Kas turėtų / aš žinoti, kai aš pradedu PCB dizainas?

Z

ZenXtr

Guest
Sveiki visi, Aš tik pradeda dirbti kaip PCB dizaineris mėnesį, ir mano vadovas visada užsiėmęs su savo dizainą, nebuvo man pasakyti ką nors apie PCB, todėl aš tikiuosi, kad aš galiu gauti šiek tiek pagalbos iš jus vaikinai čia. Mano klausimas: Ką turėčiau / reikia žinoti, kai aš pradedu PCB projektavimas. Bet kuri knyga, kad galiu kreiptis? Aš esu iš Malaizijos. Ačiū iš anksto, Zen

priklauso nuo programinės įrangos u naudojate .. skirtingais įrankiais siūlome įvairias galimybes .. paiešką lenta info .. Anyway, čia gera PCB indekso nuorodą .. t produktų iš vadovėliai, vadovai, patarimai, projektavimo taisykles, nemokamai minkštas .. ir tt. http://www.smps.us/pcb-design.html

Norėdami pradėti paprasčiausias, bet ne geriausias PCAD įrankis. Yra daug samouczków apie PCAD ir jums greitai suprasti. Ieškoti Interneto PCAD, yra daug vietų, kai galite jį atsisiųsti, Prieš gausite pirmą PCB turite išvalyti kitą sąlygos: kilimėlis, padstack, sluoksnis, per ląstelių, skylė, montavimo skylės, padengtą ir ne padengtą skylė, "Gerber" , water, grynąja verte. Tutorial PCAD: http://www.altium.com/pcad/resources/pdfs/P-CAD_2004_PCB_Tutorial.pdf Gidų apie PCAD: http://www.altium.com/pcad / ištekliai / learningguides / http://www.cedcc.psu.edu/cadtools/pcaddoc.html Bandomoji versija PCAD: http://www.altium.com / PCAD / tyrimas /

hi .. Hmm .. Aš matau .. Manau, kad ji gali būti šiek tiek sunku man, nes aš tik mokytis E & E, neturi jokių PCB žinių. Bazė licenciją problema, šiuo metu mano kompanija buvo pasirinkti Protel DXP jis neturi kainuoti daug, palyginti su kitomis. Jus vaikinai teikiama iš nuorodos, tai sakė, kad pagrindinės medžiagos PCB taip pat turi įtakos jo dizainas. Mano dizainas paprastai naudojant FR4, kur galiu gauti kai kurios nuorodos? Pavyzdžiui, kaip tai įtakos dizainą. Šiuo metu aš esu kaip marionetė, aš tiesiog daryti tai, ką mano vadovas sakė, Nežinau, kurie teisingai arba neteisingai, tai kodėl aš esu čia, kai iš visų jūsų padėti, aš noriu, dizainas mano valia / žinių. Jūsų gerumo Būčiau dėkingas. Buvau seearch per interneto neseniai, tačiau aš nežinau, ką turėčiau ieškoti. Aš tikrai tikrai tikiuosi, kad kas nors gali gauti kas nors man duoti tinkamą patarimą man. Ačiū iš anksto, Zen.

Sveiki Zen. Kur yra pagrįstas? Protel nėra gera priemonė naudoti kaip naujokas PCB dizainas. Jis visiškai nenaudingas šlamšto, kad painioja. kaina išlaidas, kaip ir PCAD. Aš esu JK ir padės, jei aš galiu ir jeigu turiu šiek tiek laisvo laiko atsakyti į jūsų klausimus. Phil.

Taip pat turi išvaizdą h ** p: / / w * w.ami.ac.uk / Kursai / nes jie taip pat turi PCB dizainas kursų. Kaip sudėtinga dizaino ar jūsų bosas nori jums reikia padaryti? Ar Jūs kalbate apie mažų sąsajos tipo grandines ar didelio kelių sluoksnis Portatiles ir tt?

