB jungtis neveikia. I dont know what negerai ir jiems tikintis asmuo, turintis šiek tiek patirties gali padėti. Aš esu pasirengęs mokėti už darbinį tirpalą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back