Sveiki, Phil, aš turiu naudoti Protel, nes ne aš vienas, kurie pasirinkti, ką naudoti. Aš įveikti Protel problema. ^ ^ Ar jums tai pasakyti, kai jis [šiukšlių], kad jūs žinote? Taigi, aš norėčiau ne susipainioti. Šiuo metu aš ne darbą, daryti dar, todėl nereikia turėti bet kokį klausimą dar tik vieną, ten bet turi daryti veiksmus, patvirtinti savo PCB dizainas yra teisinga? [Didesnio efektyvumo] Hi cyberrat, man teko naršyti svetainėje tu man, aš manau, kad galiu gauti dalykas, daug išmokti iš ten, ačiū. Apie mano dizaino, ji priklauso, pats sudėtingiausias aš buvo 14,5 "x 18" 4 sluoksnis ekranas lenta. Paprastai yra 10 "10", 4 sluoksniai. Na, Dar kartą ačiū už svetainę, jūs siuntėte. Aš eisiu per visą PCB dizaino koncepcijas kaip galima greičiau. Nuoširdžiausi linkėjimai, Zen

Sveiki, Zen, Štai TPK Bendrasis standartas, PCB išplanavimas. Jis yra labiausiai sąvoka ir gairių, ir reikia žinoti apie PCB. Taip pat jums reikia žinoti pardavėjas galimybes, priklausomai nuo Jūsų tiekėjams, šie standartai gali skirtis Lil bitų. Turiu pagrindinio PCB išdėstymo failas ... tai PCB Žinoma pristatymą, kai aš pirmą kartą prisijungė prie PCB, tačiau ji per didelė įkelti čia. Jei u Yahoo ID, galiu siųsti ir vienas. Aš įsikūrusi Malaizija pernelyg ir aš naudoti Cadence Allegro, šiuo metu aš naudoju Mentor Graphics. Akhmar

hi .. i naudoti Protel darbo per ... jis gavo mane vyksta, kai nuėjau svetainėje (nuorodą i, jeigu anksčiau) .. anyway, aš taip pat eiti per interneto vadovas .. padeda daug .. miestietis, gauti urself gero dizaino taisyklė nuoroda kopiją, ją in PROTEL .. po Autoroute, KDR ... oh, neturi pamiršti savo ruožtu klaidų žymenų išdėstymo vadybininkas ... manau, kad jos įprastai būna išjungtas .. spėju Thats bendrą idėją PCB failą ... bet jei UR į signalo modeliavimas, kad būtų dar vienas dalykas ne .. vistiek vienas žingsnis tipas eh?

Norėdami pradėti daryti 4 sluoksnis lentos šiek tiek ambicingas, gal vieną pusę, tada dukart pusių prieš tai 4 sluoksniai labiau tinka į mokymąsi. Sėkmės su juo vistiek.

Labas akhamar, aš manau, kad aš negaliu DL failą jums rašyti, nes aš tik gavo 0,5 taško. Yahoo ID? Nori pasakyti, yahoo messengger? Jei taip, mano ID yra Nikas zen_xtr. Aš internete pirmadienį. Labas mayu, aš naršyti interneto, galite suteikti man, ji man padėti, Šiuo metu aš vis daugiau ir daugiau. Bet kokiu atveju, ačiū .. Hi cyberrat, Apie 4 sluoksnių lentų I dizainas, mid-layer/plane, tai neigiamai plokštumoje, jis padėjo man padėti daug ..: P Gerai, aš pabandyti dar sunkiau tobulinti save .. Ačiū visiems už naudinga informacija, Zen

i manote lokk šiuo tinklalapių xxx.pcbstandards.com xxx.pcblibraries.com jums rasti gerą dokumentus

Sveiki, aš turiu darbą padaryti neseniai .. : P o ne nemokamai .. Aš patikrinti, kai aš turiu laiko .. po mano naujų metų .. ^ ^ Anywayz .. Ačiū vaikinai ~ ~ Zen ..

Sveiki, Jūs galite padaryti 4 sluoksniu, nebus bet nuo UR EE PRB ir tik tipo PCB dizainas google ir Buz .. tai ir gaus daug, Ino .. visi geriausi. Regs

Hi Zen ... Aš taip pat bazės m'sia. Aš PCB dizainas ... taip jei ir reikia pagalbos, ir gali norėti PM man. Arba kodėl Dont U paklausti u'r bosas siųsti u SI arba pcb dizaino mokymo ... kad bus gera u.

4 bazinio lygio dizainas 1.Kurti schema a.Create dalys b.Get Circuit Design c.create schema d.Genrate netlst failą 2.Import sukurta netlist failą į jūsų maketo failą 3.draw lenta kontūro 4.Place komponentų rankiniu būdu. 5.route pagal signalo vientisumą. 6.genrate paketinį failą.

Sveiki Visi Aš naujokas per PCB dizainas. Kur galiu gauti standartinę pėdsakų plotis su temperatūros kilimas duomenimis kelio? Mano bosas yra nuolat klausinėja mane, jei norime apskaičiuoti su bet kokia formulė mes naudojame temperatūrą? Ezam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back